Карлово, а защо не и Сопот!

• 10 388
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
Честит рожден ден  малка Марти! Да порастнеш голяма за радост на мама и тати. Пожелавам ти едно щастливо детство и най- вече безгрижно.  bdbaloni bdbaloni

# 61
И от мен на патеричка, че вчера не можах:

ЧЕСТИ РОЖДЕН ДЕН, МЪНЧИКА МАРТИ! БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА! НЕКА ЖИВОТЪТ ТИ БЪДЕ НИЗ ОТ ПРИКАЗНИ МИГОВЕ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ! Tada newsm38 Tada  Party Time nbirthday  ura Gift newsm59

# 62
  • somewhere over the rainbow
  Хайде и вас да почерпя за нашия мини рожден ден - ставаме на 4 месеца party023  cook

# 63
  Хайде и вас да почерпя за нашия мини рожден ден - ставаме на 4 месеца party023  cook
Нан, да ви е жива и здрава и много да ви радва!!! Hug

# 64
  • Карлово
Благодаря за пожеланията!
След три дни яли, пили и се веселили, изпратихме преди малко последните гости. Отивам да чистя, после ще разказвам и показвам снимки.
Добре дошла на мама Даниела!

Качих снимките - ето ги.

Последна редакция: нд, 05 ное 2006, 14:55 от микки

# 65
С малко закъснение-ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН,МАРТИ!Ето скромния ни подарък:

Здраво,смело и щастливо детенце да растеш-за радост на мама и тати!

Добре дошла и на мама Даниела и мама N_A_N! HugЧестит малък рожден ден и на вас!  bouquet

fraUlica -БРАВО,ЧЕСТИТО,ЧУДЕСНООООО LaughingЕй,това се казва добра новина! PeaceС Бимба ще вирите гордо коремчета май,а? Laughing  bouquet

Лека и спокойна почивна вечер  ви желая и дано има хубаво временце скоро,че да изведем дечица ....

Ееееех,лятото си отиде....

# 66
  • Карлово
По дяволите. Толкова много изписах и се бъгна нета и се загуби. Sad
А сега вече ме мързи. Sad

# 67
Ели, ЧЕСТИТО!!! МНОГО СЕ ИЗКЕФИХ КАТО ТИ ВИДЯХ ПОСТА! А ЗА ЦИГАРКИТЕ - ЩЕ СЕ КАРАМ!
Мики, как е голямата вече дама? Не каза зарадва ли се на подаръците?
Аааа, и добре дошли на новодошлите мами. Много приятно ми стана - не бях влизала известно време, а като най-сетне влезнах - нови мами! Разраства се нашата форум-групичка! Grinning

# 68
  • Карлово
Днес бяхме с Марти и тати на шопинг тур. Резултата: космонавт и термо джинси за Марти, за мама-джинси. Ех, добре че е Валенсито, че и за такива дебеланки като мен да има фешън дрешки.
Светле, много се радва на подаръците, но най-вече се кефеше да рови из подаръчните чанти и да вади съдържанието им.
Тути, май тайничко четеш фотошопската тема, а защо не показваш там нищо? Колажът ти е мн добър, аз все не мога да изрежа добре.
Нан и Даниела, вие къде ходите с бебоците в този студ? Защото както често идвам към Сопот, може да си спретнем една срещичка.

# 69
Ние,докато беше по-топличко,ходехме в Барбекю-то, че е съвсем близо до нас. Незнам дали го знаете. Но вече не работи през деня и рядко ходим по кафета,повече по гостита на други мами ooooh!
Микки,мъжът ти има ли брат? Моят каза,че го познава. Simple Smile

# 70
ааааааМики снощи ви гледах снимките,много хубава рожденничката бе и тортите тая с Мини много ми хареса,пу-пу жива и здрава да ви е!!!

# 71
Здравейте

Ние много не ходим по кафета, най-често като беше хубаво на Петлето ходехме. Иначе с още една мама кръстосваме улиците, че нашите бебоци не обичат много да се застояваме. Но идеята за срещичка не е никак лоша Simple Smile.

# 72
  • на пистата
мики кажи кога и аз ще дойда до сопот ако искаш ще се уговорим и ще идем с една от двете коли нашата или вашата.и аз искам да се запозная с новите мамчета

# 73
  • Карлово
Нан, има брат,  казва се Весо.
Ще видим кога ще прехвърчим до Сопот, дано се стабилизира времето и бръм-хайде на среща в Сопот.

# 74
Фраулица,аа видях те при бременните за юли2007. И се скатаваш,че работата е сигурна а? Twisted Evil Ами хайде пак честито! Hug

Общи условия

Активация на акаунт