Карлово, а защо не и Сопот!

• 10 394
  • 284
  •   2
Отговори
# 90
  • Карлово
Готоса е там, където се срещнахме, до Кирил и Методий. Уф, вярно, че каките и батковците спят по това време Embarassed

# 91
Е какво сега,срещнах те се видяхте се и си поклюкарихте а на мен някой ще ми разкаже ли как е минало? Blush

# 92
  • Карлово
Както винаги-аз и Фраулица. Ама вече няма да ви казваме за срещите като никой друг не идва Cry. Тя видя Мартина в цялата си прелест-рев, тръшкане и т.н.Иначе изглежда все така за бременна, не й личи

# 93
Имам желанието ,но не и възможността,но обещавам че на някоя сутрешна ако ме предупредите поне 2 дни  Mr. Green предварително ще се натантуря и ще дойда Peace

# 94
  • Карлово
А каките и батковците кога тръгват на градина?
Бубе, то зависи и от времето, ама ще предупредим Mr. Green

# 95
  • на пистата
вярно не ми личи само на килограми 2+ за сега ,да видим по нататък да не е като с предната 30+ Cry

# 96
вярно не ми личи само на килограми 2+ за сега ,да видим по нататък да не е като с предната 30+ Cry
чак не ми се вярва кат те гледам де ги сложи тия 30 +,ама верно умната,че ся кат падне едно ядене по празници познай как ще излезем началото на другата година Grinning.Ели много се радвам.Уф аз като праатя Вики на градина от 1 декмври май ще съм по фрий защото съм все на центъра както знаете,сегасе съобразявам с режима и все пак,абе истината е,че следобед гледам да я катурна за спане,че и аз малко да  живна.

# 97
  • Карлово
Уф, пак ме размечтахте с тези ваши лентички за очаквани бебенца. Искам и аз, ама пусти цикъл, още го няма. Та по този повод-Светле, вие как сте?

# 98
Уф, пак ме размечтахте с тези ваши лентички за очаквани бебенца. Искам и аз, ама пусти цикъл, още го няма. Та по този повод-Светле, вие как сте?
ми то сега е най-лесно да забременееш де,особено ако не сте постоянно на кърмене Grinning

# 99
  • Карлово
Не сме на постоянно кърмене, ние сме на непрекъснато Mr. Green
Ама че време е днес, този вятър ще ни отнесе. А в Сопот мога да си представя за какво става въпрос. #CrazyОчаквам днес активизиране във форума, като няма да има разходки Laughing

# 100
  • на пистата
какъв е този вятър бе момичета,нещо страшно,аз от много хвалене,че нищо ми няма вчера се скъсах да повръщам.бимба как ще ти е чудно,че съм качила 30кг,само да ме беше видяла преди на какво приличах аз не вървях а се търкалях направо Joyнадявам се сега да кача по-малко иначе не знам.

# 101
за повръщането незнам какво да ти кажа само ми ставаше много лошо ,но страшно ми помагаха,сода,газирана вода де и лимони.За запека сини сливи сушени,на тладно топла вода с разтворена лъжичка мед в нея или прясно изцеден портокалов сок,хем набавяш витамин С хем работа ще свършиш Grinning.Ама много скъпи тези портокали бе 3 лева Shocked ужас

# 102
Ех мами и на мен ми се иска втора бременност, много пъти съм мислила по този въпрос а и как ми се иска една мома.Микки браво на теб/ за кърменето/ като знам че повечето мами се отказват от кърменето рана рано ти си просто герой!

# 103
Аз да кажа на тези които ги интерисува току що ходих до градината и разбрах  от г-жа Събева че ще започнат работа в началото на декември.Писнаха ми вече разни слухове че започва на 13.11.2006 год. после пък на 20 - ти и т.н.

# 104
Аз да кажа на тези които ги интерисува току що ходих до градината и разбрах  от г-жа Събева че ще започнат работа в началото на декември.Писнаха ми вече разни слухове че започва на 13.11.2006 год. после пък на 20 - ти и т.н.
уф бясна съм вече,детенце не иска вече да седи в къщи,аз не мога да ходя на работа,семеен не семеен бизнес разчита се да съм там защото всеки си има задължения.И кога е туй началото на декември,звънях по телефона казаха ми да звънна след 20,дали ще почнат първата седмица на декмври,нямат милост значи вече и какво след новогодишните празници остава и един месец ваканция да искат и направо ще #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт