Модни консултации (май 2021 г.) - 55

• 48 924
  • 685
  •   2
Отговори
# 510
  • Street of Dreams
5 пръста над коляното ми е минимум дължина напоследък. Даже и тях вече се притеснявам да ги нося. Явно е от годините.

Но пък къси панталонки лятото си нося.

# 511
Някой пита за тюлена пола, не знам за кой град питате, но имат физически магазин и цената е ок.

Само да попитам, не е ли по правилно на Български да се казва и пише пола от тюл?
по 24 Май...

# 512
Ама вече стана 25-ти.

Моето топ - ъф - дъ топ е "потур с цепка". От години обожавам тоя израз. Когато у нас искаме да си кажем нещо по-такова... за отмора, веднага се сещаме за това.

По-напред мернах една тенселена дълга рокличка с къдрички по ръкавната извивка. Май на Сисси. Прилича на тенсел, не на деним. Сладка е, но това, което би ме спряло, е ластикът под бюста, който отрязва тялото на две.

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 22:28 от Judy

# 513
  • Пловдив
Ако трябва да избирам рокля педя над коляното или педя под коляното, ще избера онази над коляното. Вулгарно ми е, когато раклята покрива само дупето...и то сега, вече като съм майка.
Нося къси дънкови панталонки иначе.

# 514
  • Street of Dreams
Mоят български не е добър, но щом има дантелена пола, защо да няма тюлена?

# 515
Кожена, бандажна, къса, дълга, шарена- какво им е на прилагателните имена, независимо от датата в календара?
За мен най - омразната дължина е педя под коляното, краката / прасците трябва да са извънземно красиви, за да ми хареса подобна пола/ рокля.

# 516
  • Somewhere far away
За мен няма такова разделение майка , не майка! Еднакво ми е курвенско и неприятно и свързано с чалгарската ""мода" да видя момиче /жена със супер къса пола без значение дали е майка или не.

# 517
Малко извън темата, ама щом не пишем на шльокавица, не виждам проблем за прилагателните.
Скрит текст:
И за полите/ роклите до под дупето не виждам проблем, стига да е облечена на точното място, от точната жена.
Както обожавам дълги рокли със сандали или гуменки, така си нося и къси такива с гуменки или кубинки.
Прекален светец и богу не е драг.

Педя над коляното и то педя от доста дълги пръсти ми е до средата на бедрото. Не мисля, че е вулгарно. Grinning
Респект, при мен липсват около 3 см.

# 518
За мен няма такова разделение майка , не майка! Еднакво ми е курвенско и неприятно и свързано с чалгарската ""мода" да видя момиче /жена със супер къса пола без значение дали е майка или не.
Може ли да се въздържаме от подобни цветущи епитети към дамите, които се харесват с подобни дължини? Никой не ти е опрял нож на гърлото да ходиш със супер къси поли все пак.

# 519
  • Пловдив
Не се изразих правилно, откакто имам дете на мен не ми е драго да ми се вее гъза Grinning
Иначе има жени с такива дълги крачета, че ми е кеф на мен да ги гледам.
Далеч дължината на рокля не окачествява човека...познавам много консервативно облечени момичета, коитао са овършали половината град.

# 520
  • Somewhere far away
Не се изразих правилно, откакто имам дете на мен не ми е драго да ми се вее гъза Grinning
Напротив, разбрах те. Wink
Аз дори да нямам дете и да съм сравнително слаба /според някой дори много слаба/ пак не ми е приятно да ми се вее каквото и да било, както и да се съобразявам всеки път със седенето, тъй като аз мразя да седя със скръстени крака защото ми изтръпват, спира ми кръвообръщението и дори нарочно избягвам тази поза. да не говорим че дори и със скръстени крака да съм пак ще се вижда половината от славното  четирибуквие, дори дължината на дрехата да е малко над коляното.

# 521
Бъдейки слаба не ти гарантира, че къса пола би ти седяла добре.
Имам такава позната, която има толкова слаби крака, че чак има огромен луфт между краката си, обаче ходи с извънредно къси поли. Ами честно казано е много грозна гледка. Има жени, които не са толкова слаби и им седи много по- добре.

# 522

По-напред мернах една тенселена дълга рокличка с къдрички по ръкавната извивка. Май на Сисси. Прилича на тенсел, не на деним. Сладка е, но това, което би ме спряло, е ластикът под бюста, който отрязва тялото на две.
Не знам какво е тенсел,но имах възможност да пробвам роклята и се оказа любов от пръв поглед. Дребна съм и ластика под бюста всъщност при мен си е почти на талията ,а там ще има колан.

# 523
Вискоза, приятна за носене лятно време. Наподобява добре тънък деним. За рокли е по-добре от денима, за мен, защото пада по-мекичко.
На мен долната й част много ми хареса. С колан над ластика ще стои по-добре. От същата материя ли е коланът?

# 524
Тука пак се е заформил другарски съд 😃
За “тюлената пола” пък какво се заядохте не разбрах.
Да дам и аз моите пет стотинки по темата: нося поли над коляното, даже много ги обичам, защото си харесвам краката. Не е задължително да са тесни. Минижупи не нося, обаче ми е все едно жените какво носят и не се изживявам като последна инстанция по отношение облеклото на другите. Това, че на някого не му е комфортно да си кръстосва краката, не виждам какво общо има с темата. С дължина малко над коляното също не виждам какво се “вее”.
Ще се потретя сигурно, но темата не е за назидателен тон и налагане на собствени виждания, сепак.

Общи условия

Активация на акаунт