Модни консултации (май 2021 г.) - 55

• 48 910
  • 685
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Екстра ще са с дънки.

Прозрачната част ме подсети да питам за едни обувки тип Пепеляшка, които са плъзнали напоследък.
интерсно ми е някой, ако има опит с подобни. Краката не плуват ли в собствен сос на 10-тата минута?

# 556
  • София
Нямам опит, но за мен не е и естетично да ти се виждат чарковете в едни уж затворени обувки.

# 557
Екстра ще са с дънки.

Прозрачната част ме подсети да питам за едни обувки тип Пепеляшка, които са плъзнали напоследък.
интерсно ми е някой, ако има опит с подобни. Краката не плуват ли в собствен сос на 10-тата минута?
Имам такива преди месец ги бях купила, бяха плъзнали навсякъде в фейсбук.Мога  да кажа ,че не е добра идея за хора на които наистина много им се потят краката.Аз съм именно такъв човек...

# 558
За мен са пълен кич тези обувки. Не бих си купила.

# 559
Аз си представям колко лепенки ще имам след носенето на такива обувки.

# 560
  • Mediterraneo
Брутална чалга са тези обувки, кич е меко казано. Ще ме прощавате, де, явно за всеки влак си има пътници.

# 561
  • Street of Dreams
Не само потенето, но и смачканите пръстчета на краката няма да са красива гледка. Единственото,  което повече ме влудява, е този вид токове...но това си е лично виждане.

Така сложени на вдигнати крачета иначе са сладки, като за снимка.

# 562
  • Бургас/Пз
Аз си представям колко лепенки ще имам след носенето на такива обувки.
Точно това си помислих и аз. И как всички лепенки се виждат през прозрачната обувка. Голяма недомислица. Sad

Много харесвам дълги рокли и поли, но все още не съм намерила моята. Имам рокля и пола до средата на прасеца и доста избиране беше докато намеря модел, с който да се харесам. Имам една дълга пола, която така си стои в гардероба. Вадя, обличам, меря, меря и пак я прибирам. Затова пък повечето ми рокли за работа са около коляното или два пръста над него. За свободното време си позволявам и по-къси и не мисля, че изглеждам зле. Толкова много съчетания ми харесаха от показаните от Агент, че със сигурност ще пробвам някои комбинации.

# 563
  • Пловдив
В ученическите години имах чехли с прозрачна лента...от тогава изобщо не поглеждам нищо с такова нещо. То изпотяване, събиране на мръсотия, пълен гняс. Стават само за снимка.

# 564
  • София
Аз пък искам да попитам според вас какъв цвят бански би седял най-добре на бяла кожа?
Предстои ми море и съм в този период в който излизам от зимата, с няколко кила отгоре, без капка тен и разбира се не се чувствам в топ форма.
Ще се опитам да сваля някое и друго кило, но се чудя кой цвят бански би бил най-подходящ за такъв момент ?

# 565
Най-важното за мен в да е правилният размер, моделът да пасва на фигурата и да е удобен.

# 566
Най-важното за мен в да е правилният размер, моделът да пасва на фигурата и да е удобен.

+1
Защото, бялата ти кожа ще е толкова бяла само 2-3 дни и после не. Wink
та модела замен е пъти по важен.

Аз като си избирам бански е първо по модел и после по цвят , като все си се представям , като съм с тен как ще ми седи този цвят. По дълго време , ще го нося с тен .

# 567
Аз съм супер бяла целогодишно. Никога не ми е хрумвало да търся определен цвят за бански. Simple Smile
Нося всичко което ми харесва.
Но ако не искаш да се откроява толкова бялата ти кожа, заложи на нещо светло и пастелно.

# 568
Аз съм супер бяла целогодишно. Никога не ми е хрумвало да търся определен цвят за бански. Simple Smile
Нося всичко което ми харесва.
Но ако не искаш да се откроява толкова бялата ти кожа, заложи на нещо светло и пастелно.

И аз съм с много бяла кожа. И понеже затова тя става и на бенки и лунички, никога не се пека на слънце. Без друго не ми е приятно да лежа с часове на плаж. Така и не потъмнявам целогодишно.
Но също никога не си избирам бански, който да ми подхожда на кожата. Гледам само моделът да ми допада и цветът - просто да ми харесва на мен. Без друго цветовете, които харесвам, по банските са често срещани и подхождат на типажа.

Аз пък искам да попитам според вас какъв цвят бански би седял най-добре на бяла кожа?
Предстои ми море и съм в този период в който излизам от зимата, с няколко кила отгоре, без капка тен и разбира се не се чувствам в топ форма.
Ще се опитам да сваля някое и друго кило, но се чудя кой цвят бански би бил най-подходящ за такъв момент ?

Когато човек е с бански, нищо не може да скрие. Само му пробутват номера търговците. Satisfied Евентуално дупе може мааалко да поскрие с плажна поличка или цялото тяло - с плажна туника.
Оптическо свиване става с вертикални райета или такива под наклон от двете страни, срещащи се в средата на гърба и отпред /да не са широки/, дребни фигури.

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 11:42 от Judy

# 569
За бяла кожа всичко става според мен, само без бяло и неоновите цветове. Бялото стои по-добре на тен, иначе се слива с много светлата кожа, а неоните ще правят голям контраст.
Като модел вече не мога да кажа. Пробвай и виж с какво ще се харесаш най-много.

Общи условия

Активация на акаунт