Модни консултации (май 2021 г.) - 55

• 48 946
  • 685
  •   1
Отговори
# 420
И един от моите цветове е това. Много ме отваря.
Честито, много хубава рокля!

# 421
Страхотна рокля в любимото зелено! 💚

# 422
  • София
Много бяхте категорични, първата ще е. Мерси за мненията ! На втората ми хареса точно ретро елемента на закопчаването, но той е по удачен май за чанта, която се носи в ръката, аз не мога да си причиня такава.

На мен също. Но дръжката не е удобна. Много наблизо са разположени краищата и ще измества тежестта неприятно.

Аз си търся такива сандалки. Но на всеки намирам кусур. Да са <=5 см, <= 100 лв, ако са велур и <= 50, ако са изкуствени. Да са с тънка каишка, не дебела и да не са квадратни отпред.  Общо взето, като черните. Перфектни са ми като форма, височина и каишка, но да са червени и велурени. Няма угодия, ей. Joy

# 423
https://www.shopprice.gr/Sante-99511-05-Red/?skr_prm=WyI4ZDIyZjR … IsInRhZ3MiOiIifV0
Я виж, можеш ли да поръчаш от тук! Имам същите черни и качеството е много добро!

# 424
The Catcher in the Rye,
Намерих тези:

Може ли да споделиш от къде я поръча и има ли и други цветове?
Няма други цветове, оттук е: https://mobile.yoox.com/bg/15073231VK/item#sts=dreambox80

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 10:33 от Аня Филипова 649504

# 425
  • София
Благодаря ви, дами Flowers Hibiscus
Без камъни търся, мо ще разгледам сайта. Simple Smile
Другите нямат моя номер Sad

# 426
Благодаря ви, дами Flowers Hibiscus
Без камъни търся, мо ще разгледам сайта. Simple Smile
Другите нямат моя номер Sad
Кой номер носиш? Има и други магазини.

# 427
  • София
39-40
Ще разгледам още.

# 428
Явно вече ще трият линкове, но предложените червени сандали от Sissy.  бяха много хубави.

# 429
Какъв е случая с линковете? Защо масово ги няма във Форума?

# 430
имаше бъг, вече го няма

# 431
# 432
Момичета, какъв вид като  плътност да търся чорапогащи в телесен цвят?
Такова нещо не съм си купувала от поне 20 години- лятото съм без, зимата- черни или тъмносини.
Сега, ако реша да сложа рокля- черна ще е , с нюд обувки, чанта и сако, ще трябва да съм със- краката ми са грозно бели, а и имам разни дефекти за прикриване, които тенът замаскира добре.
Ненавиждам лъскавите, но то май фин  без лъскавина няма, матовите евтинеят.
Не съм изобщо наясно какво да търся.

# 433
Има един цвят между сиво и бежово, пробвай го, много добре стои на бели крака. Ако някой се сеща, какъв точно се води цветът да го напише, понеже и аз от години не съм купувала чорапогащи и ми убягва наименованието.

# 434
^^Да не се казва taupe??

Общи условия

Активация на акаунт