Модни консултации (май 2021 г.) - 55

• 48 951
  • 685
  •   1
Отговори
# 390
Първата чанта, втората ми е ретро.
Аз за такива обувки си купувам едни минималистични терлици телесен цвят от бамбук, пазят ми краката от прахоляците, влезли през дупките. Много са фини и приятни и държат хладно на краката.

# 391
# 392
Първата изглежда по-добре, обаче...
Взех си една с подобно затваряне (магнитно?) и се оказа, че като я напълня малко повече, магнитите са твърде слаби, за да я държат затворена и зяпва. Затова, ако поръчаш първата и ти хареса на живо, напълни я добре и виж как се държи, преди да си я оставиш.

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 00:00 от JoyfulCompany

# 393
Кажете ми, че тези са демоде и не ми трябват, моля.

# 394
Не са демоде, много удобни са този тип сандал. Simple Smile Става и за дънки, панталон, и за рокли.

# 395
  • София
Класика са и според мен. Много са хубави.

# 396
Не смятам, че са демоде...хубави са сандалите. Аз обаче такива токове не харесвам, някак ми загрозяват всяка обувка. Освен това са ми много затворени. Лятото нося колкото може по- открити краката си, затова тези не са моите. Но не бих казала, че са демоде. Хубава обувка е, многофункционална...

# 397
Класика да. Няма лято през което да не съм ги видяла по магазините.

# 398
Опитвам се да се разубедя сама, че нямам нужда от още сандали. Дори няма къде да ги нося, макар че ми харесват. Ще помисля още малко, благодаря ви.

# 399
  • София
Много бяхте категорични, първата ще е. Мерси за мненията ! На втората ми хареса точно ретро елемента на закопчаването, но той е по удачен май за чанта, която се носи в ръката, аз не мога да си причиня такава.

# 400
Много бяхте категорични, първата ще е. Мерси за мненията ! На втората ми хареса точно ретро елемента на закопчаването, но той е по удачен май за чанта, която се носи в ръката, аз не мога да си причиня такава.
Първата е уникално удобна, за мен, чанта, но я нося в ръка или подмишница. Доста я екплоатирах във вишнево червения ѝ вариант, на същата марка. Лека и събира уникално количество глупости, които сме склонни да мъкнем ние жените, макар че се опитвах да не я тъпча, освен малък портфейл, два чифта очила, руж, червило, имаше място и за цигари, телефон, мокри и сухи кърпи, последните четири нямам навик да мъкна в чантата и въпреки всичко оставаше място за още...

# 401
  • FRANCE
Здравейте. Взех си тези кецки
И се чудя между тези чанти за тях , или тази
Какво мислите? Благодаря

# 402
Мисля, че по тях има достатъчно цветове, за да вкарваш още един с чантата.

# 403
  • FRANCE
Благодаря. Бяла ли да търся ?

# 404
  • Down south
Еспадрили, платформи, препоръчахте, поръчах Sunglasses
Не ми се даваха над $140 за препоръчанте испански сандалки на Toni Pens за това ги "преполових" на тези

Belk

Ааааа, това са страшни обувки! Много елегантни на снимката, но едни такива масивни и тежички вдействителност. Нося номер 8, което по българските стандарти е окло 37,5 - 38. Аз съм около 50-51 кг. но на тези обущета, май им трябва повече маса, която да се крепи на тях. Като павета са.
От друга страна, ако с тях се ритне някой, така с цел самозащита или по друг повод, вероятно този някой ще си остане трайно в хоризонтално положение.
Кой ли ги носи.
Моите, явно няма да са мои.

Общи условия

Активация на акаунт