Как да махна корема след секцио

• 394
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте родих преди 6 месеца секцио бихте ли ми казали как да махна корема който все още не се е пребрал?

# 1
  • София
Нещата се случват понякога доста бавно, но с тренировки и диета ще стане постепенно. Дайте си време все пак не се е появил тоя корем за 6 месеца Simple Smile
Също така от личен опит бих посъветвала да отидете на коремен хирург, за да Ви проверят за диастаза. Понякога при налична такава коремът седи леко изтумбен напред и жените смятат, че той изобщо не се прибира.

# 2
  • София
До жена си е - на някои изчезва веднага, при други като мен след години. Сега да не се засилите да правите упражнения. Пийте вода, ходете пеша, не яжте след 19ч. и не прекалявайте със сладкото, газираното и тестото. Хранете си се здравословно ако кърмите, но избягвайте тези неща. Това което мога да препоръчам аз е стягащ колан, който прибира на първо време колкото да не ви дразни. Сега през лятото ще е тегаво с него, но на мен ми помогна. Тренировки на по-късен етап.

# 3
Разходки, разходки и пак разходки. Сумарно на ден бях по 5-6 часа навън с количката. Не яжте боклуци, повечко плодове, зеленчуци, сега е лято, спокойно може да вечеряте салата, таратор, яйца. Аз по този начин свалих повечето качени килограми, накрая ми останаха 3-4 кг, които се заинатиха, и ги премахнах освен с движение, със средиземноморска диета.

# 4
  • Банско
Аз имам три стягащи колана и си ги редувам, и мога да кажа, че с тях имам много голям напредък. Иначе тестото задължително трябва да го махнете и да не се преяжда, за да може да сваляте по малко и постепенно.

Общи условия

Активация на акаунт