Модни консултации (май 2021 г.) - 55

• 48 943
  • 685
  •   1
Отговори
# 480
О да, всички мъже около мен мразят дълги рокли и коментират с лошо.

# 481
  • Street of Dreams
И ММ не можа да разбере какво й е разкошно то на последната ми дълга разкроена рокля на Twinset на мидички и раковинки. На мен така да ми хареса, а той ми секна ентусиазма с "Де да знам, не подчертава фигурата ти"... Rolling Eyes

# 482
И ММ не можа да разбере какво й е разкошно то на последната ми дълга разкроена рокля на Twinset на мидички и раковинки. На мен така да ми хареса, а той ми секна ентусиазма с "Де да знам, не подчертава фигурата ти"... Rolling Eyes

Моля те , покажи я !

# 483
Моят или заблуждава много убедително, или няма нищо против дългите рокли Joy
Важното е да имат подчертана талия, обаче. Критерият му за хубава жена е да има изразена "чупка в кръста", както сам казва.
И аз обичам дълги рокли. Много са ми женствени даже.

Последна редакция: пн, 24 май 2021, 22:58 от Light Beam

# 484
  • Street of Dreams
https://www.twinset.com/de-de/maxiprintkleid-mit-volant-201TT2533.html

Слагам линк, че сайтът не ми дава да кача снимка.

На мен ми е дълга почти до долу (170 см) , нося с бели маратонки и късо дънково яке. Памучна е и много хубаво се движи при вървене.

# 485
Ако дългата рокля е с гол гръб няма да може да и устои никой мъж. Дълги рокли обожавам,но торби не харесвам и аз!

# 486
  • София
Зависи и от тялото на жената.
Аз толкова харесвам дълги рокли но на мен ми стоят ужасяващо.
Не разбирам защо, с нормална фигура съм и съм висока 1.67, но някак си не е моето 😩
И ако на ток и пристегната в кръстта чат пат може да ми стои, с ниски сандали или кецове съм модни бедствие
На много нисички момичета също не ми харесва как стои

# 487
  • Down south
Имах приятел, който казваше, нещо което запомних завинаги. Според него, за много мъже, нямало нищо по-привлекателно и секси от жена облечена с дълга пола/рокля. Оценявали високо това, което би могло да бъде под роклята, отколкото това, което е на пълен показ.
Явно фантазията и евентуалната представа, играят голяма роля.

# 488
Твоя приятел ще да е бил арабин Joy.
Българина обича къси и тесни поли и големи деколтета.

# 489
  • Down south
Nope
Чист тъмен балкански субект Joy беше получил образование в Германия, дали пък това не променя нещата Sunglasses

ПП Валентине, ако четеш БГ Мама, разнасям те Joy

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 03:39 от Daylily

# 490
По въпроса дали мъжете харесват жени с дълги рокли - зависи и от роклята, и от жената. Рокли тип "на баба ми пеньоара" не харесват със сигурност. Ама дълга рокля с гол гръб, с елегантна цепка за единия крак, пристегната в талията и с висок ток дали няма да им действа?

Но жената трябва да се чувства добре и уверена, иначе каквото и да облече, няма да има ефект УАУ. Ово е истината.

# 491
Да де, ама жената като се чувства добре в широка и свободна рокля, която се носи леко около нея?

# 492
Ами това казвам де - да си носи това, в което се чувства добре, защото иначе и най-красивите дрехи отиват по ягодите.

# 493
  • Пловдив
Обожавам дълги рокли с кецове/равни сандали и не съм висока 159см съм. Имам доста за лятото. Ето една, която купих по време на бремеността и която ще си нося и сега, ако не ми шупти много в деколтето.

# 494
Деси много ми хареса роклята както и на Сиска. На себе си не смея да сложа защото съм ниска 150. Някой ден ще се снимам и ще питам тук как ме виждате.

Общи условия

Активация на акаунт