👗Нови придобивки в гардероба - 62

• 120 425
  • 712
  •   1
Отговори
# 465
Сандалите Jenny Fairy от ССС, но в черно:

# 466
  • Стара Загора
Този сайт ми попадна просто докато търсех бели рамки. На оптика в Русе е. Бяха много любезни, снимки реални ми изпратиха и казаха че могат до 4-5 чифта да ми пуснат с Еконт да меря. Но аз си знаех какво искам и нямаше нужда от толкова. След като ги мъдрих почти 20 дни, в петък питах в близка оптика дали могат да ми сложат диоптрични и след зелената светлина, ги поръчах.... защото с гадаене нямаше да стане. И те ми заспаха. ☺️
Мерих преди това тези в Леонардо, но не ме грабнаха. И цената беше 230 лв или 260 лв по спомен. За 3 месеца не ми се даваха толкова.
https://www.eyerim.bg/ralph-by-ralph-lauren-ra5266-522987-315496/

Иначе съм поръчвала и от един друг сайт, SUNGLASSES-shop.bg, от който също съм с добри впечатления. А цените са без коментар и на двете места. Не знам дали на място продават на тези, но тук по магазините са двойни почти. Поръчах Геса за 109 лв.

Между другото, не знам каква е модата сега, но пробвах в Леонардо и едни на Ray Ban с бъбрек форма, стояха много яко. Бяха сгъваеми, какво ли няма да измислят. За пръв чувам такива. Нещо такова бяха
https://www.eyerim.bg/ray-ban-rb3447-round-metal-112-z2-6549/

Днес и други мерих на Guess. С метална издължена рамка, тип котешко око и те ме изкефиха. Но засега ще се спра. Може би зимата като пуснат намаление ще купя други. Сега цените са високи предвид сезона. 😊

# 467
Ивченце, аз за дрехите питах дали имаш опит и мнение, а оптика Леонардо са ми любимците и само от там съм си купувала очилата.  Веднъж им изневерих и съжалявах после.

# 468
  • Някъде там
От Ади shoes за 109 лв.

# 469
Сгъваеми слънчеви очила има от преди повече от 37 години. Много са хубави придобивките ти, Ивче. Сините панталонки наистина синеят на една от снимките. На Зара повечето материи са отвратителни, дори детските дрешки са от доста неприятни материи, но пък цените са един път.

# 470
  • Стара Загора
Ивченце, аз за дрехите питах дали имаш опит и мнение, а оптика Леонардо са ми любимците и само от там съм си купувала очилата.  Веднъж им изневерих и съжалявах после.

Каква е разликата между Леонардо и другите оптики? Аз освен цената не виждам друга. 😁

За пръв път пазарувам от Vintage Summer, но съм много доволна.

# 471
# 472
И аз с малко шантави покупки Smile

Бански

Къс блейзер

Топ метал

# 473
  • Somewhere far away
шортите.

тениска

# 474
Ризата

и този бански пристигна, но горнището не е моя модел и се чудя да запазя ли само долната част? Проблема е дали ще намеря подходящо горнище за горе, понеже плата има една лъскавина. Ще попитам в темата за консултации.

# 475
Допълнения за из къщи и из квартала. От Reserved.

Тази е доста прозрачна, но ще си я оставя.

# 476
Панталон и риза от Zara:

# 477
# 478

Скрит текст:

# 479
шортите.

Здравей, шортите за плуване ли са и от къде са купени ?

Общи условия

Активация на акаунт