👗Нови придобивки в гардероба - 62

• 120 368
  • 712
  •   1
Отговори
# 60
  • София
3 рокли от Зара поръчах

# 61
Много хубави рокли! Тази третата особено страшно ми харесва и точа лиги по нея от два месеца, но не все се чудя дали няма да е твърде гъзовейска? Къса ли е много..?

# 62
  • София
Тъкмо ги поръчах. Като дойдат ще пиша, аз съм 177 сигурно ще ми седи като на моделката като дължина. Аз точно с третата съм почти сигурна, че едва ли ще се възприема , но да видим. Grinning Много приятни рокли са изкарали Зара този сезон, още няколко набелязах, но реших да не прекалявам.

# 63
  • Стара Загора
Прилични, ама като дойдат и направо се хващам за главата. Първата и аз я гледах, но се отказах. Взех другата до нея, която излиза. Същата купих със сините ретро принтове преди 2 месеца и ми е любима! Тъничка, лека, ефирна.. 😍 Но нея има в алиекспрес срещу половин цена. Стига да си знаете размера. Simple Smile Просто хамалогията по връщане евентуално и в случай, че не се оцеля номера... Ме отказва да пазарувам дрехи от Китай. Последната рокля с коланче на цветни мотиви също я видях в Али за около 32 лв.

Скрит текст:

Тази розовата обаче е кошмар! Като носена с години и избеляла. Вярно че е лен, но на живо е много зле.

https://www.zara.com/bg/bg/%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B0- … p;origin=shopcart

Скрит текст:

Полата е памучна, ок като материя, но с дефект и за моята нестандартна фигура тц. 🙄 Не че сега пак не съм напълнила кошницата.. 😁😁

# 64
Дааа, страхотни неща има пак в Зара, поне 50 артикула ми се прииска да сложа в кошницата... стига съм се изкушавала Blush отивам да чета книга.

# 65
Много хубави рокли! Тази третата особено страшно ми харесва и точа лиги по нея от два месеца, но не все се чудя дали няма да е твърде гъзовейска? Къса ли е много..?
Къса е, да. Утре мога да ти снимам на мен как стои, ако искаш, аз си взех S размер, въпреки че по принцип нося XS, добре ми пасна. Simple Smile
Иначе и аз поръчах бялата от поста на ~Étoile~ и ето тези еспадрили

# 66
  • Бургас/Пз
Маринчето, може ли линк към сакото на Манго?
Като получиш бялата рокля, може ли реална снимка до къде ти е?? Колко си висока?

Tuali, два пъти я поръчвах шарената рокля и я върнах. Пробвах С и ХС, но все ми бяха до под задника, въпреки че съм само 164см. А и понеже е разкроена изглежда още по-къса. Отделено материята е някакъв вид лен или приличаща на лен и стои леко плътна за такава лятна рокля.

Еtoile, може ли до споделиш мнение зо първата рокля - бяло и синьо като я получиш. Много се чудех за нея, но накрая поръчах тази

Много харесвам роклите на Зара, но напоследък са ми по-къси от това, което ми харесва. Sad

# 67
Ani_d, благодаря за отива! Точно от това се опасявам. За есенна или зимна рокля може, все пак поне чорапогащник може да се сложи, но за лято, нещо не ми е ок при най-малкото движение да се притеснявам дали няма да се виждат гащи 😆

# 68
  • София
Оф, вече съм на 99% сигурна, че ще я върна, аз  нося М или Л. Нарочно поръчах Л да е по-свободна и по-дълга, ама то колко пък да е по-дълга Rolling Eyes

# 69
  • София-Младост
Блузка Vero moda

# 70
  • София

От страничка във Фейсбук.

# 71
  • София
Reserved

About you

Някой беше питал за роклята на котенца от Ганг, която бях споделила преди седмица как е като качество - отказах поръчката, защото мисля че ще ми е доста голяма и не мога да кажа.

# 72
  • в 1001-та нощ

# 73
  • Варна
Да дам отзив за сандалите на Coach, които поръчах, заедно с още един артикул от answear.
За първи път поръчвам и обмислям дали няма и да е последен път, защото съм разочарована.
Сандалите са тези
Скрит текст:
Корава подметка и корава кожа, която прави рани.
Нося 36 номер, с тесен крак съм, но висок свод и изобщо не успя да ми влезе кракът до края в сандала. Половината ми пета остана навън.
Струва ми се, че кожените ленти по принцип са къси и пак нямаше да ми станат както трябва, дори и да не бях с висок свод.

Това, което ме разочарова в answer е за втория артикул,  обеци Swarovski.
Получих ги без сертификат, без книжка с инструкции за грижа. Изобщо без нищо, което получавам, когато купя от физически магазин. Само са в кутийката на марката.

Не мисля да ги връщам, но ще пиша на answear по този въпрос.
Сандалите ще ги върна.
Изобщо това удоволствие и преживяване ще ми струва поемането на сумата за връщането на сандалите.

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 13:10 от missNoir

# 74
Връщането не е ли безплатно в aboutyou?

Общи условия

Активация на акаунт