Никога не съм имал гадже

• 13 503
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Ха, ха, как ги сложи в една категория.

# 106
И обратното, като чета девойките. Trollface
Млади момци, със сигурност има девойки, които ви харесват, но за които казвате: "А, да, но не е мой тип." (закръглена е). "С нея можем да сме само приятели." (няма деколте до пъпа) и т. н.
Свестните в графата приятели, ако се грижи само за външността си и няма други грижи и интереси - става.
Имам аз млад братовчед без приятелка, та знам кое как е. Grinning

# 107
Да, да, всички жени познаваме такива мъже - то лице, то тяло, то дрехи, то прическа, то пари - на които претенциите им за жена са без покритие Trollface

# 108
И аз съм на същото мнение като Lorelada. Често младите мъже залитат по кифли, които се набиват на очи, а не забелязват нормалните жени около тях. Grinning

Анонимен, търсиш си приятелка по барове и се хвалиш с плочки и компютър за над 10хил.? Мисля, че имаш изкривена ценностна система и е съвсем нормално да не можеш да си намериш приятелка. Ако си около 20 е нормално да разсъждаваш по този начин. Вече към 30 би трябвало да си малко по-зрял.

# 109
  • София
А каква жени жени търсите, за да се загаджите? Може да играете на грешната борса.

# 110
  • Fairbanks, Alaska
Млади момци, със сигурност има девойки, които ви харесват, но за които казвате: "А, да, но не е мой тип." (закръглена е). "С нея можем да сме само приятели." (няма деколте до пъпа) и т. н.
Свестните в графата приятели, ако се грижи само за външността си и няма други грижи и интереси - става.
А според теб лесно ли е да се направи компромис с предпочитанията към жените? Аз например харесвам жени с нормално телосложение. Закръглените не ме привличат сексуално. Това не значи, че примерно няма да поддържам комуникация с нея, но ще я вкарам в приятелската зона. Колкото и да съм се опитвал да се пречупя, не става. Е имало е 1-2 изключения.

# 111
Е, и ти си прав. Но килограмите по принцип подлежат на сваляне, а също и на... качване. Trollface
Ей така се прецака бившия с мен - бях едно джезве кокали, като се събрахме, после... напълнях. Grinning Уж не му беше проблем, уж така ме харесваше - не знам. То кво да каже. Wink
Сега на стари години пък свалих 10 кг., вече съм си на нормалните за височината кг., дори не ми беше трудно.
Така че променлива работа е това.

Човекът в тялото не се променя.

# 112
  • Агент под прикритие
Забавно е човек да чете приказки от рода на "Идат като ОвцИ, бягат като ОвцИ, що е то: ОвцИ".

Това, че жена изглеждала като "кифла" в нечии очи, не я прави такава, поне докато човек не се убеди, че е такава и в поведението си. А за това трябва не повече от половин до един час с този човек, за да ти стане ясно.
Но шаблоните в този форум са наистина.... забавни. Laughing

# 113
  • София
Скрит текст:
А според теб лесно ли е да се направи компромис с предпочитанията към жените? Аз например харесвам жени с нормално телосложение. Закръглените не ме привличат сексуално. Това не значи, че примерно няма да поддържам комуникация с нея, но ще я вкарам в приятелската зона. Колкото и да съм се опитвал да се пречупя, не става. Е имало е 1-2 изключения.

Разбираемо. Но ако не допадаш на жените, които допадат на теб (за жени важи същото), или си променяш нагласата или се постараваш да покриеш техните изисквания (да не се бърка с това да се опитваш да им угодиш за всичко. Говорим за лично израстване).

Представи си една неугледна, леко закръглена, задръстена девойка, която разправя как иска някой от онея спонсорите с ферарита? Ами, няма такъв да я погледне. Ще трябва да стегне тялото, да сложи силикон тук там, и да се научи да е нахална. За такива мъже, такива жени.

Анонимния, добре изглежда, финанси има, значи нещо му куца в характера. Какво, можем само да гадаем. Но обикновено това е и нещото, което най-трудно се оправя, и затова пробват с другите неща, само за да установят, че не е достатъчно. Това, че се бил порбвал да сваля, нищо не значи, трябва да знае как. Трябва да знае и коя как, защото жените не са по калъп. Явно тоя подход който има, с жените с които пробва, не върви.

# 114
Извинявай, ама коя жена с акъла си ще отиде при мъж, който дава 10 бона за компютър? Силиконката ще ги сметне пропуснати ползи (и с право! Ще си слагам аз силикон за няколко хиляди, а ще си губя времето с човек, който не може да ми плати подмяната или поне хиалурона периодично?!). А естествената хубавица ще сметне човека за дечко и въобще няма да се впечатли от похарчената сума.
Въобще съм забелязала, че при мъжете встъпването в полова зрялост върви с една подсъзнателна (понякога и напълно съзнателна) мисъл, че им се полагат с/отношения с жена и изпадат в чудене що не си получават полагаемото.

# 115
Аз да сменя темата Simple Smile

Не знам как стават тия неща, да  отместиш фокуса от това и да се концентрира към нещо друго и изведнъж хоп - отнякъде ще се появи жена и тя ще ти обърне внимание, ще те хареса и т. н.
Малко са ми стил " приказка" нещата.

Има такъв принцип, но не е толкова просто.
То е като да си разшириш хоризонта, не да спреш да го искаш - а да спреш да го искаш да стане по точно определен начин и точно утре. До оставим малко нещата да се подредят сами.
Да се престориш, че не си концентриран - не работи - проверено е Simple Smile

п.п.
Доскоро бях в темата за забременяването, ако някой там пише на мацките "да спрат да го мислят и ще стане" ще му издерат очите за секунди Simple Smile

п.п.2
Извинявай, ама коя жена с акъла си ще отиде при мъж, който дава 10 бона за компютър?
Напълно подкрепям.
Мега добър геймърски компютър може да се асемблира за макс 4000 лева (2000 евра), нашите са по-евтини и пак са много добри.
Ако потребителят не копае (успешно!!) биткойни на тази машина, значи е сглупил с покупката.

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 10:32 от Одри ♡

# 116
  • Далече, далече
За какво са ви гаджета? Научете се да правите мусака сами.

# 117
  • София
Абе той като има пари, да си ги даде за компютър, щом това го кефи. Но да очаква, че някоя мадама ще е впечатлена, щом за това ги е похарчил... е няма как да стане. Ако ще впечатляваш жени с парите си, трябва да ги харчиш за тях, за стабилност (апартамент, кола) или за престиж (в тоя вариант обаче, ще ти се лепят основно кифлета).

Но в крайна сметка, има достатъчно много безпарични, които въртят всякакви мадами. Парите са плюс, липсата им е минус, ама не са решаващото неизвестно в уравнението. С жените трябва да можеш да общуваш.

# 118
  • София
БратО, допускаш голяма грешка. Казваш това, което правиш за себе си, а не това, което би направил за нея. А в един момент решаваш кое ти е по-важно - някоя да ти върже или да си запазиш критериите. Ако е първото, значи каквото върже, а ако е второто - има вероятност да си сам доста време.

# 119
С тез многословни преливания от пусто в празно ще отчаяте и най-големия сваляч. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт