Никога не съм имал гадже

• 13 493
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
Героите от "Час пик". Sunglasses

# 166
  • Далече, далече
Или по-секси версия на Джеки Чан. Grinning

# 167
  • София
Нема идеален... един никога не стига. Трябва един да пълни бюджета и един да пълни... леглото Joy

# 168
Той човека помоли за съвет, а вие го обърнахте на раздумка

# 169
  • Далече, далече
Мисля, че му се дадоха полезни съвети.
Даже и нагледни примери за това, какви мъже искат жените.

# 170
  • Агент под прикритие
Аз лично бих посъветвал автора да избягва съвети от жени за жени. В над 90% от случаите са неадекватни и само ще го заблудят. Simple Smile

# 171
Аз лично бих посъветвал автора да избягва съвети от жени за жени. В над 90% от случаите са неадекватни и само ще го заблудят. Simple Smile

Напротив, жените се познават и могат да дадат най- точната преценка. Пишейки, тук говоря от моя опит и разбирания, и така как виждам Аз отношенията си ,с даден мъж. Друга ще каже, как е от нейната камбанария....и така, автора може да прецени, какво искат жените от един мъж, което в повечето случаи се припокрива.

# 172
Аз имам правило да не търся съвет от жени за мъже. Simple Smile
Най-добрата ми приятелка със сигурност ми е искрена приятелка и иска да съм щастлива, но опита ли се да ме съветва, такива неадекватни неща ми наговаря, че пропускам от едното ухо да влязат, от другото да излязат.
Ако ми се наложи да искам мнение или съвет за мъж, предпочитам да дискутирам с друг мъж.

# 173
Лори, и с това съм съгласна. С моите приятелки имаме доста различни мнения относно мъжете, но като цяло всички се стремят към едно и също.
Добрите приятелки ги свързва, различния вкус към мъжете и еднаквата любов към виното, примерно.

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 12:10 от happy doc

# 174
  • Агент под прикритие
Напротив, жените се познават и могат да дадат най- точната преценка.
Това e вярно само в случаите, когато това, което твърдят, че харесват и това което демонстрират на практика, че харесват, съвпада. Които са значително по-малкото случаи в практиката...
Но проблема е изцяло в мъжете. Нямат навика да гледат. Simple Smile

# 175
Еми тогава, оценявайте искрените и непринудени жени, които знаят какво искат и го демонстрират без овъртания и фалшиви игрички. Това ми качество, мъжете най оценяват, което в никакъв случай не означава, че ги устройва.

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 13:09 от happy doc

# 176
  • София
Абе ти му казваш, какво ти харесва, то ти обяснявя, че не било читаво, трябвало друго да харесваш. После обаче не си била искрена. И аз се обърках Joy

# 177
Как някой ще ти каже Ти какво да харесаш и как да живееш живота си, щото нещо не се връзва с реалността. Всеки човек е изградена личност и според своите нагласи и ценностна система си взема и решенията.
И когато хората се разминават по основните неща, просто се разделят.

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 13:34 от happy doc

# 178
  • По света и у нас
Скрит текст:
И обратното, като чета девойките. Trollface
Млади момци, със сигурност има девойки, които ви харесват, но за които казвате: "А, да, но не е мой тип." (закръглена е). "С нея можем да сме само приятели." (няма деколте до пъпа) и т. н.
Свестните в графата приятели, ако се грижи само за външността си и няма други грижи и интереси - става.
Имам аз млад братовчед без приятелка, та знам кое как е. Grinning
А според теб лесно ли е да се направи компромис с предпочитанията към жените? Аз например харесвам жени с нормално телосложение. Закръглените не ме привличат сексуално. Това не значи, че примерно няма да поддържам комуникация с нея, но ще я вкарам в приятелската зона. Колкото и да съм се опитвал да се пречупя, не става. Е имало е 1-2 изключения.

Разбираемо. Но ако не допадаш на жените, които допадат на теб (за жени важи същото), или си променяш нагласата или се постараваш да покриеш техните изисквания (да не се бърка с това да се опитваш да им угодиш за всичко. Говорим за лично израстване).

Представи си една неугледна, леко закръглена, задръстена девойка, която разправя как иска някой от онея спонсорите с ферарита? Ами, няма такъв да я погледне. Ще трябва да стегне тялото, да сложи силикон тук там, и да се научи да е нахална. За такива мъже, такива жени.

Анонимния, добре изглежда, финанси има, значи нещо му куца в характера. Какво, можем само да гадаем. Но обикновено това е и нещото, което най-трудно се оправя, и затова пробват с другите неща, само за да установят, че не е достатъчно. Това, че се бил порбвал да сваля, нищо не значи, трябва да знае как. Трябва да знае и коя как, защото жените не са по калъп. Явно тоя подход който има, с жените с които пробва, не върви.

Какво има да гадаем - кой си купува комп за 10000 лв? Лудите геймъри.
Момчета (анонимните)  дайте по една снимка тук да ви видим и да ви кажем "право куме у очи" защо мацките не кълват. Ако искате помощ, трябва да се прежалите, какъв по-добър доктор - критик от БГ МАМА. Аз не се гавря с хората, не се притеснявайте.

# 179
Аз съм човека с компа за над 10000 лв(от дъното на страница седем).С тези твърдения за хубаво тяло и толкова скъп комп не се хваля по срещи (въобще не говоря за тях) ,а исках да покажа че не ми липсват нито пари нито добра физика ,нито подръжка на външен вид. Тези три твърдения са най-честите посочени като причина за човек да няма някой до него. Компютъра не го ползвам за игри а за работа.Както казах преди(може и да не съм го споменавал преди но сега го правя) аз работя като програмист и за да подкарам нужните ми програми ми трябва мощен(от изичислителна гледна точка ) и скъп хардуер(по принцип за нещата които правя ми трябва доста по скъп  хардуер но се опитвам да се справя с това ,което имам). Е играя и игри от време на време но това е нормално. За флиртуването с момичета даже и да имам теория (ако някой може да препоръча някоя книга или видео клипове) ,но нямам среда за практика (пак предложения за това са добре приети ).Иначе не съм лош човек.По принцип хората като ме опознаят и после им кажа че преди никога не съм имал приятелка те си мислият че се ебавам с тях ,но уви не .

Общи условия

Активация на акаунт