Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отслабване с Хербалайф 2021

 • 2 113
 • 47
 •   1
Отговори
# 30
 • Мнения: 305
Падам просто. Концентрацията на витамини и минерали е направо смешна. Който желае, може да направи справка със състава на най-просташките пилешки дробчета, които струват 6 лева за кило и не са създадени в лаборатория.
Габриела, не ни правете хипотетичен режим. Дайте за пример последния си клиент. Говорите наизуст според мен.

# 31
 • Мнения: 723
Баш! Заучават цели тиради по обученията им и после каквото и да питаш, ти се отговаря все едно и също. Ако сравните всичките й постове се чудите за какво се хаби да ги пише - все едно и също.

На мен никой не ми е казвал да си правя изследвания, а бях клиент. Освен това никой не коментирал състава с мен, или да ме е питал нямам ли алергия към нещо. И дали мога да приемам всички витамини.
При проблем кой носи отговорност, след като аз съм предупредила, че съм на лечение?

# 32
 • Мнения: 102
Извинете ,но животинският протеин се усвоява едва на 30% от организма . да не говорим за хормоните ,с които "дробчетата от 6 лв " са пълни . А и да попитам какви минерали имат тези дробчета? Аз на моите клиенти правя изследвания ,питам абсолютно винаги дали приемат медикаменти и какви ,и се съобразяваме в изготвянето на режима . Отговарям на вашите въпроси,не виждам нищо,което да е едно и също . Все още има съвестни хора, които си вършат работата . Не гледайте само от вашата гледна точка. Само по себе си доказва как върша работата си щом обсъждам състава на продукта във форум с вас ,без никаква полза ☺️ Относно последният човек ,за който се грижа. Мъж на средна възраст,направихме всички измервания на биопедансен уред +кръвни,изследвания за наличие на витамин Б6 и Б12 в организма,изследвания за кръвна захар и след това пристъпихме към режим . Изчислили сме калориите ,за да бъде в дефицит , белтъчният прием и приема на микронутриенти ,макронутриенти. Сутрин закусва шейк приготвен по режим,има междинно хранене, обяд както всички нас ,следобедно хранене и вечеря , конвенционална храна. Приемът на вода е съобразен с килограмите . Движението също . Проследяваме се всяка седмица чрез измервания ,а контакт поддържаме постоянен . Човека е -10 кг за месеца 🤗 и в заключение , човека заплаща единствено продукта , който използва . Аз не взимам пари за измерване и изготвяне на режим,както и за отделеното време . Нима чрез някой друг режим ще получите всички тези неща в съвкупност ? Съмнявам се✨
П.С -за трениращите,записвам лични клипове с тренировки , напълно различни за всяка една мускулна група.

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 13:58 от Gabrielageorgievva

# 33
 • Мнения: 642
Малко се затруднявам с намирането на 114-те хранителни вещества. И сгъстителите ли броим към тях?

# 34
 • Мнения: 102
Мога да изпратя кутия шейк на най-скиптичната от вас ,за да я изследвате в лаборатория и тогава ще си говорим по-обстойно . evenfall , изглеждаш ми интелигентен човек, който има някакво понятие от общуването с хора,какво ще кажеш ?  Тогава определено ще си докажете за наличието на тези хранителни в-ва . Няма смисъл да си правим вятър на устата ,нека говорим с факти

# 35
 • Мнения: 305
В дробчетата има само желязо, калий, калций, магнезий, манган, натрий, селен, фосфор, цинк....С каквито и хормони да са бъкани, което не е приложимо във всички случаи, са 1000 пъти по-добре от "храна" на прах, направена в лаборатория. Питали ли сте се защо хищниците първо изяждат карантиите на жертвата?
Вие, Габриела, сте поредната рожба на хранителния бизнес. Заучавате някакви теории, които са били актуални преди 50 години, не са подкрепени от никакви научи факти и доказват каквото е угодно на индустрията, и после обикаляте и лъжете хората. Накратко - шарлатанка. Кой ви приучи на това с усвояването на 30% от животинския протеин? Знаете ли изобщо каква е реакцията на организъм, който не е успял да усвои нещо?
Форумът е пълен с жени, които са успели да намерят своя режим на хранене със съответните резултати и без да дават луди пари за "храна" на прах. Само човек с нулева хранителна и двигателна култура може да се върже на подобна глупост, да свали Х кила за един месец, а след година да реве, че дебелее от 800 калории.
Клиенти тук се съмнявам и надявам да не намерите.

# 36
 • Мнения: 353
Много прекалявате момичета, прави сте и вие, но има хора които вярват в работата която вършат. Това не ги прави лъжци и т.н. За това всеки има глава, а и има достатъчно информация вече, да чете и да избира за себе си кое е най- подходящо. Свят широк и шарен.

# 37
 • Мнения: 305
Права си, coralisland. Обикновено не се включвам в дискусии, които не са по моя вкус, но тонът и категоричността на Габриела ми направиха силно неприятно впечатление.

# 38
 • Мнения: 642
За съжаление много хора не са способни да отсяват критично информацията. За много хора форумите и фейсбук са единствените четива. Затова и толкова добре вървят всякакви красиви обещания и магически хапчета (за справка - темата за китайските капсули).
Та затова и опитах да задам въпроси и да поведа разговора в някаква конструктивна посока, която би била полезна на някого при по-нататъчно четене. Бях склонна да вярвам, че представителката действително има по-задълбочено образование в сферата и може да каже нещо повече, което не го пише на сайта и в рекламните листовки. За съжаление, нищо от написаното не подкрепи вярата ми в доброто.

Това да тропаш с крак и да се фръцваш на всеки неудобен въпрос не е начина да защитиш продукта си и да изчистиш имиджа му. Този тон не продава. Ако човек не знае как се прави community management, по-добре да не се влючва в подобни дискусии, защото само вреди на марката, колкото и да вярва в нея.

# 39
 • Мнения: 102
В случая никой не тропа с крак и не се фръцка . Смешното в случая е ,че единствено аз в тази дискусия съм с истинското си име ,което определено показва , че 80% от тези дами нямат смелостта да застанат зад думите си . Задавате въпроси,отговарям на тях . А до жената,която е определила тона ми по нещо написано,едно голямо браво ! Определено психологията е вашата част . Опитват се някакви теории да се оборват,предложих съвсем рационално решение - на своя глава като независим член бих изпратила ей така една кутия на един човек , изпратете я в лаборатория и всичко ще излезе . Храната не се прави в лаборатория,както някой тук беше написал . Ако сте чували за метода на студената леофилизация, те това е. Не сме тук да обсъждаме тона на някого,защото ако трвбва да сме честни дали по-голямата част от вас са пробвали продуктите в комбинация с режим изготвен от човек, който знае какво прави ? Не мисля .Това твърдение обаче ме накара да падна . "Да реве ,че дебелее от 800 калории " Вие знаете ли колко са 800 калории ? Доказано е , че когато човек приема под 1000 калории може да доведе до лоши последици ,които ми е неприятно да изброявам ,но нека да проследим логиката . Представете си една жена , тежи 50 кг , напълно здрава. Колко калории ще и трябват ,за да задържа теглото си ? Определено няма да бъдат 2000 ,както при един мъж ,а ще бъдат в границата на 1300-1500 и пак зависи от мускулната маса .

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 15:32 от Gabrielageorgievva

# 40
 • Мнения: 723
Габриела, няма как да искате във форум да застанем с истинските си имена. Всеки си преценява как да се казва във форума, което няма касателство към мнението ни за прахчетата.
Не виждам как написването на истинското ми име ще промени мнението ми за продукт, който съм използвала и от който не съм доволна?!

А леофилизацията къде се прави? В кухнята на баба Стойна от Копривщица ли?
И как може да сме сигурни, че режимът ни е изготвен от знаещ човек след като всеки може да се регистрира за дистрибутор? Няма никакъв филтър.

А това, че вие взимате пари на всички ни е ясно. Да не е от така наречената безплатна помощ, но взимате от продуктите, защото въпросните ви клиенти се регистрират под вас в мрежовата структура и вие получавате пари при всяка тяхна покупка. Така че колкото повече продукти им включите в режима (протеин на прах, чай на прах, кафе на прах и т.н.), толкова повече печалба за вас.

На мен при едно от предизвикателствата ми казаха, че трябва да си взема допълнително чист протеин. Чаках месец да се появи в сайта на Хербалайф и все нямаше наличност. А в същото време на всеки отчет ми се натякваше защо още не съм го взела и колко щели да ми се подобрят резултатите. Ми накрая не издържах и го взех от друг сайт където не само го имаше наличен, ами беше и на промоция и с безплатна доставка. Ей, жестока грешка. Кара ми се цялата мрежова структура над моята дистрибуторка. Чудо на чудесата стана. Що народ ми писа които не познавам, за да ми набива канчето. И така и не разбрах как продукт, който е в оригинална опаковка и пристига в кашонче от Хербалайф може да е фалшив. Никой не успя да ми обясни. Едва ли не стана ясно, че пълнят прашинка по прашинка фалшив шейк с микро игли. Което е супер комично.

# 41
 • Мнения: 102
Габриела, няма как да искате във форум да застанем с истинските си имена. Всеки си преценява как да се казва във форума, което няма касателство към мнението ни за прахчетата.
Не виждам как написването на истинското ми име ще промени мнението ми за продукт, който съм използвала и от който не съм доволна?!

А леофилизацията къде се прави? В кухнята на баба Стойна от Копривщица ли?
И как може да сме сигурни, че режимът ни е изготвен от знаещ човек след като всеки може да се регистрира за дистрибутор? Няма никакъв филтър.

А това, че вие взимате пари на всички ни е ясно. Да не е от така наречената безплатна помощ, но взимате от продуктите, защото въпросните ви клиенти се регистрират под вас в мрежовата структура и вие получавате пари при всяка тяхна покупка. Така че колкото повече продукти им включите в режима (протеин на прах, чай на прах, кафе на прах и т.н.), толкова повече печалба за вас.

На мен при едно от предизвикателствата ми казаха, че трябва да си взема допълнително чист протеин. Чаках месец да се появи в сайта на Хербалайф и все нямаше наличност. А в същото време на всеки отчет ми се натякваше защо още не съм го взела и колко щели да ми се подобрят резултатите. Ми накрая не издържах и го взех от друг сайт където не само го имаше наличен, ами беше и на промоция и с безплатна доставка. Ей, жестока грешка. Кара ми се цялата мрежова структура над моята дистрибуторка. Чудо на чудесата стана. Що народ ми писа които не познавам, за да ми набива канчето. И така и не разбрах как продукт, който е в оригинална опаковка и пристига в кашонче от Хербалайф може да е фалшив. Никой не успя да ми обясни. Едва ли не стана ясно, че пълнят прашинка по прашинка фалшив шейк с микро игли. Което е супер комично.
Не всеки може да се регистрира,трябва да имате "спонсор",а и мрежовият бизнес е един от най-успешните ,не виждам проблем в това . От думите ви разбирам ,че сте имала членство ,за да пазарувате от сайта . Не зная как постъпват останалите,но аз не регистрирам никой преди човека да е минал базово обучение . Колкото до продуктите,не зная случая преди колко време е ,но вече има всичко винаги в наличност . Няма как продукта,който сте закупила да е фалшив,но спонсорката ви се е почувствала обидена , защото ви отделя от вниманието и времето си,а вие пазарувате от другаде . Със сигурност не е било коректно отношение,но всеки човек е различен и има много некоректни хора по целия свят. Имам няколко въпроса -беше ли ви изготвен хранителен режим с подробности ? Треньора ви следеше ли резултати ви ? Вие спазвахте ли режима ?

# 42
 • Мнения: 723
Реално всеки може да се регистрира, дори и без спонсор. При регистрация, ако не посочиш спонсор, ти се назначава “служебен”.
Аз лично не познавам никого, който да е забогатял от мрежов маркетинг. Освен тия, които излизат на сцената на обученията и ми се хвалят колко богати са станали. Ама не са ме канили на гости, нито съм им виждала банковите сметки. Нищо чудно да чистят офиси нощно време, за да си плащат кредитите.

Да, беше ми изготвен хранителен режим с подробности. И рецепти ми бяха предоставени. Следяха ме и спазвах режима докато течеше предизвикателството. След като изтече предизвикателството поисках да остана в групата за подкрепа, но исках да си спазвам моят ВМНВХ режим. Казаха ми, че не можело. Аз всъщност не отказвах да спазвам изготвеният ми режим, а го модифицирах така че да не приемам повече от 10-15% въглехидрат на ден, което за мен е от изключителна важност.
Та дотам бяха отношенията ми с Хербалайф. След което репродуктивните ми лекари забраниха да използвам соеви продукти, та не можах и да допия шейковете.

# 43
 • Мнения: 102
A за това време в което спазвахте режима имахте ли резултат ,ако да какъв ?
Реално наистина не може да останете,защото всички останали ползват продуктите и няма да има с какво да си бъдете полезни с останалите хора в групата .

# 44
 • Мнения: 1 303
Аз пък искам да попита защо шейк формула 1 в сайта на хербалайф струва доста по- скъпо, отколкото от независим представител?

Общи условия

Активация на акаунт