Месец май да донесе на всички - много слънце, усмивки и двете чертички ! ~бебеправене 389~

• 31 201
  • 787
  •   1
Отговори
# 600
АА, а какво общо има пулса? Не съм чувала за връзка, не че съм се интересувала. Аз например от хашимотото имам забавен пулс. Около 55-65 макс. И си седи такъв и по време не бременност.

# 601
  • Замък сред облаците
Аз имам фитнес гривна, която нося постоянно. От М до О пълсът ми в покой (resting heart rate)е с най-ниски стойности 62-64, от О до следващата М се покачва около 69-71. Това е нормално според медицински статии (на английски само съм намирала). Като забременях миналата година в деня на имплантацията пулсът ми скочи на 73 и в следващите дни стигна 77 и такъв се запази до към аборта. Та по това отчитам евентуални промени.

П.п и аз съм с Хашимото, хормони в момента в норма.

# 602
Здравейте,

Фелиша честито!!! Дано се насища чертичката и всичко да се развие добре.

Джеси и на теб честито!!! И аз съм част от двойка еднояйчни близначки и нося едно от избраните от вас имена. Страхотно, че сте избрали еднакви по значение имена. На мен са ми от любимите. Да са ти здрави и много палави!

Аз да помрънкам. Тамън отвориха хотелите, спонтанно решихме, резервирахме, пристигнахме в петък и аз 1 час след това цъфнах. Ама как можа точно сега. А исках да се порадвам на басейн и малко спа... Поне детето се наигра. И довечера се прибираме, чакаме да мине М и започваме пак работа по проект бебе 2.

# 603
Джоди аз съм при Георгиевска там в центъра на Иванов. Тя ми назначи изследванията, и тя ми откри тромбофилията. Доволна съм от нея. Просто каза да чакаме + тест, и само терапия. Каза, че не вижда причина, като имам вече 2 забременявания.

Добре дошли на новите! Да не се задържате дълго! 🙏🍀

# 604
Момичета,
Да се оплача и аз... днес лелята точна като часовник си цъфна. Ама без да ми се смеете, този месец така силно вярвах, че е станало. Понеже при мен ПМС се изразява само в силни болки и още по-силни като дойде. А този път гърдите ми от чашка А, станаха на Б ..😂😂😂 с едни ясно изразени вени и викам леле. Ама уви. Чао, голям бюст. Чао, надежда за този месец.

Честито на всички, които са видяли заветните чертички и стискам палци за успех до края!🥰🥰

# 605
Благодаря ви прекрасни момичета! Много мили думи сте написали!
Надявам се да съм вдъхнала малко кураж където е поизгубен и усмивки и малко вълнение за предстоящото на тези които вече са в очакване.
Two Hearts Two Hearts
Бъдете здрави момичета! Чакам вашите тестчета и съобщения за развиващи се точици!!!!

# 606
Фелиша, на мен чертичката ми изглежда много добре. Мисля, че е по-наситена от предната, която пусна. Тихичко честито и всичко да е наред!
Кактус, подготовката за сватба е един от най-вълнуващите моменти в живота на човек. Отдай му се изцяло и ще видиш, че като изместиш фокуса няма и да разбереш кога си забременяла. Много често жени точно около сватбата си забременяват (или пък друго хубаво събитие).
На мен трябва да ми дойде след около 4 дни. Днес, обаче чувствам леки спазми като, че ли аха да ми дойде, но са по-леки. Гърдите ми са леко напрегнати, нямам пъпки, но мисля, че е ,защото пия агнес от 4 месеца, а с него много по-лесно минава ПМС. Честно казано нямам надежди кой знае какви, ще си изчакам дена на Ц и тогава ще преценя и ще се водя по организма си. Иначе, който ме знае, на 7 юни съм си записала час за ваксина. Викам си поне да я запазя тъкмо след като ми свърши Ц да знам, че не съм бременна. Ще питам личния дали трябва да мине време след ваксината, за да правим опити или може веднага. От сега ме тресе с тая ваксина, не знам защо така се шашнах с нея.

# 607
В репроклиниките изчакват 2/3 месеца след ваксинация за започване на процедура, за естествени опити сигурно няма значение....

# 608
  • София
Ние си правихме опити по време и на двете дози на ваксината, без никакви притеснения.

# 609
Джеси, честито!
Много късмет на двете принцеси, да растат здрави и щастливи!

# 610
И аз се чудя с тея ваксини Sweat Smile Че ММ се е навил да се ваксинира като заредят при личния му, пък аз все още не знам дали имам право да се ваксинирам тук, като нямам адресна регистрация и личен People Information Desk Person

# 611
В Канада ваксинират и бременни, което ме навежда на мисълта,че едва ли ще има проблем ако си правим опити.
Ох, аз не знам защо точно се ваксинирам. По-скоро , защото на есен всички ще се върнем по работните си места, ще има много повече събития със струпване на хора, много от ваксинираните ще махнат маските си и аз ако не се ваксинирам какво да правя - да живея в изолация още 1г и да не мога да мръдна никъде? Това е като цяло причината, освен това на работа много ни натискат и няма да се учудя ако шефката въведе условие за задължителна ваксинация (по закон има право).

# 612
Добро утро, момичета!
Някоя от вас да е пила зелена енергия на аквасорс? Аз от както я пия забелязах, че нямам никакви симптоми - болки в гърдите. Даже се чувствам много добре. А предния месец по време на О имах ужасни болки ниско в корема и зацапване. То по принцип всеки месец е различно, но явно оказва някакво влияние.

# 613
  • София/Севлиево
И тук ваксинират бременни,ама на мен и репрото,и другия ми лекар изрично ми забраниха да се ваксинирам(а се бях навила след като няколко момичета в отчетната за бременни си сложиха ваксини). Хубаво е,че идва лято и нещата поутихнаха.Лошото,че не се знае дали ще приключат или не.

# 614
Силви на мен Витекса така ми повлия още първия месец. Зелена енергия не съм пила,но имам познати, които я приемат, и едни имат оплаквания, други не. Много индивидуално, като всички останали добавки и лекарства.
Скрит текст:
По другата тема.. Е как няма да поутихнат.. Нали някой хора трябва да изкарат някой лев.. Я от хотели по морето, я от нещо друго.. Както миналото лято 🤷‍♀️.. После ще дойде 4та-5та вълна,да вземат още някой лев от ЕС и така.. Не, че не вярвам, че има вирус, но то винаги е имало и ще има вируси и болести. Но когато гледат да изкарват пари от това нещо.. Вече е съвсем друго.
А пък и ваксината ми е супер безмислена, особенно за хора, които вече са го изкарали. Антитела, които те защитават до степен,с която просто ще го изкараш по-леко евентуално. Аз го изкарах още преди да гръмне тази история с пандемията. Октомври и Ноември 2019-почти 2 месеца бях като парцал, с ужасна кашлица и хрема, болки по цялото тяло и прочие. И бях на работа. И всички покрай мен се разболяха в рамките на дни. И си го изкарахме повечето, даже и без антибиотици.Е не ме е повтарял. В интерес на истината, от тогава на сам, не съм се и разболявала, освен една хрема миналата година.. И слава богу![spoiler/]

Общи условия

Активация на акаунт