КАРТИ ТАРО - ТЕМА 26

• 36 458
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Понеже , форума е да обменяме опит и идеи, а се превърна в "гледанка"
Искам да Ви покажа една карта на 15 Голям Аркан , която ме впечатли и за мен много добре описва значението й.
Моля , напишете първата дума, която Ви идва, като погледнете изображението 💬
Скрит текст:
Това е работа с интуицията Ни 💦🧿✏

Картата ми изглежда като... въртя се в омагьосан кръг, искам да избягам, но нямам волята, харесва ми да го играя жертва, имам зависимости, които трудно мога да откажа, защото са вкоренени навици. Хем иска помощ, хем обаче гледа да не я получи и си продължава по старому, защото не иска да излезе от зоната на комфорт и да направи нещо за себе си...

# 376
  • Пловдив
Здравейте,попитах какво изпитва

Звездата,две чаши и рицар на чашитe 

Моля за тълкуване,благодаря

# 377
Здравейте,

От около година, когато задам въпрос на картите "Какво трябва да променя, за да потръгнат нещата с бизнеса?", често ми се пада осем чаши. Включително и когато други са ми гледали. Аз я тълкувам като "Остави очакванията", но се чудя как бихте я тълкували и вие. 😊

*Хвърляно е с "Everyday witch tarot".

# 378
Здравейте,

От около година, когато задам въпрос на картите "Какво трябва да променя, за да потръгнат нещата с бизнеса?", често ми се пада осем чаши. Включително и когато други са ми гледали. Аз я тълкувам като "Остави очакванията", но се чудя как бихте я тълкували и вие. 😊

*Хвърляно е с "Everyday witch tarot".

Загубила си доверие в приятели от това отношенията са се влошили, но може би картата ти излиза за да ти покаже, че ти е необходима помощ и трябва да я поискаш и потърсиш.

# 379
. Здравейте, какво мислите ще имаме ли комуникация и мисли ли за мен. Какво може да кажете по тези карти. Благодаря!

# 380
Жена е бременна в началото на втори семестър и е прокървила леко. Ходила е на преглед, казали са, че засега всичко е наред, изписали са й лекарства и  са й казали да почива повече. Но тя е силно притеснена. По принцип избягвам тези въпроси, но все пак изтеглих карти. Паднаха се 5 чаши, слънцето, светът. Съвсем инстинктивно ми дойде като тълкуване, че въпреки притесненията, бебето ще се появи на бял свят. Вие какво мислите? Не съм тълкувала пред нея, а и сигурно няма да го направя, защото според мен ситуацията е достатъчно сериозна и не мисля, че е редно.

# 381
  • Пловдив
Според мен , да ще има притеснения, но всичко ще завърши благополучно. Бебенцето ще се появи на бял свят.

# 382
. Здравейте, какво мислите ще имаме ли комуникация и мисли ли за мен. Какво може да кажете по тези карти. Благодаря!
Може ли някой за съдействие. Благодаря

# 383
Не може наготово да се чака някой да тълкува....💬
Напишете какво мислите Вие
Картите са много , каква е тази подредба
Мен лично ме обърква

# 384
  • Пловдив
Момичета,и аз пак да попитам,попитах какво изпитва към мен определен мъж.Паднаха ми се
Звездата,две чаши и рицар чаши

Аз тълкувам нещо като влюбване,но съм много начинаеща и моля отново за съвет,а Звездата много ме обърква,може би показва,невъзможността да бъдем заедно

# 385
Момичета моя приятелка е разколебана между двама мъже, хвърлихме три карти с въпроса С кой от двамата е по-вероятно да има сериозна връзка: Асо Жезли, Рицар на мечовете и 7 мечове. Не знам дали не трябваше да питаме за всеки по отделно.

# 386
По добре питайте за всеки поотделно!

# 387
Момичета,и аз пак да попитам,попитах какво изпитва към мен определен мъж.Паднаха ми се

Аз тълкувам нещо като влюбване,но съм много начинаеща и моля отново за съвет,а Звездата много ме обърква,може би показва,невъзможността да бъдем заедно

Звездата за мен тук е надежда, но звездите са много далеко там горе на небето, неясни са и светят само когато е тъмно..........Тук картите са отразили твоите вълнения.

# 388
По добре питайте за всеки поотделно!
Питахме един и същ въпрос за двамата Дали ще имам сериозна връзка с него? При първия се падна: Паж на жезлите, Слънцето, 6 жезли. За втория: 6 чаши, паж на пентаклите, Колесницата.

# 389
  • Пловдив

Звездата за мен тук е надежда, но звездите са много далеко там горе на небето, неясни са и светят само когато е тъмно..........Тук картите са отразили твоите вълнения.

Искате да кажете,че и двете чаши и рицар чаши,всичко е отражение на това,което аз чуствам,не са показател за него,нищо,че попитах какво изпитва той

Общи условия

Активация на акаунт