КАРТИ ТАРО - ТЕМА 26

• 36 420
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте!
В питане за друг човек какъв ще бъде деня за него (дневни карти), изтеглих:
Смъртта
Паж Чаши
Паж Пентакли

Човекът има доста проблеми последните няколко седмици.

Доста съм объркана от Смъртта. Тя значи край на нещо и промяна, докато другите две карти са по-положителни. Паж Чаши е съвсем възможно да бъде и човекът, за когото питам, тъй като е доста млад и емоционален. За Паж Пентакли знам, че е първи стъпки в реализацията нещо, методичност.
Сега комбинацията означава ли край на проблемите и началото на стабилен период? Как да го разчитам това?

# 436
Никак. Тегленето на дневни карти, според мен, е загуба на време.
Картите ти нищо не казват. Освен отказ от промяна, но ток обхваща по-дълъг период, а не ден.

# 437
Картите ти нищо не казват. Освен отказ от промяна, но ток обхваща по-дълъг период, а не ден.

За мен не е загуба на време Simple Smile Не само ми помага да се упражнявам, но и да се подготвя за деня. Не веднъж вече съм си спестявала ядове, защото съм видяла, че ще има конкретна енергия през този ден.

Нека се абстрахираме обаче от това има или няма смисъл - бихте ли обяснили как подредбата означава отказ от промяна? Нова съм и бих искала да се науча.

# 438
В питане как ще се развият събития изтеглих мн странна комбинация.
Глупакът, Смъртта, Асо чаши
Аз май го разбирам, че трябва да гледам по-оптимистично на промените и това ще ми донесе удовлетворение. Вие какво ще кажете?

# 439
  • Пловдив
Flowers Hibiscus
Да, тук ще има бързи събития, писане, закячки, страст, комуникация
Може и среща .. и то хубава, изпълнена с романтика.. прегръдки
Някой има високо его и мнение за себе си, наперен
Обаче стабилност липсва...
Съвет на картите: наслади се на момента, изживей страстта...💘

Peypy ,благодаря за тълкуването,и аз имам такова усещане от картите,ще дам обратна връзка:)

# 440

За мен не е загуба на време Simple Smile Не само ми помага да се упражнявам, но и да се подготвя за деня. Не веднъж вече съм си спестявала ядове, защото съм видяла, че ще има конкретна енергия през този ден.

Нека се абстрахираме обаче от това има или няма смисъл - бихте ли обяснили как подредбата означава отказ от промяна? Нова съм и бих искала да се науча.

Има противоречие, теглите дневни карти за гледане на друг човек, но когато гледаме на други хора, е необходимо да изчакаме известно време, най - вече за да видим " отстрани" как се развиват картите. В поста след забележката на Менарини обаче пишете, че за Вас е полезно ежедневното гледане, защото така се подготвяте за Вашият ден и си спестявате, на себе си ядове. Две различни позиции са. За други хора наистина не е добре всеки ден да се редят комбинации и теглят карти, обърквате не само енергията на тестето, но и процеса на
 Вашето учение.

# 441

Има противоречие, теглите дневни карти за гледане на друг човек, но когато гледаме на други хора, е необходимо да изчакаме известно време, най - вече за да видим " отстрани" как се развиват картите. В поста след забележката на Менарини обаче пишете, че за Вас е полезно ежедневното гледане, защото така се подготвяте за Вашият ден и си спестявате, на себе си ядове. Две различни позиции са. За други хора наистина не е добре всеки ден да се редят комбинации и теглят карти, обърквате не само енергията на тестето, но и процеса на
 Вашето учение.

Нямах представа, че става така. Благодаря за обяснението!
А какво мислите за хората, които теглят карти за енергията през седмицата за зодиите например? Вероятно сте попадали на такива клипчета из интернет. Те специални тестета за точно тази работа ли ползват според Вас, или пък го пречистват някак?

# 442
Здравейте, може ли някой да ми хвърли едни карти? Въпроса ми е "ще имам ли отново отношения с бившия"?Не знам дали го формулирам точно ....

# 443

А какво мислите за хората, които теглят карти за енергията през седмицата за зодиите например? Вероятно сте попадали на такива клипчета из интернет. Те специални тестета за точно тази работа ли ползват според Вас, или пък го пречистват някак?

Не съм запозната с  това теглене за зодии какво представлява. Рядко гледам клипове за Таро.

# 444
Здравейте, може ли някой да ми хвърли едни карти? Въпроса ми е "ще имам ли отново отношения с бившия"?Не знам дали го формулирам точно ....

Може,ето:
9пентакли
9мечове
Паж мечове

Ще има съобщение,новина в бъдеще,но пълноценно общуване не.

# 445
Здравейте! Може ли помоля някой, да ми хвърли карти, съпруга ми има сериозен здравословен проблем и имам въпрос.

# 446
Здравейте от доста време не съм ползвала картите и днес сутринта изтеглих три за събитията покрай мен до края на септември.
Крал пентакли
Рицар пентакли
4 жезли
Объркана съм изобщо как да я свържа тази комбинация....нито с книгата нито с интернет нищо не ми идва на промисъл.

# 447
Здравейте от доста време не съм ползвала картите и днес сутринта изтеглих три за събитията покрай мен до края на септември.
Крал пентакли
Рицар пентакли
4 жезли
Объркана съм изобщо как да я свържа тази комбинация....нито с книгата нито с интернет нищо не ми идва на промисъл.

С тези пентакли нищо не се случва съществено,но имате стабилна работа,семейство.Може би по-конкретен въпрос ,ще даде по-конкретен отговор.

# 448
Крал пентакли
Рицар пентакли
4 жезли

С тези пентакли нищо не се случва съществено,но имате стабилна работа,семейство.Може би по-конкретен въпрос ,ще даде по-конкретен отговор.
Ще пробвам утре сутрин не знам дали си втълпявам,но тогава имам чувството,че съм с най чисти мисли и енергия.

# 449
Здравейте!
Много бих се радвала да ми изтеглите няколко карти по следният казус 😊
Бившият ми се появи отново след доста дълга пауза. Не разбирам обаче какво иска... Пълноценни отношения или просто авантюра.

Благодаря! 🙏❤

Общи условия

Активация на акаунт