КАРТИ ТАРО - ТЕМА 26

• 36 396
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • на последния етаж
Няма какво да изясня - случват се структурни промени, сменят се ръководители. Но не знам как ще ме засегне.

# 481
Ами сама си отговорихте и потвърдихте онова, което написах. Много неясноти има по Луната. Изтеглете си след седмица-две, в момента по тези карти трябва буквално да си фантазирам някаква конкретика.

# 482
  • на последния етаж
Благодаря! Flowers SunflowerFlowers Tulip

# 483
Здравейте имам нужда някой да ми помогне на един въпрос. Дали В. ме вижда само като приятелка или има и чувства към мен. Благодаря

# 484
Здравейте,дами.
Бих искала да Ви попитам за подредбата Келтски кръст-как точно я тълкувате?Всяка позиция означава нещо или просто разглеждате картите като последователност?

# 485
Здравейте,дами.
Бих искала да Ви попитам за подредбата Келтски кръст-как точно я тълкувате?Всяка позиция означава нещо или просто разглеждате картите като последователност?
В интернет има мнооого информация за всяка една от позициите на Келтският кръст. Далеч не го казвам със заядлив тон, просто източниците са много и там пише доста подробно.

# 486
Здравейте,дами.
В интернет има мнооого информация за всяка една от позициите на Келтският кръст. Далеч не го казвам със заядлив тон, просто източниците са много и там пише доста подробно.

Да,разбира се,но понякога не ми се навързват нещата и се обърквам.

# 487
Може ли да ми помогнете? Изтеглих три  карти на въпроса дали приятеля ми (в момента сме разделени) ще ме потърси до 10ти септември? Излезе Висшата жрица,  Кралица чаши и двойка чаши. Ако може някой да ми помогне

# 488
Ти какво мислиш по тези карти

# 489
Може ли да ми помогнете? Изтеглих три  карти на въпроса дали приятеля ми (в момента сме разделени) ще ме потърси до 10ти септември? Излезе Висшата жрица,  Кралица чаши и двойка чаши. Ако може някой да ми помогне
Не мисля. По-скоро ти се опитай да излезеш от това неадекватно състояние Simple Smile

# 490
Момичета, здравейте!
Аз от скоро се запалих по таро картите от видеа в ютюб.
Имам желание да си взема карти, но ще помоля за малко помощ от вас.
Кой вид карти са подходящи за първи такива? В смисъл с кои най-лесно се работи?
И другото коено не разбирам е при гледане на отношения за нас и други хора ( едни таролози искат име и фамилия, а други и рожденна дата) това записвате ли си го някъде, наричате ли го при тегленето на картите?
Извинявам се за глупавите въпроси, но съм пълен новобранец 😊

# 491
Момичета, здравейте!
Аз от скоро се запалих по таро картите от видеа в ютюб.
Имам желание да си взема карти, но ще помоля за малко помощ от вас.
Кой вид карти са подходящи за първи такива? В смисъл с кои най-лесно се работи?
И другото коено не разбирам е при гледане на отношения за нас и други хора ( едни таролози искат име и фамилия, а други и рожденна дата) това записвате ли си го някъде, наричате ли го при тегленето на картите?
Извинявам се за глупавите въпроси, но съм пълен новобранец 😊
Колодата на Артър Уейт е най-разпространена и най-подходяща за начинаещи, понеже има много информация в интернет за нея.
Рожденни дати и имена не са нужни, всичко е в интуицията.

# 492
Здравейте!Сега се уча-много ми е интересно!Днес получих първата си колода и зададох 2 въпроса.Първият ми стана ясен,но за вторият ми е малко сложно да разчета,най-вече ме обърква Тройката Чаши.Интересното е,че всичко е чаши.А и оставих картите сами да изпадат,не съм ги теглила.Въпросът е "Защо го е страх да се обвърже с мен?"Благодаря ви!

# 493
Здравейте!Сега се уча-много ми е интересно!Днес получих първата си колода и зададох 2 въпроса.Първият ми стана ясен,но за вторият ми е малко сложно да разчета,най-вече ме обърква Тройката Чаши.Интересното е,че всичко е чаши.А и оставих картите сами да изпадат,не съм ги теглила.Въпросът е "Защо го е страх да се обвърже с мен?"Благодаря ви!
Много възможно да греша, но ми изглежда така, сякаш той не търси нищо сериозно, обича забавленията, обича женското внимание, има тенденция да бяга винаги, когато нещата тръгнат към сериозни отношения? Може би, в момента не се занимава само с вас.

# 494
Благодаря!По 8-ца чаши,на мен ми се струва,че има страх от изоставяне и не смее да се обвърже.Не зная...

Общи условия

Активация на акаунт