КАРТИ ТАРО - ТЕМА 26

• 36 439
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Freedom10,изтеглих карти с въпрос:Как ще се развият отношенията между Freedom10 и А?
Изтеглих:
Паж жезли
10 жезли
Кралица чаши

Имете трудности в отношенията,не съм сигурна, че това е твоят човек.

Съгласна съм със Sause baus, най- общо казано огромно усилие от твоя страна Freedom10, без резултат, стремеж  и хабене на енергия да се докажеш от доста дълго време. Има и нещо друго, отказваш да приемеш неуспеха и да започнеш нещо ново.

Скрит текст:
Силки, много груб отговор на молба за помощ!

Последна редакция: пт, 06 авг 2021, 19:03 от a.nik

# 406
На въпрос дали дадена ситуация ще се подобри изтеглих:
6 чаши - обърната
Слънцето
10 Жезли
Колесницата

Чашите и Слънцето изскочиха заедно.

Моля за помощ с разчитането, защото аз стигнах само до това, че трябва да забравя миналото и какво е било преди ситуацията (6 чаши), за да продължа напред към нещо по-хубаво (Слънцето). 10 Жезли ми говори, че няма да бъде никак лесно и на моменти ще ми се струва непосилно, но картата също така означава и край на цикъл, т.е. вижда му се края. Колесницата ми говори за успех.

Отново казвам - още се уча и не съм сигурна, че съм права, така че моля да ме поправите.

# 407
6 чаши - обърната
Слънцето
10 Жезли
Колесницата

Моля за помощ с разчитането, защото аз стигнах само до това, че трябва да забравя миналото и какво е било преди ситуацията (6 чаши), за да продължа напред към нещо по-хубаво (Слънцето). 10 Жезли ми говори, че няма да бъде никак лесно и на моменти ще ми се струва непосилно, но картата също така означава и край на цикъл, т.е. вижда му се края. Колесницата ми говори за успех.

Отново казвам - още се уча и не съм сигурна, че съм права, така че моля да ме поправите.

Дали ще се подобри не знам, не виждам в тези карти, но ще има развитие заради Колесницата. Има опасност да изтървеш контрола, да прегрееш с това Слънце + 10 жезли + Колесницата. Хубавото е, че каквото и да стане, ще имаш някаква яснота и ще про/гледнеш.

# 408
6 чаши - обърната
Слънцето
10 Жезли
Колесницата

Дали ще се подобри не знам, не виждам в тези карти, но ще има развитие заради Колесницата. Има опасност да изтървеш контрола, да прегрееш с това Слънце + 10 жезли + Колесницата. Хубавото е, че каквото и да стане, ще имаш някаква яснота и ще про/гледнеш.

Благодаря! Simple Smile

# 409
  • Пловдив
Момичета,за бъдеща ситуация ми се паднаха

6 жезли
8 жезли
4 жезли

Много огън е това,но то такова е между нас,огън без отдушник.Аз тълкувам,че въпреки застоя ,който сега цари между нас,ще се случи най накрая нещо,някой ще тръгне към другия,но много прибързано и накрая 4 жезли,нз как да тълкувам,всеки ще се прибере у дома или ще има напредък в отношенията ни,а може би с толкова много жезли всичко ще изгори много бързо

# 410

6 жезли
8 жезли
4 жезли

Много огън е това,но то такова е между нас,огън без отдушник.Аз тълкувам,че въпреки застоя ,който сега цари между нас,ще се случи най накрая нещо,някой ще тръгне към другия,но много прибързано и накрая 4 жезли,нз как да тълкувам,всеки ще се прибере у дома или ще има напредък в отношенията ни,а може би с толкова много жезли всичко ще изгори много бързо

Здравей, аз съм новак, така че не приемай за чиста монета какво пиша Simple Smile
И аз виждам, че нещата поемат нанякъде, но че по-скоро ти искаш някакво развитие и по-сериозна връзка или че един вид "натискаш" нещата да се получат. Четворката и мен ме озадачава, обикновено при мен винаги е положителна карта, така че цялото нещо може и да се чете като бързо развитие към нещо по-сериозно, особено с всичката страст, която огънят на жезлите носи.

Отново - пълен новак съм и вероятно говоря глупости, така че нека някой по-вещ се включи Simple Smile

# 411

6 жезли
8 жезли
4 жезли

Нови ли са ти картите? Почти последователни са и според мен не са размесени добре.

А иначе, ако се паднат карти само от една боя, то означава, че има неуравновесена стихия, в случая огън, цитирам направо какво съм си записала:   Човекът не е успял да наложи своето и „репресира” другия с претенции, натяквания, мълчание, оттегляне, сръдливост - все прояви свързани с егото и ниското самочувствие. " цитата е от интернет и не е мой.
И в двата случая тази комбинация не показва никаква бъдеща ситуация.

# 412
Да, тук ще има бързи събития, писане, закячки, страст, комуникация
Може и среща .. и то хубава, изпълнена с романтика.. прегръдки
Някой има високо его и мнение за себе си, наперен
Обаче стабилност липсва...
Съвет на картите: наслади се на момента, изживей страстта...💘

# 413
Момичета, може ли да ми кажете кал виждате тази комбинация от 5 карти по повод развитие на лични отношения;
1.кралица на чашите
2. двойка пентакли
3. слънцето
4.крал жезли
5.крал мечове

Много ми е странно подреждането на крал мечове след крал жези, а преди това слънцето.

# 414
Не виждам развитие.

# 415
  • София
Здравейте,

зададох въпрос как ще ни се развият отношенията до края на годината и ми излезе:

Тройка чаши
Смърт
Луната

Да разбирам, че всичко ще е просто забавление?

# 416
Привет, ще споделя една комбинация от Колода, с която редя рядко, но за пореден път ме изуми
Можете да дадете мнения :

Ще има ли комуникация между Нас попитах 💬
Правя този пост, за да поговорим за комбинации и детайли по картите

# 417
Peypy,би ли написала имената на картите,защото колодата не ми е позната и третете карта не я различавам.
Благодаря!

# 418
Да, Simple Smile
5 чаши Асо Жезли и Крал Жезли

# 419
Peypy,като погледнах картите  ,отдолу не виждах въпроса и първото ми впечатление беше:"Я, мъж и жена с вретено посредата ,значи заедно предат!".Скролнах надолу ,ясно значи това е интуитивния ми отговор.Разгледах картите вече като таро такива ,явно съм объркала крал жезли с жена.Асото жезли ми харесва с края на тази вълча глава ,забързана занякъде,дали този жезъл събира или дели хората се замислих.5 чаши ми изглажда депресивна-три разлети чаши ,само две пълни и тъмна тъжаща фигура.Кралят жезли ми някак нарисуван като "Мека Мария",не знам как са изобразени другите крале и рицари в колодата,може такъв да е просто стилът на художника.И при него жезъл не виждам,а перодръжка ,с която пише ли пише.Ами от мен това,ще ми е интересно и други да споделят!

Общи условия

Активация на акаунт