КАРТИ ТАРО - ТЕМА 26

• 36 371
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Тези чаши са проекция но твоите копнежи, желания, емоции, надежди
Чашите са нестабилни за отношения

# 496
Колко хубаво разбъркахте колодата? 
Според мен е трябвало да изчакате с тегленето.
И колодата не е била добре разбъркана. Такова леене на чаши...
И моля ,пишете картите, как точно трябва да се взираме в снимките, за да четем размазани надписи.

# 497
Здравейте!
Изтеглих си три карти на въпрос: В каква посока ще се развият отношенията ни? Картите са 10 жезли, Асо чаши и Справедливост.  
Картите показват ли, че все всеки от нас нарами егото си и задачите си и пое по своя път, независимо от емоциите, които изпитвахме?  Какво значи Справедливостта? Thinking Предварително благодаря!

# 498
Справедливостта-Картата се появява, когато трябва да се преценят много фактори, за да вземете разумно и обмислено решение. https://www.google.com/amp/s/78stories.wordpress.com/2011/08/27/ … avedlivostta/amp/ 🙂
Здравейте!
Изтеглих си три карти на въпрос: В каква посока ще се развият отношенията ни? Картите са 10 жезли, Асо чаши и Справедливост.  
Картите показват ли, че все всеки от нас нарами егото си и задачите си и пое по своя път, независимо от емоциите, които изпитвахме?  Какво значи Справедливостта? Thinking Предварително благодаря!

# 499
Здравейте!

Тегави карти,много ви тежат тези отношения ,но и не желаете да се промените вие самите,това е Справедливостта на 3-та - попадате в една и съща ситуация,повтаряте едни и същи грешки,защото отказвате да промените моделите си на поведение/мислене.
Та по тези карти и да продължат,все тая.

# 500
Здравейте,
Имам въпрос свързан с двойка, която е разделена от скоро. Дамата пита дали нейният приятел ще се върне при нея. Картите са дяволът и рицар чаши. Какво е вашето мнение?

# 501
Дамата е обсебена от мисълта за него...
Да се измъкне от тази "задушаваща" енергия...

# 502
Дамата е обсебена от мисълта за него...
Да се измъкне от тази "задушаваща" енергия...
Благодаря! Тези карти не дават конкретен отговор, така ли?

# 503
Картите не винаги казват това, което иска някой да чуе
Даже и не винаги отговарят
Те са инструмент .
За мен това е отговора
Ясен и категоричен 🌻
Не желая да задълбочавам, защото човек като е твърде емоционален и се хваща за всяка дума
Нека да мине  време и теглете 3 карти

# 504
  • Варна
Бих искала горещото да помоля новите потребители в темата да не обикалят на ЛС хората тук с един и същ въпрос. Ако 3ма човека ви изтеглят карти на един и същ или сходни въпроси мислите ли, че ще получите адекватен отговор от Таро? Пишете в темата и ако някой желае да се отзове ще го направи.

# 505
Бих искала горещото да помоля новите потребители в темата да не обикалят на ЛС хората тук с един и същ въпрос. Ако 3ма човека ви изтеглят карти на един и същ или сходни въпроси мислите ли, че ще получите адекватен отговор от Таро? Пишете в темата и ако някой желае да се отзове ще го направи.
А, колко хубаво! Напълно подкрепям!

# 506
  • София
Здравейте:),нова съм тук и се извинявам предварително,ако не действам напълно според правилата на темата. Но много се тормозя от един въпрос - в момента отношенията ни с партньора ми са в криза. Зададох въпрос - дали до месец два,ще се оправят нещата. Картите които изтеглих са Страшния съд, Звездата и Глупакът/в моята колода е лудият/ . Чудя се как да го интерпретирам - като надежда за поправяне на отношенията, или като раздяла и  ново начало - нещо като напразни надежди и каквото си надробил ще си го сърбаш...Ще съм много благодарна,да чуя вашите мнения.

# 507
  • на последния етаж
Половин месец по-късно изтеглих карти със същия въпрос - По какъв начин ще се отразят на мен реорганизаците във фирмата?
Този път картите са: Крал чаши, шестица чаши, четворка жезли
Нещо ме обърква в тези карти. Какво смятате?

# 508
Вие обърнахте тази тема в пълно безсмислие.Сега вече драскачите на лични си искат направо в темата , браво !

# 509
  • Варна
И аз мисля, че това не е идеята на групата! Идеята е да обсъждаме комбинации заедно, да изказваме мнение, да се учим!
Когато писах за това да не се нападат няколко човека на ЛС имах предвид, че получавам съобщения от сорта "Моля изтеглете ми карти какво ще стане в отношенията ми с А. . Еди си кой ми изтегли и там излезе еди си какво, писала съм още и на Х, но не ми отговаря". Е няма как няколко човека да ви теглят с един и същи въпрос, просто няма да получите адекватен отговор. Това е просто добронамерен съвет.

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 12:01 от ivka_smile

Общи условия

Активация на акаунт