КАРТИ ТАРО - ТЕМА 26

• 36 361
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро дами,☕🧁🍬отдавна се каня до си купя карти таро по принцип ,но все не ми остава време да намеря ,а пък как ще ги науча незнамКато гледам колко е трудно..Иначе искам да се пробвам.Може ли да ви помоля някоя от вас ,ако има желание сега да ми погледне 🙏че ме интересува дадена ситуация.

# 541
Висшата жрица точно показва, че са любовници
А жената... любовница, жена която е тайна

# 542
  • Пловдив
Сега попитах Х.ще предложи ли на Y.да имат отношения

Глупакът,осем жезли,4 жезли

аз мисля,че ще я потърси по осем жезли и може би да предложи среща,моля за помощ
По тези карти бих казала - да, има си бърза енергия, страст, сътрудничество. За по-точно тълкуване, може да задавате период и конкретни позиции на картите, минало, настояще, бъдеще, или мисли/чувства/действия. Вариантите са хиляди, както ви идва отвътре.

Благодаря ви!

# 543
Кои са оригиналните таро може ли.да ми ги покажете онлайн и дапвида къде може да си купя примерно .

# 544
[quote author=Lindy1 link=topic=1333766.msg43485501#msg43485501 date=1631891620
А какъв е въпроса? Ако искате по-ясен отговор, кажете какво точно питате. Някой прави труден избор по тези карти

10 пентакли,3 мечове и висшата жрица

Здравейте,благодаря за отговора,попитах какви действия ще предприеме даден мъж към жена и двамата са семейни,аз съм начинаеща с Таро,затова моля за съвет,картите показват семейния статус, а 3 мечове,болката,трудността и може би предателство,но висшата жрица ме затруднява
[/quote]

Абсолютно нищо няма да предприеме,вижда се,че е обвързан и че му е трудно да направи избор- каквото и да избере,не е добро за него,има намесени и други хора ,но от Висшата жрица на 3-та не очаквайте действие .Висшата жрица,както и всеки останал Голям аркан не е и не може да бъде конкретен човек.

Глупак - 8 жезли - 4 жезли  - нищо няма да излезе от тази работа,на човека въобще не му се обвързва. Глупак с 8 жезли,прегаря точно толкова бързо,колкото се е и появило.

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 11:12 от menarini

# 545
  • Пловдив
[quote author=Lindy1 link=topic=1333766.msg43485501#msg43485501 date=1631891620
А какъв е въпроса? Ако искате по-ясен отговор, кажете какво точно питате. Някой прави труден избор по тези карти

10 пентакли,3 мечове и висшата жрица

Здравейте,благодаря за отговора,попитах какви действия ще предприеме даден мъж към жена и двамата са семейни,аз съм начинаеща с Таро,затова моля за съвет,картите показват семейния статус, а 3 мечове,болката,трудността и може би предателство,но висшата жрица ме затруднява

Абсолютно нищо няма да предприеме,вижда се,че е обвързан и че му е трудно да направи избор- каквото и да избере,не е добро за него,има намесени и други хора ,но от Висшата жрица на 3-та не очаквайте действие .

Глупак - 8 жезли - 4 жезли  - нищо няма да излезе от тази работа,на човека въобще не му се обвързва. Глупак с 8 жезли,прегаря точно толкова бързо,колкото се е и появило.
[/quote]

Благодаря,аз повече клоня,че ще я потърси,заслепен и ентусиазиран,ще действа необмислено и прибързано,но наистина няма стабилност,но то каква и стабилност ,когато са замесени и други хора,все пак залагам,че ще направи нещо,прилича ми на покана за среща,иначе и на мен

10 пентакли-3 мечове -Висша жрица

ми обрисува изневяра,но не знам,времето ще покаже,ще дам ОВ

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 11:05 от Lindy1

# 546
Момичета, да ви попитам, като сте си теглили карти досега сами на себе си, смятате ли, че нещата действително се случват по този начин? Питам, защото много чета по тази тема, и повечето таролози са категорични, че няма как да гледаме успешно на себе си.

# 547
Момичета ще ви помоля да ми изтеглите три карти с въпрос
"Ще има ли подобрение в отношенията на Ангелина и Николай до края на годината?"
Аз тегля,но имам чувството,че нещо не е наред и спрях да си тегля за мен.Аз ще се опитам да си ги разтълкувам а ако иска някой да каже и две думи няма да откажа!Има карти които интуитивно ги усещам а други са ми мрак!И най вече,че имам чувството,че трябва да направя нещо за тези карти за да ми усетят енргията(знам,че звучи лудо).Сега ги усещам като обикновенна колода карти без някаква енергия.Възможно ли е изобщо това?И да моля не ме хвърляйге в графа луди по за сега.😄

# 548
Здравейте. Връщам ОВ изпита мина зле. Бях скъсана. Някой може ли да ми изтегли карти на въпроса защо бях скъсана? Мисля, че са ме нарочили.... 😤

# 549
  • Пловдив
Аз тегля,но имам чувството,че нещо не е наред и спрях да си тегля за мен.Аз ще се опитам да си ги разтълкувам а ако иска някой да каже и две думи няма да откажа!Има карти които интуитивно ги усещам а други са ми мрак!И най вече,че имам чувството,че трябва да направя нещо за тези карти за да ми усетят енргията(знам,че звучи лудо).Сега ги усещам като обикновенна колода карти без някаква енергия.Възможно ли е изобщо това?И да моля не ме хвърляйге в графа луди по за сега.😄

Изтеглих ти

Светът,6 мечове,8 мечове

Според мен,има пречки,някой не може да се пребори или със реални пречки или със страхове в главата си,не знам,нека по опитните момичета помогнат,аз имам колодата на Gilded,6 мечове е една жена ,която плава в лодка,може би много ти се иска да се променят нещата,но за сега не може,има пречки по пътя на подобрението,а светът на първа,може би показва твоето силно желание за подобрение на отношенията

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 15:29 от Lindy1

# 550
Lindy
Здравейте. Връщам ОВ изпита мина зле. Бях скъсана. Някой може ли да ми изтегли карти на въпроса защо бях скъсана? Мисля, че са ме нарочили.... 😤

Момичета Лидни ми изтегли тези карти Асо жезли,луната и звездата някой да ги разтълкува ако може понеже тя не можа да ги публикува.. Ще съм благодарна

# 551
  • Пловдив
Момичета,попитах какво е съм аз за определен мъж

Светът,4 жезли ,кралица чаши

Аз тълкувам като да му е приятно в моята компания,вижда ме като
добра и любяща жена,но светът не знам как да тълкувам,моля помогнете

# 552

Изтеглих ти

Светът,6 мечове,8 мечове

Според мен,има пречки,някой не може да се пребори или със реални пречки или със страхове в главата си,не знам,нека по опитните момичета помогнат,аз имам колодата на Gilded,6 мечове е една жена ,която плава в лодка,може би много ти се иска да се променят нещата,но за сега не може,има пречки по пътя на подобрението,а светът на първа,може би показва твоето силно желание за подобрение на отношенията
Светът е завършен цикъл, по 6М някой иска да си тръгне, но има вътрешни и външни препятствия по 7М.

# 553
Момичета,попитах какво е съм аз за определен мъж

Светът,4 жезли ,кралица чаши

Аз тълкувам като да му е приятно в моята компания,вижда ме като
добра и любяща жена,но светът не знам как да тълкувам,моля помогнете

За да се осъществи Светът, трябва някой лично да го постигне, тук в тази комбинация, с 4 жезли + Кралица чаши, просто няма кой или по друг начин казано, комбинацията ти нищо не показва. Имаш огън + вода обсолютно несъвместими стихии, от едната страна, от друга Светът, но неосъществен, няма как да си за някого целият му свят с такива карти.

# 554
Здравейте,не мога да го разчета моля да ми помогнете 😔🙏 начинаеща съм.

Общи условия

Активация на акаунт