КАРТИ ТАРО - ТЕМА 26

• 36 326
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Много хубава статия, ще Ви бъде интересна, понеже някой беше споменал за сънища
Пълнолуние и интересен разговор за любовта Heart
Пълнолунието настъпи в Риби на 21 септември в 02:54 през нощта.
Тази лунация е много дълбоко емоционална, Луната е в Риби в съвпад с управителя на този океански знак - Нептун.
Риби и Нептун са свързани с най-висшата проява на любовта - божествената, безусловна любов. Имаме и аспект от Плутон, който пък носи задълбоченост на контактите, както и готовност да се гмурнем в дълбокото и да не се боим от тъмнината.
Има много очистваща енергия в това Пълнолуние. Има и много смирение, вероятно достигнато поради изтощение от всички емоции, които сме преживели особено силно последната седмица или пък още от Новолунието в Риби, което се случи март 2021 г.
Обръщайте внимание на сънщата си. В дните преди и след Пълнолуние като това можете да се потопите в магически преживявания и да получите съобщения от извисени учители и други висши съзнания.
Ако не разбирате посланията им, опитайте да попитате висшето си аз какво трябва да знаете за съответния сън. Подходящо е да наравите това точно преди да заспите на следващата вечер, в момента на този сладък унес, между будното и заспалото състояние.
Медитацията също е практика, която може да ви отведе до баланс на емоциите и вълшебни прозрения.
Периодът е подходящ и да се заровите в неизяснените емоции, тъгата, депресията и търсенето на себе си в цялата тази приливна океанска вълна.
И все пак Слънцето е в Дева и ни трябва и някакъв практичен резултат. Тук идва и разговорът ми с психотерапевта Георги Кирилов, с когото си говорим за любовта, връзките, комфорта, екстремните емоции и много други полезни неща, свързани с взаимоотношенията (линк към новият ни разговор в коментарите).
Слушайте, мечтайте и се потопете в емоцията, каквато и да е тя за вас в този момент. Дайте й да ви залее като вълна, а след това не забравяйте да излезете на брега и да погледнете отстрани океана пред вас. Обективно и дистанцирано. Какво можете да промените? Какво можете да оставите? Какво трябва да приключи?
HeartАвтор: Rady and the Star

# 571
  • Пловдив
Момичета ,попитах за развитие на отношенията между мъж и жена

Страшния съд,2 пентакли,6 жезли

май ще има развитие и ако приемем,че двойката пентакли е преход,то той ще е към добро,моля за помощ

# 572
Смъртта няма как да означава буквално смърт .Тя е посока на промяна,умиране на старото,за да дойде нещо ново.Но трябва да има активни карти около нея,за да се реализира,иначе въобще не е драматична или пък няма как да се реализира.Няма нищо стряскащо в нея.

# 573
Смъртта няма как да означава буквално смърт .Тя е посока на промяна,умиране на старото,за да дойде нещо ново.Но трябва да има активни карти около нея,за да се реализира,иначе въобще не е драматична или пък няма как да се реализира.Няма нищо стряскащо в нея.
Благодаря за отговора 🌸🙂а иначе като задавам конкретен въпрос само един и вадя 3 карти нали така и гледам значението ,но като цяло може да има хиляди значения на 3 те извадени карти.?

# 574
Чак пък хиляди...Може да има хиляди комбинации,но не и значения,гледат се трите карти - позициите им и как си взаимодействат.Всичко идва с много четене и опит ,аз лично не смятам дневните карти за меродавни.
Гледаш на дребни житейски събития - за предпочитане не любовни ,записваш комбинациите и следиш защо еди коя си карта е там,защо се случва еди кое си,какво са ти показали картите.
Всички искаме като си купим колода,още на следващия ден да сме факири,но не става така.Всеки трябва да си извърви пътя,с помощ ,но това не е софтуер,който някой да ти инсталира.
Остави интуиции и други глупости.Четеш и тренираш,това мога да те посъветвам.И като четеш,видиш ли ,че 2 чаши са любовна карта,не е твоят автор.Камо ли ,че Звездата е надежда .Рано или късно ще се убедиш Simple Smile

# 575
Здравейте! Теглиха ми карти на въпрос дали ще започна връзка с един човек до края на годината: Обесеният, Слънце, 8 чаши
За 8 чаши съм чела толкова много мнения, някой път означава да постъпиш в нов период във връзката, друг път пътуване, за да се осъществи връзката...ще е от разстояние. Обесеният май сега съм аз. Моля за мнения.

# 576
Здравейте, момичета!☘️Днес изтеглих карти на въпроса дали ще имаме среща с Т, следващата седмица? Изтеглих-Любовниците, 9 чаши, Асо жезли и изкочи 2 чаши. 🤗 Благодаря.

# 577
  • Пловдив
Здравейте, момичета!☘️Днес изтеглих карти на въпроса дали ще имаме среща с Т, следващата седмица? Изтеглих-Любовниците, 9 чаши, Асо жезли и изкочи 2 чаши. 🤗 Благодаря.

Според мен,да,и май ще е ,,интересна,, тази среща,но дано и по опитните изкажат мнение:)

# 578

Да и доста добре ще си прекарате. Ще ви е готино и много радостно.

# 579
Благодаря ти 🥰, ще върна ОВ дали се е случило 😍☘️.

Да и доста добре ще си прекарате. Ще ви е готино и много радостно.

# 580
Здравейте,затрудних се пак зададох въпрос на картите ще се видим ли.скоро и изтеглих тези 3, в последствие зададох друг въпрос после има ли чувства той? и сами изпаднаха "любовниците и шестица мечове "затруднявам се не могя да ги разтълкувам 😭

# 581
  • Пловдив
Здравейте,затрудних се пак зададох въпрос на картите ще се видим ли.скоро и изтеглих тези 3, в последствие зададох друг въпрос после има ли чувства той? и сами изпаднаха "любовниците и шестица мечове "затруднявам се не могя да ги разтълкувам 😭

Той обвързан ли е,май ще направи избор да стои настрана ,засега

# 582

Не е обвързан,заминава за няколко месеца възможно ле е отшелника дя показва това?

# 583
  • Пловдив

Не е обвързан,заминава за няколко месеца възможно ле е отшелника дя показва това?

ми 6 мечове,тогава показва,че заминава,ще сте разделени физически

# 584
Заминаването ти е 6 меч, то си и показва
Аз не виждам скоро среща
Даже има нещо за , което спорите и не можете да се разберете...

Общи условия

Активация на акаунт