КАРТИ ТАРО - ТЕМА 26

• 36 317
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте! Имам въпрос , ако някой може да изтегли карти .Защо мъж от миналото, в който бях много влюбена, се появява отново и иска близост? Благодаря предварително!

# 616
Въобще не го мисля 👑
Щом са разчетени,
Доверете се на тароведа
Това с другото мнение е неуважение към труда на дадения човек.
Или искате просто да чуете друго ☺
Съветвате ме да се доверя на себе си, напълно съм съгласна. Ценя труда си, абсолютно. Запитването беше по молба, която не приемам като неуважвние. Всеки е свободен да търси различни гледни точки. А кой какво иска да чуе, е, -
 там не знам.

Не става ясно, Вие ли изтеглихте и тълкувахте картите или друг човек?
Доста са изтеглените карти, в такива случаи, тъй като нямам опит с толкова много карти, аз първо обръщам внимание на боите, които преобладават, в случая са мечове и жезли / огън и въздух / ако отнесем големите аркани към кои стихии отговарят, то затвърждават огъня и въздуха / Умереност - огън, Влюбените - въздух, Звезда - въздух / От там нататък бих продължила с това, доколко тези две стихии си кореспондират. После, бих обърнала внимание на Големите аркани, какво показват, застой или движение, ситуация или случване, тук и трите ГА са като застинали, не мърдат , няма случване, няма движение, напротив, Звездата и Умереността са си карти на психиката, на разтеглянето във времето, на бавните процеси. Може доста да се завърти при толкова много карти Таро, във всякакви посоки да се тълкува. Аз лично бих предпочела повечко информация и не бих се осмелила да тълкувам, просто защото, както подчертах по - горе, нямам такъв опит.

# 617

Здравейте!
От известно време съм заинтригувана по таро и вчера получих първата си колода.
Четох значенията и съм дачече още.
Но днес зададох първият си въпрос на картите -  Какво ме очаква в близко бъдеще? Зададох срок до края на м.Октомври.
Идеята ми бе да изтегля 3 карти, но четвъртата излезе сякаш сама и я оставих.

Моят прочит  е следният двуомя се между настоящ потенциален партньор ( Жрецът ) които е стабилен в обществото и бившият ми ( рицар чаши) , третата карта я разчитам така, дошъл е момента в който трябва да взема категорично решение и ще го направя и последната - като щастлива развръзка.

Моля ви за малко пояснение има ли нещо такова или моето е свободни съчинения.

# 618
Мисля, че се съпротивляваш на нещо, може и някакви вътрешни страхове да са
Преодолей ги, готова си за промяна и то хубава 🍀🍀🍀

# 619
Много тънкообидни хора в тая тема,бе Simple Smile

Първо - какво ме очква през месеца е просто толкова отвлечен въпрос ,че освен да си натъкмоте картите,не виждам какво може да се каже. Много карти са относително добри за едни въпроси и категорично лоши в други.Константно гадните също.
Второ  - Таро няма как да е интуиция ,в която ти си избираш отговорите. Това е чиста халтура ,да ме прощавате,но такова изказване говори,че нямате абсолютно никаква представа за Таро.
Не защото няма откъде да имате инфо,а защото сте с огромно самочувствие,което няма с какви знания да подплатите и го карате на някаква измислена интуиция. Пълна профанщина !!!

Няма да се извинявам !

# 620

Имам въпрос и той е,  може ли таро да предскаже бременност, според вас? Тези карти изтеглих на въпрос: Какво ме очаква в любовта през следващата година? Доста често ми излиза императрицата.... а в момента с приятеля ми сме в сложни отношения

# 621
Здравейте! Имам въпрос , ако някой може да изтегли карти .Защо мъж от миналото, в който бях много влюбена, се появява отново и иска близост? Благодаря предварително!

Без карти ще ти кажа ... бягай далеч
Всеки мъж така се връща и пробва
Особено, ако те е наранил и си имала чувства...Бягай...🛺🛺🛺🛺🛺

# 622

Имам въпрос и той е,  може ли таро да предскаже бременност, според вас? Тези карти изтеглих на въпрос: Какво ме очаква в любовта през следващата година? Доста често ми излиза императрицата.... а в момента с приятеля ми сме в сложни отношения

Таро може да предскаже бременност,но дали тук някой ще разчете вярно картите,е друг въпрос .
Колкото до картите - нищо кой знае какво не те очаква,според мен.Освен едно общуване като компромис .Императрицата е доста слаба карта и мисля тук показва една доста голяма инертост от твоя страна, Иска ви се да намерите решение,но нито един вариант не ви устройва,във всеки избор има огромен потенциал от загуба .Има ли намесен още някой в тези отношения - от какъвто и да е характер ?
Смятам,че заради СИлата няма да има положително развитие ситуацията,все по-голяма ще става дистанцията между вас,липса на интимност , буквално ще ви се налага да се търпите един друг в името на някакъв компромис.
Има ли някакъв финансов проблем ?

# 623
Много избирателно при едни се отговаря подробно, а при други сме имали огромно самочувствие.... Simple Smile)

Относно дали това Таро показват бъдеще или не отзивите са противоречиви.

# 624
Постът ти само потвърждава думите ми. А и тук никой не е длъжен на никого да отговаря ,независимо подробно или не .
Ако се беше постарала поне да прочетеш стари теми,нямаше да пишеш небивалици .Ама нали си имаш интуиция,карай си с нея...

# 625
Има намеса, да. Засега финансов проблем няма

Таро може да предскаже бременност,но дали тук някой ще разчете вярно картите,е друг въпрос .
Колкото до картите - нищо кой знае какво не те очаква,според мен.Освен едно общуване като компромис .Императрицата е доста слаба карта и мисля тук показва една доста голяма инертост от твоя страна, Иска ви се да намерите решение,но нито един вариант не ви устройва,във всеки избор има огромен потенциал от загуба .Има ли намесен още някой в тези отношения - от какъвто и да е характер ?
Смятам,че заради СИлата няма да има положително развитие ситуацията,все по-голяма ще става дистанцията между вас,липса на интимност , буквално ще ви се налага да се търпите един друг в името на някакъв компромис.
Има ли някакъв финансов проблем ?

# 626
Здравейте! Може ли желаещите да споделят мнение към въпросите ми към Таро?
Върпоси:
Какви са намеренията му към мен?
Кралица чаши, Сила, Крал мечове
Правилно ли постъпих като прекратих контакт с него?
Луна, 2 жезли, Рицар пентакли

# 627
Не мога да реша сама кой е правилният вариант на четене на тези карти,моля за мнения.Въпросът е мъж ще се обади ли на жена.Четвъртата карта е пояснителна.Според моите познания само големи аркани би следвало да означава,че няма движение във външния свят,няма движение,няма да се обади.Но пък ги чета като някакво движение-Колелото на съдбата и Колесницата са свързани точно с действие,Глупакът също се движи,въпреки че не знае на къде...Изобщо като видите само големи аркани,освен че това е менталното ниво,какво друго означават?

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 13:03 от Анонимен

# 628
Тази пояснителната е леко излишна. Няма да се обади по тези карти. Освен,че няма движение,няма кой да задейства ,със Справедливостта на 3-та позиция и Колелото на втора, въобще не виждам да се случи каквото и да било. И да се обади,това нищо не променя,точно защото човекът няма желание да промени каквото и да е.
Да не говорим,че и Глупакът на първа не дава добри изгледи.Дори да ги погледнем една по една със съответните позиции,няма положителен изход.
Колесницата не дава отговор ,твърде слаба е,за да задвижи какъвто и да е процес.

# 629
Здравейте,
Може ли да ми помогнете с разчитането. Тази смърт ме обърква много. Зададох въпрос изневерява ли ми А.? Отношенията  ни са в критично състояние и едва се понасяме. Според мен заради това се появи смъртта, но тази звезда... Все още ми е трудно да разчитам правилно.

Тъжни карти! Смъртта, за  мен тук е като печал, траур, в смисъл нещо си е отишло безвъзвратно, но вие не го пускате, тъжите, боли Ви, не можете да преодолеете новото положение и т.н. Тъй като е излязла и Звездата, а тя преди всичко е карта на миналото, то тя само затвърждава Смъртта, а 8 жезли е като една безкрайност тук. Предателство има!

Общи условия

Активация на акаунт