КАРТИ ТАРО - ТЕМА 26

• 36 327
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Добро,утро моля за съдействие отново и за последно ,изтеглих тези карти с 3 ка пентакли обърната.Как се разчита тази комбинация 🤔🧐

# 601
Моля за съдействие!Въпросът беше "Ще се пребере ли конкретен човек у дома преди нова година?"
Отношенията между хората са много добри,не питат за събиране,а за чисто физическо прибиране вкъщи.
Изтеглих тези три карти в тази последователност: 8жезли , Императрицата, Глупакът(обърнат).
Обърка ме последната карта и по-точно обърнатата й позиция.

# 602
Привет магьосници, наскоро се влюбих в тази прекрасна колода(прилагам снимка и сайт) - True Black tarot. Има ли я някой от вас, може ли мнение евентуално и най - вече как си я поръчахте. Благодаря предварително!
https://trueblacktarot.com

# 603
Привет магьосници, наскоро се влюбих в тази прекрасна колода(прилагам снимка и сайт) - True Black tarot. Има ли я някой от вас, може ли мнение евентуално и най - вече как си я поръчахте. Благодаря предварително!
https://trueblacktarot.com

В сайта си има стандартна доставка до България - 24 долара, нямам колодата, стана ми интересно дали доставят до бг. И в някои руски сайтове се предлага, може и чрез тях.

# 604
Здравейте,
Може ли да ми помогнете с разчитането. Тази смърт ме обърква много. Зададох въпрос изневерява ли ми А.? Отношенията  ни са в критично състояние и едва се понасяме. Според мен заради това се появи смъртта, но тази звезда... Все още ми е трудно да разчитам правилно.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 14:20 от Andonova1

# 605
Здравейте, интересува ме как бихте интерпретирали вие тази подредба в питане за какво носи бъдещето. Благодаря 😊

Грижи се за себе си. Ще развиеш много умения, които ще ти носят финансова изгода. Израстване и развиване на женска енергия. Давай повече в личните си отношения, не бъди твърде егоистична.

# 606
Здравейте, как бихте тълкували картите при следните въпроси:
За първи ред: "Какво трябва да знам за определен човек (какъв е той)? "
За втори ред: "Какви са отношенията между нас?"
Трети ред: "Как ще се развият отношенията ни в близко бъдеще?"
Благодаря предварително!

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 22:43 от Iva_6

# 607
Оле, каква е тази Великанска подредба и хиляди въпроси???
Наготово да Ви четат карти...
Разчетете ги Вие Simple Smile първо
Идеята на форума не е това Wink

# 608
Здравейте, имм въпрос свързан с карти таро. Привлечена съм от тях и искам да си закупя. Така първо кои ще са най подходящи за начинаещи и без опит. Какви правила трябва да следвам с картите. В смисъл след като не съм ползвала и незная, имам ли право да използвам. Благодаря ви

# 609
Оле, каква е тази Великанска подредба и хиляди въпроси???
Наготово да Ви четат карти...
Разчетете ги Вие Simple Smile първо
Идеята на форума не е това Wink

Картите от "великанската подредба" разбира се, първо са разчетени, нищо наготово не е очквано, идеята беше за друго мнение.
Не го мислете...😉

# 610
Здравейте, имм въпрос свързан с карти таро. Привлечена съм от тях и искам да си закупя. Така първо кои ще са най подходящи за начинаещи и без опит. Какви правила трябва да следвам с картите. В смисъл след като не съм ползвала и незная, имам ли право да използвам. Благодаря ви
Споделям личният си опит и не ангажирам никого с него. Започнах с Таро след Ленорман, четях картите без да ги познавам, менторката ми казва, че съм интуитивен четец. Приключих с първо ниво Таро, продължавам с второ, имам и руски сертификат за Манара. Като за начало си купи класическа колода и най-вече следвай интуицията си, инфото е много, прилагай онези неща, които ти резонират. Не е лесно, но не и невъзможно.
Между другото, отдавна се каня да попитам, четящите тук, когато използват израза, Луна /например/ на трета /позиция/ какво имат предвид? Позициите могат да бъдат хиляди, определя ги четящия картите, затова не разбирам израза на трета, на пета?

# 611
Въобще не го мисля 👑
Щом са разчетени,
Доверете се на тароведа
Това с другото мнение е неуважение към труда на дадения човек.
Или искате просто да чуете друго ☺

# 612

Между другото, отдавна се каня да попитам, четящите тук, когато използват израза, Луна /например/ на трета /позиция/ какво имат предвид? Позициите могат да бъдат хиляди, определя ги четящия картите, затова не разбирам израза на трета, на пета?

Обърнатото време в Таро е висш пилотаж, едва ли много хора го владеят! На трета позиция си е на трета, за пета нито съм писала нито съм виждала при три карти.

# 613

Обърнатото време в Таро е висш пилотаж, едва ли много хора го владеят! На трета позиция си е на трета, за пета нито съм писала нито съм виждала при три карти.
Исках просто пояснение, не негативно отношение, благодаря все пак.

# 614
Въобще не го мисля 👑
Щом са разчетени,
Доверете се на тароведа
Това с другото мнение е неуважение към труда на дадения човек.
Или искате просто да чуете друго ☺
Съветвате ме да се доверя на себе си, напълно съм съгласна. Ценя труда си, абсолютно. Запитването беше по молба, която не приемам като неуважвние. Всеки е свободен да търси различни гледни точки. А кой какво иска да чуе, е, -
 там не знам.

Общи условия

Активация на акаунт