КАРТИ ТАРО - ТЕМА 26

• 36 330
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Относно комуникация и търсене излезе това 10 чаши обърната и вече съвсем незнам какво означават 😣

# 586
Ти ги изнасили тези карти...

# 587

И те млъкнаха / вода + огън /  и се оттеглиха / 4 пентакли /....

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 08:36 от a.nik

# 588

И те млъкнаха / вида + огън /  и се оттеглиха / 4 пентакли /....
Хаха 😂

# 589
Как ме разсмя рано сутрин 🙈

# 590
Картите ти не дават отговор за комуникация,показват сизифовските ти усилия да задържиш нещо абсолютно безсмислено.
И 1000 комбинации да изтеглиш,най-много картите ти да спрат да отговарят,както и правят в момента.
Няма да ги измамиш,нито си първата,нито последната,която опитва.Но по предните карти си забила тотално и си решила на всяка цена да си живееш  собствената  илюзия.

# 591
Картите ти не дават отговор за комуникация,показват сизифовските ти усилия да задържиш нещо абсолютно безсмислено.
И 1000 комбинации да изтеглиш,най-много картите ти да спрат да отговарят,както и правят в момента.
Няма да ги измамиш,нито си първата,нито последната,която опитва.Но по предните карти си забила тотално и си решила на всяка цена да си живееш  собствената  илюзия.

Правиха ми рийдинг и познайте картите показаха няма търсене звънене нищо,обаче след 2 часа телефона звънна незнам дали трябва да вярвам нещо не се връзват нещата.Май щу подаря и моите на някой ако иска карти таро???

# 592
Здравейте, интересува ме как бихте интерпретирали вие тази подредба в питане за какво носи бъдещето. Благодаря 😊

# 593
Като за  забременяване ми говори Simple Smile))☺🌻

# 594

А ако вместо слънцето на първата позиция е 6 жезли?
Аз също се занимавам любителски с Таро от няколко години и ми е нещо като хоби. Много искам да си направя татуировка с която да "предизвикам" висшите сили и да получа просперитет, благоденствие и светло бъдеще... И се опитвам да открия най-ползотворната за целта комбинация, но и аз се усъмних, че точно тази би отчела предимно бременност...
В ритуала за манифестация примерно ползвам Императрицата, Свят и 9 чаши. Но при него допълнително пояснявам какво точно бих искала и те само подсилват ритуала с намерението, което влагам в него.
Според вас коя би била най-позитивната възможна комбинация, която да интерпретира такъв развой на живот?

# 595
Здравейте, интересува ме как бихте интерпретирали вие тази подредба в питане за какво носи бъдещето. Благодаря 😊

[/quote
Еййй, какви позитивни карти! Завиждам ти благородно 😄😄😄
Разцвет на женската ти енергия, щастие, успехи... Малко повърхностно гледам на картите, но ме зарадваха.

# 596

А ако вместо слънцето на първата позиция е 6 жезли?
Аз също се занимавам любителски с Таро от няколко години и ми е нещо като хоби. Много искам да си направя татуировка с която да "предизвикам" висшите сили и да получа просперитет, благоденствие и светло бъдеще... И се опитвам да открия най-ползотворната за целта комбинация, но и аз се усъмних, че точно тази би отчела предимно бременност...
В ритуала за манифестация примерно ползвам Императрицата, Свят и 9 чаши. Но при него допълнително пояснявам какво точно бих искала и те само подсилват ритуала с намерението, което влагам в него.
Според вас коя би била най-позитивната възможна комбинация, която да интерпретира такъв развой на живот?

Не си слагай Императрицата, бавна карта е, и да, може да се свърже с бременност, но преди всичко означава - разширение. Помисли, ако нещо трябва да се разшири, разгърне / за потенциал примерно/ да узрее, да стане от малко, голямо, за всичко това е необходимо време и усилия и трудности.....Светът за какво ти е, аз винаги го свързвам с промяна, но голяма, такава, която преобръща всичко и трябва да започнеш отначало, но, за да се случи всичко това, на Светът му трябва някой за да се случи, примерно дворцова карта, без такава, само с един Свят или в случая с бавната Императрица, си остават само карти за ситуация. Слънцето също е доста хлъзгава карта, ако освети това, което не виждаш, ако ти покаже каква всъщност си, дали ще можеш да се приемеш?! Може пък и обратното да стане, да те заслепи и да не можеш да видиш най- важното, да се заблудиш и т.н. ........Вярно е, че до пентакли е хубаво да е Слънцето, стопля ги, но..... Таро е доста сложно!

# 597
Днес изтеглих три карти за чувствата на един мъж към една жена....колко романтично да знаеш.
Попитах картите дали Х (мъж)има чувства към Y(жена)...Показва и доста смесени сигнали един път е много мил друг път я отбягва и не си вдига телефона.
Излезнаха
Колелото на съдбата
Кралица чаши
Умереност
Вие смятате ли,че по тези карти има трети човек и колелото се е завъртяло посока чувства към друга жена и затова е толкова умерен в общуването си с нея?
Вие какво мислите по тези карти аз не знам дали да и кажа така защото доста ще я нарани а и не съм сигурна!

# 598
По тези карти не може да се твърди за трети човек, харесва я като жена, привлича го, вижда я като нежна, чувствителна и мила
Трябваше да теглиш на Умереността пояснителна, защо не предприема нищо конкретно, а се държи пасивно?
На Колелето също може да теглиш
.....

# 599
По тези карти не може да се твърди за трети човек, харесва я като жена, привлича го, вижда я като нежна, чувствителна и мила
Трябваше да теглиш на Умереността пояснителна, защо не предприема нищо конкретно, а се държи пасивно?
На Колелето също може да теглиш
.....
Благодаря ще изтегля пояснителни карти.Ето ме и мен с изтеглени пояснителни карти
За Колелото изтглих-Висшия жрец
За Умереност-Глупакът

Не знам не успявам да навържа нещата?

Последна редакция: сб, 25 сеп 2021, 15:32 от AniGaSt

Общи условия

Активация на акаунт