Картите знаят - Съдбата е в картите

• 1 395
  • 44
  •   1
Отговори
Здравейте създадох тази тема понеже гледам на обикновени карти и бих искала да обменим опит и гледане! Ако някой желае да му гледам може да запише въпросите си. Може всеки да се включва. Благодаря.

# 1
Здравейте!
Ще помоля за гледане. Един мъж, който ми е близък от младежките години се заяде с мен тази вечер на чат. Пишем си 3-4 пъти годишно по поводи основно.
Каква е причината?  Какво изпитва към мен?

# 2
Здравейте!
Ще помоля за гледане. Един мъж, който ми е близък от младежките години се заяде с мен тази вечер на чат. Пишем си 3-4 пъти годишно по поводи основно.
Каква е причината?  Какво изпитва към мен?
Ще погледна. Може ли да ми кажете ваш цвят коса кожа или очи или ако си знаете картата сигнификатор при обикновените карти. Благодаря.

# 3
Дама купа. Кестенява коса и очи.

# 4
Дама купа. Кестенява коса и очи.

Здравейте паднаха ви се тези карти. Мисля че по скоро отговарят на втория въпрос не толкова на първия.
В подредбата ти има доста силна комбинация от червени карти (каро и купа), но и няколко пики, което показва едновременно привличане и вътрешно колебание.
Тълкувах ти ги по подробно дано да се разбира:
❤️ Какво изпитва към теб
K♥ (Поп купа) е много показателен за въпроса ти. Той обикновено символизира мъж с чувства, емоционална привързаност и желание да запази връзката с дадена жена. В този прочит бих казала, че има емоционално отношение и привличане, а не безразличие.
До него стоят 8♠ и 8♥ — това ми говори за противоречие:
❤️ 8♥ — желание за близост, среща, общуване;
♠ 8 — страхове, съмнения или нещо, което го кара да се въздържа.
💭 Какво се случва в мислите му
J♦ + A♦ + 10♦ са много силна линия за новина, съобщение, контакт или желание да се развие нещо конкретно. Картите са по-скоро активни, отколкото пасивни.
Но 10♠ в началото на реда внася тежест — сякаш има нещо, което го кара да мисли прекалено много или да не действа толкова свободно, колкото му се иска.
🔥 Има ли привличане?
Да — в символиката на тази подредба привличането е доста отчетливо.
Особено K♥ + Q♦ + 8♥ показват мъжко-женска енергия и емоционален интерес.
Интересно е, че имаш Q♥ и Q♦ едновременно. Това може да показва две различни страни на жената в неговото възприятие — например емоционалната/нежната ти страна и по-силната, независима или практична страна.
⚠️ Какво го спира?
Тук са 10♠, 8♠ и 10♣. Те подсказват препятствие, прекомерно мислене, предпазливост или усещане, че ситуацията е сложна.
Трите десетки (10♠, 10♣, 10♦) са особено интересни — сякаш ситуацията е достигнала повратна точка и не може дълго да остане в същото положение.
Да, има интерес, емоционално привличане и мисли за теб, но той не е напълно спокоен или решителен относно това как да действа. Има желание за контакт, но едновременно с това се вижда задържане или страх от последствията.
Най-силната карта за самия мъж тук е Поп купа, което прави подредбата доста емоционална.

# 5
Благодаря! Мисля че точно така стоят нещата, доста вярно.

# 6
Здравейте, аз съм кестенява коса с кестеняви очи, възможно ли е да питам дали имам здравословен проблем или е оплакването ми е от перименопаузата. Ще ходя на доктор, но се сдухах. Благодаря ви предварително!

# 7
Здравейте, аз съм кестенява коса с кестеняви очи, възможно ли е да питам дали имам здравословен проблем или е оплакването ми е от перименопаузата. Ще ходя на доктор, но се сдухах. Благодаря ви предварително!
Умора и перименопауза ми се дава и отделно усещам.

# 8
Благодаря ви много!

# 9
Може ли да ви попитам ще започна ли работа като учителка ? Благодаря ви от сърце.  Въпроса е много важен за мен. С тъмнокестенява коса съм и светли очи.

# 10
Може ли да ви попитам ще започна ли работа като учителка ? Благодаря ви от сърце.  Въпроса е много важен за мен. С тъмнокестенява коса съм и светли очи.
Ще ти се появи възможност но ще избираш.

# 11
  • Там където
Здравейте, от няколко месеца съм на изключително натоварен проект, който направо ме убива. Има ли скоро надежда за подобрение на условията на работа или промяна на работно място. Аз съм руса и синеока със светла кожа. Мисля, че съм дама каро. Благодаря ви.

# 12
Жена с кестенява  коса и пъстри очи. Искам да попитам дали Й. ще ми поиска тел. Номер. Благодаря.

# 13
Здравейте, от няколко месеца съм на изключително натоварен проект, който направо ме убива. Има ли скоро надежда за подобрение на условията на работа или промяна на работно място. Аз съм руса и синеока със светла кожа. Мисля, че съм дама каро. Благодаря ви.
Дава ми се че ще намерите нещо по-добро. От нищото когато най малко очаквате.

# 14
Здравейте, може ли да задам въпрос на лично?

Общи условия

Активация на акаунт