Да поканим лятото на масата – с изисканата свежест на Salakis Président

• 14 960
  • 415
  •   1
Отговори
# 240
Моята любима лятна салата е бейби спанак, домат,сотиран патладжан, печена чушка, печен бекон и сирене салакис

# 241
  • In Neverland
Най-често го хапваме на салата с печена червена чушка, домати и сиренето на кубчета. Хубаво разбъркана със зехтин и сол.

# 242
Обичаме го по всякакъв начин! Аз лично в салата най-много, а децата натюр.

# 243
Обичам да поднасям свежото саламурено сирене Salakis Président с зехтин,сминдух и сладко от боровинки

# 244
Със зехтин, маслини и краставици поръсени със сол.

# 245
  • Samokov
Обожавам го с диня, грозде или круши. Семейството ми го предпочита с домати и босилек, печено във фолио или сирене по шопски

# 246
Със студена доматена "супа". Доматено пюре, лук, зелена чушка, зехтин сол и много сиренце. Семейството ми я обожава.

# 247
На шопска салата 😊

# 248
Ние го консумираме с почти всичко, но на мен летен фаворит е в компанията на студена диня.

# 249
  • Пловдив
Сирене Salakis President нарязано на кубчета и обилно полято със зехтин Extra Virgin,сос от нар и поръсено с риган.

# 250
Най-често го ядем нарязано на кубчета в салата от домати, краставици, маслини и слънчогледови семки.
Децата го обичат на препечени кръгчета от франзела, намазани с маслинова паста.

# 251
Сиренето слагам най-често на салатки. Понякога правя панирано или мариновано, може и така - директно от кутията на Салакис.

# 252
  • ЛОВЕЧ
Сирене Salakis President  -доста  начини за поднасяне в къщи,когато имам време панирам на хапки,на всяка салатка е допълнение и доста често нарязано на кубчета и полято със зехтин и подправки!

# 253
Най-често го ядем натрошено в салата от домати, краставици, пресен лук или нарязан домат със сирене.

# 254
върху препечена филийка

Общи условия

Активация на акаунт