Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 73

• 37 987
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Така е, спор няма. Ако обществените вкус и нагласи приемат такива тръби всичко е точно.

# 106
Да им имам и тръбите и плочките .. доста по-стилно изглежда от маса родни картинки.

# 107
Ако това е стилно, значи родни картинки с бани от соца също са стилни. Но тук предизвикват саркастични коментари.
Елементарни бели плочки 10х10 или 15х15 (не мога да се ориентирам по снимката) и същите такива, но черни, на пода. Най-евтините възможни, предполагам. Сифонът на пода, душ батерията и мивката са нови. Ако става дума за комбинация бяло и черно, същата може и тук да се намери (гледах едни турски плочки бели и черни), но със сигурност ще изглеждат по-добре.

# 108
  • USA
Не ми харесват никакви тръби на показ, единствен плюс е, че ако трябва да се сменят, няма да се кърти.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 19:00 от SkyBlue

# 109
Не е абсурдно, екстравагантно е. И трудно за поддръжка. Но ако ти е кеф - твоя си е спалнята.

# 110
Съгласна съм с ЧС, че е екстравагантна идеята за Жакузи в спалнята. Това от естетическа гледна точка.
От практическа гледна точка, ако единият си почива/спи, а другият иска да се плацика, ще си пречат. И влагата/изпаренията от джакузито също биха били притеснителни за мен, как ще се отвеждат от спалнята, няма ли да се появи влага и мухъл.

# 111
И мокрите стъпки, пръските... Трябва подът да е от плочки, ама не е гот в спалнята да ходиш боса по плочки. Освен ако не си на тропиците и по на юг.

# 112
  • USA
Нещо такова си представям.

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 19:01 от SkyBlue

# 113
Точно по тропиците ще е къщата, а гледката е океан на метри от прозорците. Ако я завра тази вана в банята, ще си гледам стените докато съм в нея. За плацикането, докато единия спи, едва ли ще ни е проблем. Ние и сега имаме вана, но дали и два пъти в месеца я ползвам, не съм сигурна. Предполагам ще е същото, но поне когато се случи, да е там, където ми харесва.
Нещо такова си представям.

Ав пък съм ЗА. Винаги можеш дя направиш една плъзгаща се стъклена врата към спалнята или тип хармоника. Ако технически и гледката и отстоянието от съседи са подходящи не бих се съобразила с никой

# 114
При тези условия - в тропиците и близо до океана - си струва. И аз съм "за".
За нашите условия ми се струва неудачен вариант.

# 115
Ми ти изцяло промени нещата. Ако е на тропиците, и в зимната градина към спалнята, но с отваряне към към океана, е съвсем различно.

# 116
  • USA
Прави сте, че трябваше да дам малките подробности в началото.

Благодаря за включванията Hug

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 20:53 от SkyBlue

# 117
Много съм за! Особено ако не трябва да се правят някакви врътки с тръби и тн, което във вашия случай би било избегнато, тъй като ще е заложено по проект.
За тв.. аз бих сложила падащ екран от тавана и проектор. Като искате тв-пускате, като не искате-вдигате екрана и си гледате океана.

# 118
Здравейте. Имате ли идея от къде мога да закупя такива столове?

# 119

Общи условия

Активация на акаунт