Емоционално недостъпни мъже

• 19 936
  • 591
  •   1
Отговори
# 555
Жените сме свикнали като дадем мъничко (малко внимание, приели сме покана за вечеря), насреща да очакваме много (бурен възторг, пълно отдаване и т. н.). Не всякога става точно тъй.

# 556
А мъжете са свикнали всичко да приемат за нишан. И от комбинацията произлизат едни ...

# 557
А мъжете са свикнали всичко да приемат за нишан. И от комбинацията произлизат едни ...
Едва ли. Досега един мъж не ме е разбрал погрешно.

# 558
Аз мисля, че недоразумение може да има при 1-ва, 2-ра, 5-та среща, но след това трябва да се изяснят позициите

# 559
Мен винаги ме разбират погрешно в първия момент,защото съм много открита и комуникативна,  но после им се изясняват някои положения.

# 560
  • София
Не е учудващо, ако се държиш по определен начин, да те  разберат погрешно. Непознати няма как да знаят, че "ти си си такава". Иначе и аз съм чувала такива "възмутителни" коментари, ама бяха прави Joy Отново, хората коментират, според това, което виждат, а не според това, което няма как да знаят. Ако не са ти приятни определени коментари, сменяш поведението, а не очакваш хората да се държат като медиуми. Ако не, приемаш, че ще си мислят неверни неща и реагират според това. Не е кой знае пък какво, ти нали си знаеш, че не е така Wink

# 561
Едва ли. Досега един мъж не ме е разбрал погрешно.
Последният ми случай е с един софийски куриер. По някаква незнайна причина там е разпространен за контакт с фирмата личният ми номер с все вайбър и снимката ми. Не съм го давала аз. Та звъни куриерът да му отворя , непознат номер, аз не отговарям на такива. Някой колега му отваря все пак и куриерът идва при мен и се провежда разговор : а, ти си звънял - аз, да - извинявай, не знам защо имате този номер, на непознати не отговарям, служебният е ***, дай едно име да те запиша - Иванчо - приятно ми е, Нарциса. И Иванчо после ми звъни само на личния номер и един хубав ден закъснява и предлага да дойде до вкъщи, ако се налага спешно. Не се налагаше.
Съзнавам, че Иванчо е с кола и действително би могъл да дойде до вкъщи със служебна цел, но уговорките ни с тези куриери са - взимане на пратки между 16 и 17, после здраве - на следващия ден.
Ми колкото и да го мисля, не мога да хвана вяра, че е много съвестен служител, а друга причина защо предлага да дойде у нас ако се налага спешно не мога да измисля.

# 562
Това криво виждане ли е?

# 563
Не е учудващо, ако се държиш по определен начин, да те  разберат погрешно. Непознати няма как да знаят, че "ти си си такава". Иначе и аз съм чувала такива "възмутителни" коментари, ама бяха прави Joy Отново, хората коментират, според това, което виждат, а не според това, което няма как да знаят. Ако не са ти приятни определени коментари, сменяш поведението, а не очакваш хората да се държат като медиуми. Ако не, приемаш, че ще си мислят неверни неща и реагират според това. Не е кой знае пък какво, ти нали си знаеш, че не е така Wink
Идеята ми беше друга - не ме интересуват коментарите. Имах предвид, че в такава ситуация, ако насерщнуя човек ме разбере погрешно, аз му казвам как стоят нещата - че е готин, харесвам го за компания, но само токова. Интересна ми е психологията на мъжа, който авторката описва - прегръща я, целува я, т.е. дава знак, че не я приема само като приятелка, а в същото време изчезва на моменти, пренебрегва я.

# 564
Това криво виждане ли е?
Право. Ако за теб е криво - защо?

# 565
Скрит текст:
Не е учудващо, ако се държиш по определен начин, да те  разберат погрешно. Непознати няма как да знаят, че "ти си си такава". Иначе и аз съм чувала такива "възмутителни" коментари, ама бяха прави Joy Отново, хората коментират, според това, което виждат, а не според това, което няма как да знаят. Ако не са ти приятни определени коментари, сменяш поведението, а не очакваш хората да се държат като медиуми. Ако не, приемаш, че ще си мислят неверни неща и реагират според това. Не е кой знае пък какво, ти нали си знаеш, че не е така Wink
Идеята ми беше друга - не ме интересуват коментарите. Имах предвид, че в такава ситуация, ако насерщнуя човек ме разбере погрешно, аз му казвам как стоят нещата - че е готин, харесвам го за компания, но само токова. Интересна ми е психологията на мъжа, който авторката описва - прегръща я, целува я, т.е. дава знак, че не я приема само като приятелка, а в същото време изчезва на моменти, пренебрегва я.

Има си и друга работа човека, каква психология?
Хората базират самочувстието си на усещане за собствена значимост, но някои прекалявате. Ми не сте толкова значими, това е положението, колкото и да ви се иска да е обратното.
Казано с 2-3 думи - огледалцето на стената ви послъгва.

# 566
Това криво виждане ли е?
Право. Ако за теб е криво - защо?
Привеждаш доказателство за какво? Че те разбират по грешен начин!?
Ами не виждам нищо такова, понеже не сте се уточнявали. Един опитвал. Чудо голямо.

# 567
Привеждаш доказателство за какво? Че те разбират по грешен начин!?
Ами не виждам нищо такова, понеже не сте се уточнявали. Един опитвал. Чудо голямо.
Какво трябва да уточним - че размяна на имена не е повод за самопокана?
Чудо голямо не е точно довод.

# 568
То и твоята история не е  довод срещу онова, което съм написала. Мене ме разбират. Ти твърдиш, че си си казала името и не са те разбрали.   
Разбирането идва след комуникацията.  А че някой евентуално те е харесал и опитал нещо си, не е пример за подкрепа на твърдението ти. Сега по-ясно ли е?

# 569
Разбирането идва след комуникацията.
Именно?

Общи условия

Активация на акаунт