Ох, ваксини, ох, кеф! За всички ще има, голям кеф! 217-та НЕМСКА тема

• 24 029
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Не ви ли болят главите от смесването на ниско с високоалкохолни или на такива с много захар? Аз като Папито, на чист бърбън карам, по-лесно да контролирам нещата Grinning
От разни коктейли, дори един, айде два, все едно главата ми не е моята на другия ден.

# 481
не ме боли от това главата защото нищо смесено със захар не пия. Yum
ако е сладко не мога да го пия.

# 482
Не съм имала главоболие от алкохол/ коктейли....ама аз реално, не пия. Сега тази бутилка с Бейлиса ще я пия две и повече години.
Ако си сипя вино или бира, то е за повод, на РД, на НГ и подобно. Изпивам не повече от чаша.
И обикновено обичам да смесвам. Вино+ сок, бира + кола , сироп или сок, Вино+ чай + сок и пр.😉
Твърд алкохолът реално не пия. Само съм дегустирала.

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 12:27 от Катерица

# 483
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Ася много странно..можело от кърлеж, можело от ваксина..Коя? Можело от автоимунно..съжалявам за свекъра ти.

Рейна, значи, той отключи автоимунно. Като причина казаха, че може да е някоя ваксина, някое старо ухапване от кърлеж, с една дума не знаели.
Uniklinik Würzburg Flushed

Да, Синьо, много си права! Някои неща не искам да ги знам.

Незнам от кога не съм пила коктейл, щото Weinschorle не е коктейл, нали ?! Laughing
Аз втора година правя къпини в червено вино. Може би на това му викат къпиново вино. Много хубаво става, но и силничко, като ликьор го пиехме, щото и при мен на следващия ден главата е търкуууул, та се не видя....

# 484
Никакви захарни неща не пия. Вино само сухо. Обичам джин-тоник и мохито, но в плажен бар. Тук къде?

В НРВ 24 май почивен ден ли е?

# 485
  • в сърцето на един мъж...
Никакви захарни неща не пия. Вино само сухо. Обичам джин-тоник и мохито, но в плажен бар. Тук къде?

Gesetzliche Feiertage in Nordrhein-Westfalen 2021
01.01.2021 - Neujahr
02.04.2021 - Karfreitag
05.04.2021 - Ostermontag
01.05.2021 - Tag der Arbeit
13.05.2021 - Christi Himmelfahrt
24.05.2021 - Pfingstmontag
03.06.2021 - Fronleichnam
03.10.2021 - Tag der deutschen Einheit
01.11.2021 - Allerheiligen
25.12.2021 - 1. Weihnachtsfeiertag
26.12.2021 - 2. Weihnachtsfeiertag

# 486
Разбира се, че е почивен. Хелоууу?! Grinning

# 487
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Ако ти бяха малки децата: в пясъчника 🤣

При нас има Anglerpark - малко езеро с Biergarten и на сипаха пясък, сложиха шезлонги и имаме бар на плажа 🤣

# 488
  • Немция
Софт, щом си падаш по мохито, сигурно харесваш и кайпиринята, която в Немско е доста популярна. Само в алкохола е разликата.
И аз знам из района ни да правят плажни барове, чакай да ги отворят и при вас, ако има. Stuck Out Tongue Winking Eye Дано дотогава пуснат и хубавото време.

24 май е почивен, а 25 май е неучебен в НРВ.

Шехи, писах на лични. Envelope

# 489
О, и в пясъчници сме пили с верни другарки. 😆

За 24 май питам, защото нашите нещо се правят на умрели лисици и ми слагат задачи за него ден.

# 490
  • в сърцето на един мъж...
Питай ще ти платят ли допълнително като за файъртаг Simple Smile

# 491
Мерси, нищо няма да питам, просто ще си наместя вийдърфорлагетата за по-нататък. 😁

# 492
  • Germany
Набодоха ме и мен. Леко ми е замаяно, но може и от внушение да е.

# 493
  • Берлин
Аз получих страхотен косопад и го отдавам на ваксината. И в тая тъпа ситуация нямах избор-искам да пътувам и да правя разни други неща, които без ваксина на този етап няма как.
Помните ли, че писах, че синът ми има спешна нужда от операция на сливиците? Миналата година, но не стана заради високи тромбоцити и опасност от кръвоизлив. Досега караше всяка втора седмица на антибиотик и с постоянна гнойна ангина. Получихме термин за оп миналата седмица за...ноември. Изредих всички псувни, на всички езици, които знам. Купих билети за Бг, той си уреди час в частна клиника. В сряда го оперираха безкръвно, днес си е вкъщи (в бг вкъщи-то де). Яд ме е, че изпи два чувала с лекарства, а можеше да решим проблема по-рано...
От утре съм 15 дни отпуск. Отивам да си спретна джин-тоник и да си гледам кефа

# 494
PAPURCHE MEHURCHE за косата море, слънце, въздух, хубава храна и никакви грижи. Може да е от калгонита във водата в Германия. Изплаквай с разтвор с оцет или разтвор с лимонтозу.

От плодовите напитки може да си взема хубав калвадос или много сух сайдер.

Тук продават някакво ябълково вино https://en.wikipedia.org/wiki/Apfelwein , което било сайдер, но ... не могат да го приготвят като французите.

Общи условия

Активация на акаунт