Ох, ваксини, ох, кеф! За всички ще има, голям кеф! 217-та НЕМСКА тема

• 24 028
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
asyalein, то и ниските температури не са добре за шоколада. Smile Най-добре е да не заседява.

Ние по заведения и кръчми не ходим, ще ни се наложи само в хранителни магазини да влезем няколко пъти (както и тук). Тест за влизане в магазин никога няма да тръгна да си правя.

Оле... ние като тръгнем нанякъде винаги си носим 2-3 яки кухненски ножа. Satisfied Че то без хубав нож не може да се готви! Но се съмнявам някой да има нерви да прерови натъпкан багажник и изобщо да ги открие. Grin

# 211
Ние пък често разнасяме моторната резачка и понякога една електрическа...
като гледам колко е въоръжен гражданина със сатъри, ножове , резачки ...

# 212
bella_ciao, за какво ги ползвате? Rolling Eyes

# 213
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
😆
И ние имаме нож в колата.
Кмалик, колко е позволено. Нашият е 7-8см острието.

Синьо, ясно, че не се заседява. Ако не аз, детето 🤪
Понеже пак имахме разправия на тема сладки неща, смених тактиката и обещах 1х в месеца Zuckertag: на този ден, всеки яде колкото иска, всичко ще е свободно достъпно.
Този месец ще е на РД на малката 😃

# 214
Ние пък често разнасяме моторната резачка и понякога една електрическа...
като гледам колко е въоръжен гражданина със сатъри, ножове , резачки ...
голям смях; чак на глас се смея.
мислих мислих и нищо не измислих, което да играе роля на оръжие в нашата кола. Joy

# 215
Електрошок имам Grinning не знам работи ли и 2-3 чифта обувки

Edit: Не си падам по хладно оръжие, ако се наложи да се използва, дано не се налага де, не знам ще имам ли смелост.

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 13:43 от GlowFlow

# 216
  • в сърцето на един мъж...
Дами, внимавайте какво пренасяте в колата, че глобите са яки Simple Smile Има си разрешена големина нож, не прекалявайте, че полицаите не гледат с добро око на такива неща.

# 217
asyalein, при нас малката има проблем със сладкото. Ако я оставя, само захар ще тъпче. Откъде се пръкна такова, двамата големи могат и да не се светят за нещо сладко, но тя... мъка. Заради нея, сладко може само за десет след обяда.

# 218
Електрошок имам Grinning не знам работи ли и 2-3 чифта обувки

...
Напомни ми за Джеймс Бонд и един от филмите с една бабка , руска агентка , с едни обувки с шипове . Как риташе само   ! 

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 14:02 от bella_ciao

# 219
Ася, до колкото знам, за различните видове ножове има различни размери. На баща ми е бил 12 см, а полицаите са му казали, че 6.5 см е максимума. Той така си беше свикнал с ножове и все викаше- ,, Капанец без нож не може ".. Сега нож не иска да види. Joy

# 220
12 сантиметра е максимално разрешената дължина на ножа, но някои видове ножове са забранени.

# 221
  • Немция
Онзи сатър, за който писах, че бях видяла под седялката, беше сигурно 50 см и извит на всичкото отгоре. Expressionless

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 15:43 от Бибит

# 222
Ножове, сатъри...?
Ще рече човек, че живеем в дивите планини някъде в третия свят.

# 223
Ася само веднъж на месец сладко? Моето ще се побърка. Ако на мен така ми ограничат ще ям тайно при първа възможност.

# 224
Така,не ми става ясно- ако след 10 дена се прибера със самолет за една седмица в БГ ще подлежа ли на карантина като се върна в Бавария и трябва ли да се регистрирам на Einreiseanmeldung.de ? Оказа се,че трябва да задвижа едни документи лично и няма как да се оправя от дистанция,трябва да се прибера... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт