Ох, ваксини, ох, кеф! За всички ще има, голям кеф! 217-та НЕМСКА тема

• 23 999
  • 744
  •   1
Отговори
# 195

bella_ciao
, то хубаво, че дават възможност да се боднеш, съчетвайки го с туризъм... ама нали трябва да се отиде и за втората доза Joy

Трета доза ваксина няма да си сложа. Достатъчно ми бяха две.  Head Band
тръпки ме побиват ако догодина или някога трябва да се прави реваксинация.

Ако АЗ не е ефективна за индийската мутация и 10 игли да си сложиш, ползата ще е само за печалбите от ваксината, а за човека и имунитета му, ме съмнява.

И при нас заваля. Днес е много динамично, слънцето се сменя с дъжд и обратно. За всеки вкус Simple Smile

# 196
  • в сърцето на един мъж...
Мислех, че само аз съм откачена и подреждам разни неща в колата, ама явно не съм толкова, колкото си мислех Simple Smile Сега като ви чета, трябва да видя с какво да попълня запасите. Мм не вади нищо от колата, даже и добавя понякога Simple Smile

# 197
Няма начин данямаобновяване с мутациите и то не само АЗ. За АЗ писах само защото в Британия е много ползвана и сегатам правят паника с индийската. Но иначе ще има трета и според мен четвърта и т.н. навсякъде . Даже някъде четох че се опитват да я съчетаят с противогрипната, като алармата се повдигне и за грипа. Защото миналите грипни сезони сме ги били избегнали и сега нямало имунитет. Ваксината била супер важна ... Паниката няма да я намалят. Не си го и помислям .

# 198
олееее
нека си съчетват каквото си искат.
с грипни ваксини не съм се ваксинирала никога.
изпълних моя граждански дълг и отговорност пред близките си с Ковид-ваксината. От мен толкоз.

# 199
Някой знае ли къде мога да намеря списък с признатите от България бързи антигенни тестове и къде евентуално мога да си направя такъв в Германия? Уви, в дълбоката провинция съм, нямам шофьорска книжка и става сложно.

# 200
Бела, индийската мутация засега не е обявявана за по-опасна. Британската беше такава, но вълната мина. Третата доза ще е евентуално бустер, а не че заради мутациите ще я слагат. Комбинираните ваксини са друго нещо и ще е много хубаво, ако ги има.

# 201
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Синьо, зимата не се топи, лятото не държа шоколад вътре, то всичко се топи.

Искам да заспя, да се събудя и ни за ваксини, ни за Ковид, ни Аналена да чувам!

# 202
Не знам катерица. Ако много реагират като теб, което не е критика, права си си да реагираш както ти си разбираш. Но ако са много нищо чудно да измукнат страшната индийска мутация и да направят някое есенно локдаунче.
То доста взе да се пише, но от днес https://www.tagesschau.de/inland/stiko-impfauffrischung-101.html
сега как ще накарат всички с дози 1 и 2 да направят 3 ... не знам. Но методите до сега ги видяхме.

Софт знам че не е призната. Просто философтсвам върхи начина  Катерицата и други като неп да си дръпнат трета доза.
Балкай Бартокомляс всички сертифицирани. Обади се в аптеката и ги попитай.

Ася и аз Аналена против лобистите с мъж лобист ... и с този по моите разбирания парвенюшки фасон , нахакан  и неинтелектуален  ...
Аз се чудя много с тези регулации не виждат ли че градят нестабилна обърната пирамида. С всяка регулация излизат нови неща за регулиране и забрани и ... се множат като Гремлините. Как ще го  балансират това нещо ? Сега полетите до 1500 км, заменени с влак и право на всяка фамилип за високоскоростен интернет. После хубаво фирми печалбари за изграждане на интернет спрямо прават и ... ами изграждане на ЖП мрежата като Чпония и Китай ... ама това кога и как ... като знаем подробностите през които се преминава . В Щутгард 2г. се разправяха за някакви защитени ларви при изкопаването за релсите на 21 ... Изобщо според мен творят блато.

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 12:01 от bella_ciao

# 203
Някой знае ли къде мога да намеря списък с признатите от България бързи антигенни тестове и къде евентуално мога да си направя такъв в Германия? Уви, в дълбоката провинция съм, нямам шофьорска книжка и става сложно.

На последните страници са признатите в България тестове. За тест центрове в близост до теб потърси във втория линк.

https://www.mh.government.bg/media/filer_public/2021/04/29/zabra … _29_04_2021-9.pdf

https://corona-station.com/

# 204
Бустър-реваксинацията се очаква да е съобразена с новите актуални щамове и да е на всеки 12-24 месеца. Това за РНК ваксините.
Със Спутник не бих се ваксинирала, неяснотите там са прекалено много.

Ние не си носим къщата в колата. Но и малко я ползваме.

# 205
Катерица Спутника не е ли само 1 доза ? Ако е така няма нужда да се ходи 2х Simple Smile

# 206
Ох, как ми се пътува.. .дано има яснота с рестрикциите.

В инстаграмчето ми имам над вече може би 50-60 познати от Германия, които са на почивка из Испания (през последните 5-10 дни да кажем). Без маски седят по заведенията, 'апват, пийват и събират слънце.

# 207
  • Немция
Катерица Спутника не е ли само 1 доза ? Ако е така няма нужда да се ходи 2х Simple Smile
Спутник е с 2 дози.

# 208
чела съм, че е две дози.
те имат и друга ваксина, "КовиВак", мисля, че тя е еднократна.

PapaPanda, така е и с мои познати. Сега по Пфингстен ще е голямо преселение на народите.

# 209
Съжалявам, че ще ви върна пак на старата тема с необходимите неща в автомобила- внимавайте с големината на ножовете в колата, че на баща ми така му тряснаха една яка глоба, че и любимия нож му взеха полицаите. Уж не беше много дълъг и баща ми го беше скрил, но после близо 1000 евро глоба имаше.. Joy

Общи условия

Активация на акаунт