Звездни компромати - 4 част!!!

• 37 983
  • 471
  •   1
Отговори
# 390
Искам да ви питам- Линдзи Лохан от къде ви е позната? На мен името и нищо не ми говори  newsm78 Общо взето я познавам от постингите тук, в тази тема.....

Линдзи Лохан е доста известна в Щатите, участвала е в някои филмчета като Just My Luck, http://www.miescarabajo.com.ar/images/herbie/Herbie_Fully_Loaded-front.jpg, имаше пререкания по едно време с Парис Хилтън заради някакво общо гадже (някакъв грък, ама май не беше Ставрос).

# 391
 Аз лично не съм я гледала никъде  Thinking В смисъл, че не свързвам името и с нещо конкретно. Това исках да кажа  Peace

Иначе е симпатяга, спор няма  Wink

# 392
  • София
Аз лично не съм я гледала никъде  Thinking В смисъл, че не свързвам името и с нещо конкретно. Това исках да кажа  Peace

Иначе е симпатяга, спор няма  Wink

Може би сте я гледали в Капан за родители като малка - играе близначки, които събират разделените си родители.

# 393
# 394
# 395
# 396

A това до нея Нели от Туистър ли е? И преди си е била много хубава тази жена  Heart Eyes
А Венета принципно не я харесвам,но с тъмна коса ми е по-миловидна

# 397
# 398
наистина е страшничко и много гадно Sick

# 399
Явно е модерно да се ходи без гащи Grinning

# 400
Анджелина е много красива- и с руса и с тъмна коса, и като малка.

# 401
# 402
# 403
Алелеее, Бритни и Парис в комбинация са една от най-неприятните гледки в темата. Супер вулгарни и пошли ми изглеждат, а БритнитУ и мърлява даже Sick

# 404
  • Варна
МАРАЯ КЕРИ:  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт