започна да ни посяга и да ни удря ,ходих цяла седмица с посинено око ,нещата ескалират доста . Не можем да ходим в училище ,заради агресията му ,посяга и удря чуждите деца . Не можем да посетим нито логопед,нито психолог, защото не мога да го кача в автобуса. Плюе хората ,бута и удря . Животът ни се превърна в кошмар ,не знам какво се случва ? Детето приема конопено масло, магнезий ,Бутарен и вит.б комплекс, Алора.Днес имахме записан час при психиатър и му изписаха Сперидан, вечер по четвъртина . До сега не съм давала такива лекарства и не знам какво да правя ? Четох листовката и видях ,че странични действия са доста . Моля за съвет. Какво да правя ,как да действам ? С говорене не става ,когато изпадне в тези негови кризи нито чува ,нито вижда .Направо полудява . Ами истина ви казвам ,страхувам се ,много се плаша вече .
Днес излязохме на разходка и удари баща си докато той шофира, опасно е и много притеснително .
Вече нямам сили от истериите, виковете и най - вече ударите .Дайте ми съвет за Сперидан, ако някой е давал ,моля ви !