В ОКТОМВРИйската дружинка скоро всички ще са на годинка!

• 10 990
  • 285
  •   1
Отговори
# 270
  • Където ми покаже сърцето
newsm59Честит Рожден Ден на Катрин,Пламена и Едит.Растете здрави и щастливи! newsm59

# 271
bdbaloni ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА КАТРИН, ПЛАМЕНА И ЕДИТ bdbalonibaloni БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ, ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ  baloni!

Калинка, не са ни дали направление за такива изследвания  ooooh!, но ще питам педито на следващата консултация!
Меган, дано разговора с шефа е минал успешно   bouquet! Радвай се на Йоничка и не си хаби нервната система  Hug!
Дринка, Кармен, Мандаринка, Светли - мъниците са пораснали и са чудесни! Какво ли ще измисляме за втори рожден ден  Heart Eyes?
Мандаринка, за пръв път виждам седнало кърмещо се бебе  Joy! Вие сте само за корица на списание  breastfeeding!
Кламерче, честито магистратура, успех в ученето  smile3529! Бързо оздравяване на каката  babydust7!
Ани, чудесна идея за парти-клуб! Все навивам племенничка да направи такъв в Пещера! Ще чакаме снимков материал от първото парти  Tada!
Грейпфрутче, честито ви ходещите крачета  newsm68! Пиши по-често!

Днес в Пещера е  много лошо време, какво ще правим с разходките? Запалих камина и ми е направо много зимно ! Валери в момента спи и мама има 30 минути почивка  tongue!

# 272
  • Варна, България
Добро утро!
Съвсем набързо да напиша за общия РД.
Засега датата е 9 ноември /четвъртък/ от 17.00 часа.

След консултация с някои мами решихме да поръчаме:
1. торта /за около 10-12 души/ приблизително 15 лв.
2. сандвич - приблизително по 1.50 лв. / според броя на присъстващите/ - напр. 15 лв.
3. сладки асорти - 6лв/ кг - 1 кг.
4. бутерки асорти - с кашкавал, сирене, кренвирш - 9 лв/кг - 1 кг.

Приблизителна сметка - 45 лв. за консумация + 15 лв. наем за залата, т.е. около 60 лв., които трябва да ги разделим на присъстващите. На място всеки ще си поръчва за пиене. Само да допълня, че децата много харесват и сандвичите, и бутерките / личен опит от нашия РД/, така че не ми се струва поръчката да е голяма.
Ако има мнения и предложения, давайте!

# 273
Здравейте, мамита!
Аз си оставам в къщи зимата, утре ми е последния ден и ще се гледаме с Йоанка-бубанка! Не можете да си представите колко ми е хубаво! Е, ясно е, че ще е трудно с една заплата още 1 зима, но така е по-добре за детето и за майка му от психологическа гледна точка  Mr. Green и се чувствам щастлива, че ще съм до нея още поне 4-5 месеца!
Шефа уж каза, че ще ми пази мястото за другата година по това време, но дотогава - я камилата, я камиларя! Засега нямам намерение да се връщам тук, а да си търся друга работа, но нищо не се знае!

Трябва да ходя до Министерството на финансите сега, използва ме до последно, ама така е...........айде тръгвам, по-късно пак ще пиша!!!!!

Честито на днешните рожденници!!!!!!!!!!!!!!!Чакам с нетърпение общия рожден ден!!!!!!!!Ех, как ми се иска и на варненския да присъствам, ама..............ще го помислим!!!!!Целувки!!!

# 274
  • София - Младост 1А
Привет,
набързо само - ние сме на линия за неделя. Ники ще ни докара и ако няма място за татковците ще го пратя да пие кафе някъде наблизо. Ако има и други татковци може да спретнат общо кфепиене.
Толкоз, нямам време да чета другите неща. По късно ще се включа.

# 275
  • София
.............СПИСЪК ЗА ОБЩ РОЖДЕН ДЕН 5.11 от 10:30-12:30 часа:
..................

А аз искам да ви питам - клуба се намира в Лозенец, но забравих улицата как се казва и дали някой може да ми обясни къде по точно се намира тази улица, в смисъл какво е наблизо, че не ми е известна.

newsm10

Танче, добре си се завърнала, надявам се с малкия всичко да е наред!  Hug
Дрински, нашия татко също ще дойде с нас. Така че спокойно ще ги изпратиме да пийнат някаде другаде кафенце, ако не е хубаво временцето да седнат отвън.  Mr. Green

# 276
ПРивет момичета!
Нямам никакво време за вас, за което много ви се извинявам. Само скам да потвърдя учестието ни в общия РД на 5-ти. Само аз и Невена - таткото е на работа. До тогава, надявам се да имаме време да си поприказваме...

# 277
  • София
Ани, добре заварила. Аз мислих, мислих, и ще взема и Наско. Че и той си е тук. Значи ставам към мамите с две деца и повече пари.  Laughing

# 278
Боги чудесно си се справила с организацията.  Hug Мисля, че това което сте поръчали е предостатъчно и на място ще си поръчваме кой каквото още иска.  Wink Играчки да носим ли някакви да се забавляват малчуганите? Аз сигурно ще дойда с автобуса, че нашия татко е на работа до по-късно  Confused Но както и да е, това не е толкова важно. Моля се дечицата ми да са ЗДРАВИ и да дойдем да се позабавляваме от сърце  Heart Eyes
Боги ще те помоля да ми обясниш на коя спирка трябва да сляза и накъде да вървя за заведението, че съм много ама много неориентирана  Crazy

Меги от една страна е много по-добре, че ще си до малката Йони и ще се радвате една на друга.  Heart Eyes Да я нацелуваш от мен тази малка сладуранка.

Честит празник на днешните рожденници.  Hug

Момичета да ви попитам, възможно ли е от пробиването на два нови зъба, Криси да вдига постоянно, през няколко часа, температура до около 38 градуса? Докторката не откри никакви други симптоми, освен двете големи подутини в устата й.  #Cussing out Снощи не сме спали. Каката болна, малката с температура и много крива. Някакъв кошмар е.

# 279
  • София
Танче за теб 25.80 лв  Mr. Green С предружител ли ще си ? Simple Smile
Бубс, вие ще си водите ли лелята?

Ей, момичета, съжалявам, че така ви юркам и смятам и пресмятам, но не искам да се получават недоразомения и да има сърдити!  Simple Smile

# 280
Честит празник на днешните рожденици! Да са живи и здрави, да носят много радост на мама и тати.
Дано сме здрави за общия РД, че сме хремави и кашлим. Така, че включете и нас. Дано всичко е наред и най-после се запознаем.
Боги ще те помоля да ми обясниш на коя спирка трябва да сляза и накъде да вървя за заведението, че съм много ама много неориентирана 
Всъщност, аз дори не зная къде се намира.

Последна редакция: вт, 31 окт 2006, 18:12 от sona

# 281
baloniЧестит Рожден Ден на Пламена, Едит!!! Да са живи и здрави и да слушкат мама и тати! baloni

Да питам нещо за общия РД. Защо трябва да е  от 17.00 часа, а да не е преди обяд?

# 282
Ер-ка, само ние двамата с Вики ще сме, съжалявам, че не уведомих по рано.
За нашия татко- сигурно няма да идва, защото времето най - вероятно ще е студено за отвън, а пък той никой от другите татковци не познава и сигурно няма да се навие да дойде, пък и незнам дали нещо друго не си е замислил за неделята. Абе той ще ни докара, пък може и на място да реши, дали ще остава с другите татковци (ако има такива) отвън.
Разбрах горе-долу къде се намира ул.Страцин - близо до Кошарите, нали така. То в някоя от новите блокчета ли е? Там наблизо има май фитнес клуб  и едно кафе на ъгъла (питам за ориентация).

# 283
Хей, момичета... Hug една треска ме тресе...
знаете ли кой има рожден ден утре???Знаете ами Mr. Green Не съм му казвала още ама утре ще разбере!!!! Mr. Green Hug И балони съм му приготвила...и гирлянди!!!!!! Mr. Greenи баби съм му поканила даже!!
Айде - до утре! Mr. Green Hug

# 284
  • София
Ани, за мен 12, 80 лв., моля Mr. Green. Щот`мойте зверове не ядат и не пият  Twisted Evil. Без придружител ще съм.  hahahaЩо? Да нямаш нещо предвид,а? Joy
 Джулка, приятно приготвяне на големия ден  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт