Пазаруване от Amazon - тема №96

• 60 897
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • София
От кафе автоматите някой взе ли от склада? Има някои оферти, но всички са Acceptable. Worried

И аз имам интерес за нещо по-ново, като модел и разбира се , добра цена.Blush

# 556
  • София, България
Аз си взех Acceptable, пишеше, че има драскотини, но работи, ще видим...  ако не, ще я ползвам за резервни части, защото имам същата, за 14 евро беше моята.

Трапезица, не знам къде живееш, но най-добрите цени на пъзелите са в Озон като има намаления. Предполагам даже, че скоро ще пуснат, че отдавна не е имало.

# 557
Харесах и една кухненска везна, намалена и с още 20% за 8 евро, дали ще излезне добра?
https://www.amazon.de/dp/B075J7XG8Q/ref=cm_sw_r_cp_apa_glt_i_6DK … ng=UTF8&psc=1

# 558
  • София
Може ли да попитам, за тези gift карти... купува се дигитална и после я използвате за свои поръчки, така ли ? Сигурно трябва да е на друг акаунт ?!? Търсих да намеря информация, но явно не търся достатъчно...

И за филмите, да попитам... имам активиран прайм, изгледах 2 филма - как ще си получа 5-те евро ?!? Нямам нищо в пощата!

Благодаря предварително Simple Smile

Аз на собствения си имейл изпратих гифт картата за 60 евро (пише че може и повече) и още на страницата на плащането ми излезе съобщение, че ще получа 8 евро подарък.
Мейл с линк за активиране на гифт картата пращат след 5-10 мин, от линка в мейла картата може да се активира и след това сумата - 60 евро в моя слуачай веднага излиза в акаунта и може да се ползва.
А за филмите - аз гледах преди няколко седмици в английския и испанския амазон филми и след ден, два пращат мейл с линк за активиране на 5 евро бонус. Но важат 1 месец след това изчезват... Simple Smile

# 559
то повечето тук си пращаме на собствените акаунти Simple Smile За филми не смея,след като незнайно как се абонирах за американския audible и случайно видях едни 15 долара дръпнали си хората. Вярно,че ми ги върнаха,след като им писах.
В тази връзка ,имам книги свалени от audible,може ли да се препращат файлове от един телефон на друг ( който не е бил никога абониран ).И в момента никой няма активен абонамент . Може ли да се споделят файловете после,ми е мисълта.

# 560
Вчера активирах прайм, влезнах сега в Prime Video, но никъде не ми пише, че ако изгледам филм ще получа бонус. На всички ли акаунти става?

# 561
  • Варна
Може ли да препоръчате ютия? Ползвам на Philips от много години, но нещо май сдава багажа и ми се иска да си купя нова.

# 562
  • Сф
Трапезица, за Аудибле можеш да подаряваш книги през приложението, но не знам как става точно.
Но не е като замунда филмите, да ги премяташ от телефон на друг телефон/ лаптоп. Книгите в Одибъл са свързани към акаунта ти и мисля, че са по сървъри някъде

# 563
Вчера активирах прайм, влезнах сега в Prime Video, но никъде не ми пише, че ако изгледам филм ще получа бонус. На всички ли акаунти става?
Виж от тук

На мен веднага ми се отваря това после

# 564
Детски Геокс за 17£ https://www.amazon.co.uk/Geox-Unisex-Crush-Trainers-Black/dp/B00 … mp;th=1&psc=1

От форумските дънки на g star, рр 27/32 е на 9£.

# 565
А Прайм абонамента освен телевизията им, какви други екстри предлага? Има ли смисъл да се абонирам да съм Прайм?

# 566
# 567
За колко време се отразяват тия 8 евро в немския от гифт картата?
Че си пратих една, ама никъде не става дума за 8 евро..уж два дни, но се озадачих от писаното по-горе че веднага се отразили....

Пуснах тези обувки.. после си чета поръчката : пише цвят роял йелоу и съм.. People Eyes не знам какво ще дойде:-(
https://www.amazon.de/gp/product/B08BLNM9LK/ref=ppx_yo_dt_b_asin … mp;th=1&psc=1

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 22:19 от second

# 568
  • Mediterraneo
А Прайм абонамента освен телевизията им, какви други екстри предлага? Има ли смисъл да се абонирам да съм Прайм?

Ами само от доставки колко съм спестила на година, не ми се коментира. Всеки ден нещо се поръчва. Отделно, че всичко пристига за един ден. За мен безплатната и бърза доставка са ми предостатъчни като екстра за 36 евро на година.

# 569
  • Сф
Само с уточнението, че Тарталета е в Испания и за нея има смисъл

Общи условия

Активация на акаунт