Пазаруване от Amazon - тема №96

• 60 862
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Ще се плаща тук, ако е до адрес в България директно, не знам как ще се смята, ако е с посредник.

# 646
  • Бургас
То май никой още не знае. Скоро ще разберем.

# 647
Ще се плаща тук, ако е до адрес в България директно, не знам как ще се смята, ако е с посредник.

Пробвах да видя сумата с директна доставка. До сега винаги си ми беше начислявало ДДС, но сега нямаше. И доставката ми излезе супер ниска предвид какво искам да поръчам. Дошубя ме. По мои сметки, ако поръчам директно и не мина митница, ще ми излезе по - евтино, отколкото да ползвам превозвач. Обаче хич не ми се разправя с митници.

# 648
  • София, България
Точно се отпуших да пазарувам отново от Англия и сега пак греда.

Аз добре съм си напазарувала на Prime days, получих съобщение от габко, че в последния им курс имам 6 пратки от Германия.

Благодаря на момичетата, които публикуват линкове тук, постоянно си намирам хубави неща в тях.

# 649
# 650
  • гр. София

Пробвах да видя сумата с директна доставка. До сега винаги си ми беше начислявало ДДС, но сега нямаше. И доставката ми излезе супер ниска предвид какво искам да поръчам. Дошубя ме. По мои сметки, ако поръчам директно и не мина митница, ще ми излезе по - евтино, отколкото да ползвам превозвач. Обаче хич не ми се разправя с митници.
Щом не ти начислява ДДС най-вероятно тук от митница ще жо изискат. И аз не съм много наясно.....

# 651
Точно това се дискутира, че от 1.07 ще се плаща ДДС тук. Аз понеже бавно асимилирам, исках сдъвкана и изплюта информация. Прегледах и разни теми за доставка и митници, но тук ми е по - уютно и там само зяпам без да пиша.
Като им спрат камиона в България, тогава ще се чудят какво да правят, както стана в началото на тази година.

# 652
Точно това се дискутира, че от 1.07 ще се плаща ДДС тук. Аз понеже бавно асимилирам, исках сдъвкана и изплюта информация. Прегледах и разни теми за доставка и митници, но тук ми е по - уютно и там само зяпам без да пиша.
Като им спрат камиона в България, тогава ще се чудят какво да правят, както стана в началото на тази година.

Не съм чула за неполучени пратки . Вероятно са уредили нещата някакси. И аз се въздържам от УК,но сега на едно яке не издържах на изкушението. Парадоксалното е,че беше на склад в Германия,но не ми даваше да го поръчам до немски адрес. Нито го имаше в немския амазон.Ще видим какво ще стане,още не е пристигнало в УК.

# 653
Здравейте! Може ли да препоръчате портативно уредче за правене на фрапе, от което сте доволни?

# 654
# 655
Благодаря ти!

# 656
Аз имам такъв https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00VK35Z4W?psc=1&ref=ppx_po … _asin_title .
Вече 3 години го ползвам. Само веднъж май му смених батериите.

# 657
  • софия
Икейският е велик. За без пари върши идеална работа. За всичко за разбъркване го ползвам (яйца, айрян, каквото подобно се сетите).

# 658
Прави ли хубава пяна на фрапе? За друго не ми трябва, само за това.

# 659
  • София
Икейският е велик. За без пари върши идеална работа. За всичко за разбъркване го ползвам (яйца, айрян, каквото подобно се сетите).

И аз съм много доволна от Икейския, за 2 лв е много по добър от доста по скъпи. Прави си идеална пяна и със студено и с топло мляко, аз правя и на децата "фрапе" с какао и пак си разбива супер.

Общи условия

Активация на акаунт