Пазаруване от Amazon - тема №96

• 61 042
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Втория чифт го имам. Нося 38-ми номер, но взех 38,5 и са ми точни. Прекрасни обувки са, и много удобни за тази височина.

Супер! Аз нося 39, поръчах 39.5 заради отзивите, а и бяха на 12 паунда. Естествена кожа ли са в крайна сметка, че в ревюта има снимка, че са изкуствени?

От черните точен номер поръчах. Дано да съм уцелила

# 286
  • София
А дали е възможно да измерите дължината на стелката на 38.5? Благодаря.

Ще го измеря довечера и ще пиша.
Специално тъмночервените на снимката са от естествена кожа, в другите цветове може да има и от изкуствена кожа.

# 287
  • Бургас
Помните ли дали по време на Prime Day пускат някакво намаление и в складовете?
Трябва ми още един смесител и се чудя дали да изчакам до тогава.

# 288
  • Варна
Мисля, че пускаха.

За Кларкс - винаги вземам половин номер по-големи и са ми точни така.

# 289
  • София
И моите Кларкс са ми тесни отпред на деколтето и се чудя какво да правя?! Не ми се връщат, може би ще ги дам на обущар.

Имам съобщение в немския:
Скрит текст:

Това второто какво означава?

# 290
  • София

Стелката е 24.5 см, но се оказа, че номер 5.5 UK, който съм взела съответства на 39 по европейската номерация, не на 38.5 както мислех. Като гледам табличката в сайта на Кларкс, май вървят умалени.
https://www.clarks.co.uk/fitguide#womens

# 291

Стелката е 24.5 см, но се оказа, че номер 5.5 UK, който съм взела съответства на 39 по европейската номерация, не на 38.5 както мислех. Като гледам табличката в сайта на Кларкс, май вървят умалени.
https://www.clarks.co.uk/fitguide#womens

Тотално се обърках вече Joy
Но благодаря много, ще ги мисля.

# 292
  • София
Здравейте, някой купувал ли е смесители/ душ система от амазон, търся препоръки за марка и отзиви дали важи някаква гаранция?
Издирвам черна душ система.

# 293
  • Sofia
Много сме купували, предимно Grohe.

# 294
Grohe, Hansgrohe съм купувала след като тук съм набелязвала конкретния модел, за смесителите ми беше важна височината и не исках да се подведа. Вкл и лири за баня съм купувала.

# 295
До колко лири можеше без проблем да се поръчва от англ. амазон до немски адрес?

# 296
  • Sofia
До колко лири можеше без проблем да се поръчва от англ. амазон до немски адрес?

Мисля, че €15 е необлагаемия праг в ЕС, но ако не ти е задължително да е до Германия, ггбг доставят до България срещу 5 лв/ кг, без значение от стойността. Има и други фирми, но не знам условията им.

# 297
  • София
Благодаря, аз гледах някакви евтини марки, които не съм чувала, че искам черна душ система, а на Грое май няма. Ще проверя хансгрое.

# 298
Благодаря, аз гледах някакви евтини марки, които не съм чувала, че искам черна душ система, а на Грое май няма. Ще проверя хансгрое.

Само помислете как ще седят засъхналите капки и варовика по черната система. Да не съжалявате после.

# 299
  • гр. София
Здравейте, някой купувал ли е смесители/ душ система от амазон, търся препоръки за марка и отзиви дали важи някаква гаранция?
Издирвам черна душ система.
Купихме на Grohe, но още не е поставена. Също така взех и смесител за мивка, аксесоари за банята. Изглеждат много добре, надявам се да нямаме проблеми в бъдеще.
Колкото до черния цвят, ако водата ви е варовита много ще личат капките. Вероятно ще трябва и аксесоарите да съобразите.

Общи условия

Активация на акаунт