Пазаруване от Amazon - тема №96

• 61 023
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Нямам проблеми с водата, кухненската ми мивка и смесител са черни и няма петна.
Цената ми беше проблема в бг сайтове и затова прибегнах до амазон Simple Smile

# 301
  • София
Здравейте, имам въпрос.
Какво означава country format, гледам смартфон ,че разбойника ( синът ми) счупи неговият, и на някой от телефоните има такова описание.
Моля,някой ако е наясно да ми обясни. Слагам снимка.
Под цвета е това описание, означава ли ,че е заключен за другите държави?

# 302
Здравейте, имам въпрос.
Какво означава country format, гледам смартфон ,че разбойника ( синът ми) счупи неговият, и на някой от телефоните има такова описание.
Моля,някой ако е наясно да ми обясни. Слагам снимка.
Скрит текст:
Под цвета е това описание, означава ли ,че е заключен за другите държави?
Не е заключен. Може да бъде заключен към определен оператор, но не и към държава. Най-вероятно ръководството за употреба е на тези изброени езици.
П.П. Миналата година имаше много телефони в склада с 20%(???) покрай Prime Day в испанския Amazon.

# 303
  • София
Тези Hotter са с много хубава изработка, удобни и стоят добре: https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B08F5JGFBN?psc=1&ref=ppx_po … _mob_b_asin_title 8UK според мен са 42, както пише в таблицата с размерите, надявах се да са 41 Simple Smile

# 304
  • Варна
Имам едни излишни G-star 29 номер ако някой е пропуснал да си поръча Simple Smile С доставката до БГ са 13паунда.

# 305
  • София
Имам едни излишни G-star 29 номер ако някой е пропуснал да си поръча Simple Smile С доставката до БГ са 13паунда.

На кой номер отговарят?

# 306
може ли да ми измерите някакви сантиметри да ми дадете? По принцип съм между 29 и 30 и затова се интетесувам.

# 307
  • Варна
може ли да ми измерите някакви сантиметри да ми дадете? По принцип съм между 29 и 30 и затова се интетесувам.
Размерите са: Талия 36см.,ханш 45см.,  бедро 25см., еластични са.

На кой номер отговарят?
Според мен на М размер.

# 308
  • София
Може ли снимка на дънките g star?

# 309
Направих поръчка на празна карта във френския Амазон. Заредих картата си и реших да ъпдейтна метода за плащане и да платя поръчката си, но ударих на камък. Изписва нещо от рода на "Изникна грешка, моля опитайте по-късно" и така постоянно! Не е от картата, защото опитах с три различни карти и резултата е същия! В безсилието си, закупих гифт карта на стойността на поръчката, но се оказа че и нея не мога да приложа към тази поръчка! Нещо в самата поръчка е проблема, защото за проба направих и няколко други поръчки на празна карта и при тях без проблем ъпдейтвам картата си и плащането!

Съпорта само вдига рамене и ми пишат разни глупости без реално решение на проблема ми!

Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и как го реши в крайна сметка? Вариантът канселиране на поръчката и извършване на нова поръчка не е приложим, защото първо единия от продуктите е от склада и второ- сега е на по-висока цена!

# 310
  • София
Здравейте,
може ли да споделите, кои са шоколадите?

За шоколадите , на Линд и моите са до края на 7 месец , но не мисля, че ще издържат толкова време Simple Smile

# 311
  • софия
Скрит текст:
Направих поръчка на празна карта във френския Амазон. Заредих картата си и реших да ъпдейтна метода за плащане и да платя поръчката си, но ударих на камък. Изписва нещо от рода на "Изникна грешка, моля опитайте по-късно" и така постоянно! Не е от картата, защото опитах с три различни карти и резултата е същия! В безсилието си, закупих гифт карта на стойността на поръчката, но се оказа че и нея не мога да приложа към тази поръчка! Нещо в самата поръчка е проблема, защото за проба направих и няколко други поръчки на празна карта и при тях без проблем ъпдейтвам картата си и плащането!

Съпорта само вдига рамене и ми пишат разни глупости без реално решение на проблема ми!

Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и как го реши в крайна сметка? Вариантът канселиране на поръчката и извършване на нова поръчка не е приложим, защото първо единия от продуктите е от склада и второ- сега е на по-висока цена!
Пробва ли да пуснеш през друг браузър/мобилното приложение?

# 312
Abreviatura, изпадала съм няколко пъти в тази ситуация. Единият път успях така с Гифт карта да оправя нещата. Обаче в повечето случаи нищо не става и канселират поръчката автоматично след 5 ден... От съпорта нищо не могат да направят. Вече и цените не искат да съвпадат в такива случаи, а това ти е единствен вариант - нова поръчка.

Не съм пробвала май да вляза от друг браузър на компютъра, но съм пробвала на компютър и през телефон и не стана....

# 313
  • Sofia
Здравейте, следя един артикул, list-нат за продажба в американския Amazon. Интересното е, че ако посоча страна на доставка – България, автоматично ми се начисляват съответните митнически такси, но когато задам – UK, ми се изписва: No Import Fees Deposit.
Някой има ли представа защо така се получава? Да не би след Brexit, вече да няма ДДС за пратки, влизащи от САЩ във Великобритания?
Бих поръчала именно до UK, защото пратката ще излезе доста по-евтина, отколкото ако я заявя до Б-я, но се притеснявам да не стане някой фал и само да си усложня нещата.
Може ли някой да даде компетентно мнение, моля?

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 17:03 от Blаck Cat

# 314
Здравейте, следя един артикул, list-нат за продажба в американския Amazon. Интересното е, че ако посоча страна на доставка – България, автоматично ми се начисляват съответните митнически такси, но когато задам – UK, ми се изписва No Import Fees Deposit.
Някой има ли представа защо така се получава? Да не би след Brexit, вече да няма ДДС за пратки, влизащи от САЩ във Великобритания?
Бих поръчала именно до UK, защото пратката ще излезе доста по-евтина, отколкото ако я заявя до Б-я, но се притеснявам да не стане някой фал и само да си усложня нещата.
Може ли някой да даде компетентно мнение, моля?
На каква стойност е пратката?
Не помня прага, но ми се върти нещо от сорта на до 150 паунда пратки, които влизат в Англия от други страни, всяко едно дружество което прави внос в Англия трябва да се регистрира там за ДДС и да внася само в Англия дължимите данъци, без с това да се ангажират английските граждани. Имаше статия специално за фирми от Европа, които масово спират доставките си до Англия докато се нагодят с новите безумици.

Общи условия

Активация на акаунт