Пазаруване от Amazon - тема №96

• 60 941
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Току що взех и долнищата на Name it, за които дадохте линк тук, бяха по 2 паунда, страхотни са. Взех 4 бройки - 3 по 110 см и 1 - 116.
Ама той линка беше отдавна, ако може пак

# 496
  • Точно където трябва
Отговарям на условията. При мен беше от испанския. Пак не разбрах, при поръчка ли ще се генерира отстъпката. Испански не разбирам грам, а през приложението не може на английски.

# 497
Току що взех и долнищата на Name it, за които дадохте линк тук, бяха по 2 паунда, страхотни са. Взех 4 бройки - 3 по 110 см и 1 - 116.
Ама той линка беше отдавна, ако може пак
Ето го линка към долнищата: https://www.amazon.co.uk/gp/product/B075N9XJRT/ref=ppx_yo_dt_b_a … ie=UTF8&psc=1

# 498
  • София
Тези долнища тънички ли са или ватирани?

# 499
  • Варна
В английския Амазон ми се появи оферта за 7 паунда при top up от 50. Веднага заредих и в профила ми се отразиха 57.

# 500
Момичета, търся си хубава четка за почистване на лицето. Нещо до 50 евро. На Beurer дали е хубава?

# 501
  • София
Тези долнища тънички ли са или ватирани?
Леко ватирани са (80% памук, 20% полиестер), имат и вътрешни ластици с копче за регулиране на талията.

# 502
Кой епилатор на Браун хвалехте? Този ли? Добра ли е цената? Имам един на Филипс обаче ужасно ме дразни чакането за зареждане на импулса и искам такъв, при който не се чака, защото видимо има резултати...

https://www.amazon.co.uk/Braun-Generation-Permanent-Precision-Cl … ix=bra&sr=8-4

# 503
  • Варна
Dark_Chocolate , да това е епилатора.
Относно цената аз през 2019г. го купих за 235€.

# 504
Аз имам този фотоепилатор нa Braun, поръчван миналата година по това време, складов Like New с 20% отстъпка за €170.
https://www.amazon.de/gp/product/B07M8CYQWQ/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1

# 505
предлагат към него някакъв гел?
досега не съм ползвала такова нещо. този гел задължителен ли е за нанасяне? а очила?

# 506
  • Варна
Аз гел и очила никога не съм ползвала, т.е. не мисля че е задължително.

# 507
Съжалявам, че написаното е толкова дълго!
Аз се вкарах в голямо приключение с един таблет от немския Амазон и сега се чудя какво да правя ...
През март им писах, че купеният наблет през януари предходната година вече не работи (имаше една година гаранция, т.е. пиша им след изтичането на срока на гаранцията). Бях го купила за майка ми, живее в друг град. Продавачът не е Амазон, а външен търговец. Надявах се на някякво частично обезщетение - той струваше около 85 евро. Обаче получавам светкавичен отговор, че ще ми изплатят рефънд за стойността на таблета + доставката, беше поръчен до БГ и да им го пратя до седмица. Пиша им аз, че не искам рефънд в пълен размер, а частично обезщетение по тяхна преценка и че дори и да искам, не мога да им го пратя толкова бързо, защото майка ми не е в София, а в доста отдалечен град и т.н. - те ми отговарят, че тъй като е външен търговецът, не може да ми платят частично обезщетение и удължиха срока за връщане със седмица.
Обаче майка ми през това време го занесла на сервиз, там го отворили и казали, че едва ли не за нищо не става и е за боклука. Аз обаче не мога да го върна в този вид, писах им,  че е отворен и т.н., но получих отговор, че очакват таблета,  иначе на 10 юни ще изтеглят парите от същата карта Виза на ПИБ, с която съм платила. Казах си - добре, така е честно!
Но два поредни пъти не успяват - на извлечението пише отказана авторизация. Обаждам се в банката, защото мислех, че от съображение за сигурност са блокирали трансакцията, но не - явно търговецът сгрешил нещо по картата - казвам им - не е така, той търговецът не въвежда наново, защото картата ми е запеметена, но те - не, причината не била у тях. Писах пак на Амазон, изтрих и въведох данните на картата наново, за да могат да направят нов опит за изтегляне на тези пари. Сега очаквам отговор.
Хиляди пъти съжалих, че им писах за този таблет.
Имали ли сте подобен случай?

# 508
Аз не разбирам, при условие, че са направили жест и са върнали цялата сума, защо вие се магарясвате?! Сори за израза, но щях по силен да използвам по принцип. При майка ви ако има офис на спиди, най спокойно можеше и сама да го занесе и върне към амазон, а с рефънда щяхте да купите нов.

# 509
Кой епилатор на Браун хвалехте? Този ли? Добра ли е цената? Имам един на Филипс обаче ужасно ме дразни чакането за зареждане на импулса и искам такъв, при който не се чака, защото видимо има резултати...

https://www.amazon.co.uk/Braun-Generation-Permanent-Precision-Cl … ix=bra&sr=8-4
https://www.amazon.co.uk/dp/B07N1GG861/ref=sspa_dk_detail_0?psc= … vZ0NsaWNrPXRydWU=
Аз взех този,той е същия като този който си показала,но на твоя линк има и допълнителна приставка за нежни зони.Моя няма.Аз обаче си го намалявам на еденица и си го ползвам за горна устна без проблем.Под мишниците си го пускам на автоматичен режим,т.е. той си разчита тена на кожата и си пуска сам нужната степен.О и го няма досадното чакане като при Филипса.

Общи условия

Активация на акаунт