Забременели след ин витро - тема 49

• 53 831
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Честито,  Еличка! Да ви бъде здравичък малкия Юнак и много да радва всички ви, а на теб бързо възстановяване! 🥰🥰🍀

Добро утро, момичета.
Вчера след планово секцио се роди дългоочаквания ни син Росен-3480 и 51 см.Всичко си заслужаваше-и лежането,и инжекциите и лекарствата.Успех на всички чакащи.

# 601
Честита сбъдната мечта, Ели Blue Heart Бързо имшеко възстановяване на теб. Много е приятно да отправиш пожелание към такъв боец като теб. Ти си абсолютното потвърждение, че нещата се случват винаги стига човек да не се отказва до край.

# 602
Честита радост, Ели! Да ви е жив и здрав бебока! На теб бързо възстановяване!

# 603
Момичета, изморявате ли се лесно? Аз вече съм в 9 г.с., но още от трансфера каквото и да се опитвам да свърша, дейности или ходене, които преди съм ги взимала за норматив, сега изплезвам език като куче. Не бързам, всичко правя спокойно. Гледам да не се преуморявам, почивам си като усетя, че ми е трудно. Не съм качила кг, даже съм свалила -1 кг от трансфера.

# 604
Момичета, изморявате ли се лесно? Аз вече съм в 9 г.с., но още от трансфера каквото и да се опитвам да свърша, дейности или ходене, които преди съм ги взимала за норматив, сега изплезвам език като куче. Не бързам, всичко правя спокойно. Гледам да не се преуморявам, почивам си като усетя, че ми е трудно. Не съм качила кг, даже съм свалила -1 кг от трансфера.

Здравей, да аз лично се усещам за някакви нормални обикновени неща и се изморявам. Но аз пък и доста лежа и може от самото залежаване да е при мен. Мисля, че е нормално в този етап. По-нататък живот и здраве ще си върнем енергията. 🌈🍀😁

# 605
Здравейте, Сладурани. Аз до третия месец бях толкова изморена, че вкъщи само спах и лежах. И кран не можеше да ме премести от дивана 😅. В четвъртия се връща енергията (поне при мен). И желанието за движение се върна, и къщата изчистих и на втора работа за няколко седмици се хванах.

# 606

до преди стимулацията тренирах по 5 пъти на ден, апартамента (180кв.) го чистех сама без да спра - от трансфера насам (днес ми е 7ми ден) съм като Морж....избърша една маса и дишам като на умирачка.

# 607
Предполагам си е до човек. Чак сега в 8 месец почнах да се изморявам повече, ама го отдавам и на падналия хемоглобин. Не съм се спряла през цялото време.

# 608
Ако желязото и хемоглобина са ниски...нямате и сили;) Проверете .

# 609
Мен ми беше паднал хемоглобина и също кръвното.
Като влезе в норма (хемоглобина) и свикнах с ниско кръвно доста живнах.

# 610
Ако желязото и хемоглобина са ниски...нямате и сили;) Проверете .

откакто се помня съм с хемоглобин 110-115.

# 611
Пусках задължителните кръвни изследвания преди 2 дни, всичко е в норма. Умората ми е още от трансфера, тогава също бяха в норма. То е по-скоро усещане сякаш сърцето ми работи на двойни обороти за да изпомва кръв и като се юрна да правя повече от едно нещо и се задъхвам. Явно ми трябва повече почивка. Както и да сме живели преди, сега трябва да се съобразяваме. Пия витамини за бременни и си ям от всичко, но по-малко. Хемоглобина винаги ми е бил перфектен. Кръвното е нормално засега. 

# 612
По време на бременност количеството кръв се увеличава до 1,5 пъти. Това учестява пулса и от там идват задъхването, лесната уморяемост и невъзможността да вършим всичко, както преди, без да се наложи да си починем. Просто сърцето ни работи на пълни обороти Simple Smile

# 613
И аз се изморявам много по-бързо и се задъхвам, но е нормално. Така бях и първия път. Също и едно неприятно схващане на краката, докато спя през нощта, но не са крампи, а все едно не съм мърдала с дни и като се раздвижа ми минава. Както и болка в кръста, която също минава като се раздвижа. Иначе си шетам, ходя на работа, шофирам, качвам се по стълби ежедневно (нямам избор Sweat Smile). Единствено ако усетя тежест или напрягане в корема, тогава преустановявам всички дейности и лягам.

# 614
Момичета с +, на вас след трансфер, като ви се наду пак корема, кога ви спадна? На трансфер СЕТ бях със спаднал корем, 2 дни след това се наду пак, днес 8ми ден спадна почти. Лош знак ли е това?

Общи условия

Активация на акаунт