Смени жената 2021

• 101 052
  • 1 708
  •   1
Отговори
# 60
Е, аз защо останах с впечатление, че Надка ще участва, пък то Мария? Хем сто пъти прочетох "Мария и Динко", "Ирина и Йордан". Joy

# 61
  • София
Тя нали разказа как е израснала с баща-военен и какви правила има. За майка си нищо не каза, но дори само при такъв баща, вероятно и майката е била равнис-мирно. Дистанцирани родители правят дистанцирано дете. Мъжът е манипулатор, а тя свръхконтролираща, защото откача иначе, той не се интересува от нея, а тя налага правила, защото на свой ред не знае как да бъде нежна с децата, а контролирането е заради несигурността. Това с изпращането на детето в стаята и да не го гушка. Стана ми жал за нея.

# 62
Леле, на агресия ме избива като го гледам и слушам този...... 🤐
Нагъл, арогантен, тиранин...

# 63
Този на рускинята е голям тъпанар. Добре, че не му разбирам какво говори.

# 64
Ирина е като зомбирана. И ме е яд на нея, защото на онзи хитрец му идва дюшеш това нейно поведение.

# 65
  • Terra incognita
Много ми хареса Динко с последната реплика "можеш да ме пробваш". 😁
Ясно е вече, че руският мозък на тази жена е тотално разбъркан. Имала е баща тиранин и си е търсила и намерила такъв. Осакатена от дете личност, която постъпва по същия начин със собствените си деца.
Разбирам я, избрала е да е домакиня. Но защо няма социален живот? Приятели, социален кръг, интереси?
Вмесро да излиже пода за 16- ти път днес може да се запише на някакъв курс, да потича в парка, да пие кафе с приятелки.

# 66
Той си излиза тя кибичи вкъщи и чисти ли чисти..кой знае как онзи натяква не просто за трохи от бисквитка , но и за неизгладени чорапи...

# 67
А дали има и приятелки с това поведение и сбъркана психика,не вярвам и да има време за излизане от толкова чистене и гладене

# 68
Аз не видях дори децата да извежда на разходка. Какво остава сама тя да излезе.

# 69
  • София
Ако няма социален живот, това е защото той така я е изработил, че тя да няма такъв. Дори се чудя той как се е навил да участват в предаването, това е като да вкара троянски кон в семейството си да му се разбърка животът.

Не знам тази жена как може да отиде в чуждата къща и да мъчи така чуждите деца. Най-хладнокръвно. Тя има сериозни проблеми, а бащата защо изобщо чака децата да плачат.

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 22:06 от Andariel

# 70
Тая жена е като Гестапо надзирател...
Мъжът й я превърнал в прислужница и тя си го изкарва на децата.

Мария и Динко са напараво супер нормални на фона на тези хаховци.

# 71
  • Terra incognita
Ами нали се има за голяма диктаторка, защо се е оставила да я смачкат и изманипулират така?
Или тя е силна само над децата, класически насилник, който мачка по- слабите, за да си нахрани егото.

# 72
  • София
Ох, добре, че се намеси тоя мъж, оф, егати терора.

# 73
Рускинята е абсолютна ненормалница. И това ми било майка, и то на три деца. А тези пък какво си причиняват на детето заради едно предаване.

# 74
  • София
Преминава от роля в роля - от жертва в насилник и обратно. Класика.

Общи условия

Активация на акаунт