Смени жената 2021

• 102 012
  • 1 708
  •   1
Отговори
# 1 140
А бургазлиите дали са още заедно? Предавнето е снимано отдавна, може да е свършила голямата любов. Те се познавали от 5 години, но са заедно от една. От двете семейства само Ели ми беше симпатична. Тома не мисля че е стабилен мъж, на който може да се разчиа и неговата гевеза си личи, че не жена с със сериозна професия. Изглежда ми като да му е работила в заведението, но сега е жена на шефа. И освен това отношенията им не ми приличат на любов. Тома постоянно повтаря, като че убееждава себе си, че я обича, а не че само и е благодарен за памперсите.
За плевенчаните се чудя, на чие име е тази къща като не са женени.  И Ели цъка с език, да се ожениш струва 10 хиляди. Ами глупости, да се ожениш струва такса в общината, а сватба струва скъпо. Подпис пари не иска. Дано е нейно наследство земята и къщата, че на Любчо му нямам вяра също.

# 1 141
За плевенчаните се чудя, на чие име е тази къща като не са женени. 
Те май са свищовчани, а в Плевен са под наем. Къщата на морето най-вероятно е на името на Любо

# 1 142
За плевенчаните се чудя, на чие име е тази къща като не са женени. 
Те май са свищовчани, а в Плевен са под наем. Къщата на морето най-вероятно е на името на Любо
Тая жена е луда да му работи без брак. И сега да се оженят, къщата не придобита по време на брака.

# 1 143
Няма пречка Къщата  да е на името и на двамата като съсобственици.

# 1 144
И Ели цъка с език, да се ожениш струва 10 хиляди. Ами глупости, да се ожениш струва такса в общината, а сватба струва скъпо. Подпис пари не иска.

В Плевен няма такса за сключване на граждански брак. Ларж е общината, бракове да има. Намираш 2 свидетели, отиваш и подписваш.

# 1 145
И Ели цъка с език, да се ожениш струва 10 хиляди. Ами глупости, да се ожениш струва такса в общината, а сватба струва скъпо. Подпис пари не иска.

В Плевен няма такса за сключване на граждански брак. Ларж е общината, бракове да има. Намираш 2 свидетели, отиваш и подписваш.
Ами ето, само желание трябва да има.

Няма пречка Къщата  да е на името и на двамата като съсобственици.
все си мисля, че не са купували земята, а е наследство на един от двамата.

# 1 146
Няма пречка Къщата  да е на името и на двамата като съсобственици.
Кой знае, мъжът ако е купувал всички материали и обзавеждане на негово име...пък нека къщата е на двамата на името.

# 1 147
Няма пречка Къщата  да е на името и на двамата като съсобственици.
Кой знае, мъжът ако е купувал всички материали и обзавеждане на негово име...пък нека къщата е на двамата на името.
Щото на фискалния бон пишат имената на купувача. Ако плащанито е с карта, може.

# 1 148
Не са толкова незащитени интересите на Ели. Не знаем как са оформени документите и регистрацията на къщата за гости.
Например в мой наследствен парцел заедно с други роднини се строи кооперация. Жилището, което е на мое име е СИО, ако не се направят специални юридически процедури.
Да те нямат засега брак, но предполагам, че всичко се води на двамата. А приносът на Ели не може да бъде омаловажен. Включително и този епизод е веществено доказателство. Е, пожелавам им щастие и любов занапред.

# 1 149
"Още в болницата осъзнах, че (изреждане на разни неща) и че ще ми капят пари, откъдето ми капят" каза противният дядка. Защо не иска да каже с какво се занимава, явно нещо не му е много чиста работата. Беше ми адски противен тоя дядка. Отказвам да повярвам, че в момента на снимането на епизода е бил на 48-9. Страшно смачкан, с кървясал поглед на алкохолик и с това отблъскващо шкембе все едно е глътнал плажна топка... И беше адски арогантен, самонадеян, най-вече нетолерантен, дърто чукало. Непрекъснато налагаше мнение без право на възражение и то прекъсвайки жената докато просто се опитва да обясни своята гледна точка. Каквото и да мислиш за избора на хората, не ти е работа да налагаш своята гледна точка така радикално. И това със секса направо ме уби. И двамата с възрастната дама не изглеждаха в състояние да издържат нормален полов акт, какво оставя да се ярят всеки ден 🤣 Определено ми бяха по-неприятната двойка в този епизод.

# 1 150
Има плажен бар. Явно от там идват парите за ресторанти. Преди е бил в затвора, едва ли за неправилно паркиране 😀 Не му е чисто благосъстоянието със сигурност. На мен също не ми прилича на 48-9, но явно инсулта го е състарил. Евала му правя за волята на живот. Инсулта често е с последствия и е нужна голяма упоритост, за да се възстановиш напълно.

# 1 151
Ели в началото го попита с какво се занимава и той каза, че е пенсионер. Явно по болест. Тя го попита преди това какво е работил, но той не отговори. Това беше,когато и каза,че апартамента е от снакс. Мисля,че и за приятелката си каза,че пенсионерка.  В някой санаториум са се запознали Grinning

# 1 152
Това, че къщата е на името на мъжа на Ели, са само предположения. В тая двойка тя е водещата. Активна и борбена.

Дори когато бургаският джентълмен почна да й крещи, тя запази самообладание и не отстъпи, докато не изложи своята позиция.

Малко се преиграва с ролята й на слугиня, каквато се вижда, че не е. Просто тоя живот го водят хиляди нормални семейства:  не всички след работа излизат в Южняка на разходка, а уикендите да опънат одеалце на Златните мостове. В много, много семейства след работа се ходи да се ремонтира апартаментът, купен с ипотека,  уикендите се строи вила на село. Или се гледат (да се разбира - сеяд, садят, копаят, плевят , поливат и т.н.) зеленчуци в градината.
И не е задължително това да не е приятно (освен изморително) на вършещия го.

# 1 153
Бургаският гларус избиваше комплекси на тема секс, според мен.

Както на семейството от Синеморец всяка втора дума им беше свързана с къщата, така и той непрекъснато убеждаваше че всеки ден правят секс с новата му жена, не броих колко пъти спомена "Дон Креват крепи семейството"  (или както беше онзи израз).

Хич го не виждам да е способен - та той е след инсулт и по няколко пъти на ден мери кръвното. Не съм мъж, но все си мисля че получаването на ерекция и активните движения по време на секса не вървят ръка за ръка с хипертонията. Кара втори пубертет човека и гледа да се доказва явно - типично за мъжете около 50. Добре поне, че си е хванал жена на неговата възраст, а не някоя фльорца с 20 години по-млада от него.

Последна редакция: нд, 26 юни 2022, 08:56 от Margarita1976

# 1 154
Е той тоя пенсионер и да иска не може да си хване някоя с 20 години по-млада от него.
Тази грозновата жена идеално я устройва да е с такъв посредствен любовник, бизнесмен и т. н
За нея той е върха на сладоледа.
А за него е перфектно, че е намерил все пак някоя, която да го смята за върха на сладоледа.
Ели ми стана много симпатична.
И на нея ѝ стана ясно за каква посредственост иде реч у бургазлийте, но си замълча.
Аз ако бях, много бързо щях да му обясня някои работи.
И така, както ми се перчи с пари и начин на живот, щях набързо да му покажа какво се очаква от мъж с такива претенции.
Не да ме води в кварталното капанче в Сарафово и да ми парадира...

Общи условия

Активация на акаунт