Смени жената 2021

• 101 998
  • 1 708
  •   1
Отговори
# 1 155
Жената на Тома ми приличаше на учителка. Може да се е възползвала от ранното пенсиониране и/или да дава частни уроци по нещо си. Тоя е на 49, колкото аз на 29.

# 1 156
Мъжете на 49 могат да правят секс и всеки ден. Не се заблуждавайте така.
Този не знам. След инсулт, но явно не му трябва някакъв химичен стимул. Инак е голяма кифла. Не бях виждала мъж на ходи на маникюр да му лепят стикери.

# 1 157
Мъжете на 49 могат да правят секс и всеки ден. Не се заблуждавайте така.
Този не знам. След инсулт, но явно не му трябва някакъв химичен стимул. Инак е голяма кифла. Не бях виждала мъж на ходи на маникюр да му лепят стикери.
Не знам да ти кажа. На тази възраст мъжете масово ги морят инфаркти, инсулти, високо кръвно, наднормено тегло, проблеми с простатата и т.н. Всичко това се отразява на секса.

# 1 158
Зависи от много фактори. На приятелка мъжът е вече към 60, има хипертония, но откакто са се взели, 35 год вече, не пропуска. На нея ѝ е писнало. 😊

# 1 159
ММ е на 49. Няма инсулти, инфаркти и ишиас даже няма.
Ти, ако 76 ти е набора, то и твоя мъж би трябвало да е около тая възраст.

# 1 160
ММ е на 49. Няма инсулти, инфаркти и ишиас даже няма.
Ти, ако 76 ти е набора, то и твоя мъж би трябвало да е около тая възраст.
Разбира се, че има и изключения. Но бургаския гларус не е сред тях. Два пъти в епизода мярнах, че разнася апарат за кръвно и се замерва. И е след инсулт и видимо с наднормено тегло и голям корем. Всичко това много не ми се връзва с претенциите които има че е секс машина. Възрастта му не е основния проблем, а това което знаем и виждаме относно здравословното му състояние.

# 1 161
Хаха, ами лежи си по гръб човекът, не си дава много зор.

А какво ще кажете за тази отврат татуировка по лицето? Повръщам като видя такива. Предполагам, че е от затворническия период.

# 1 162
На мен бургаският дядо ми изглеждаше на минимум 60 години. Никой не е казал, че мъжете на 49 не могат да правят секс всеки ден, ама този специално силно ме съмнява. Като знам, че баща ми е на 49, този изглежда повече от 10 години по-възрастен от него. Ама не го знам колко секс прави все пак 🤣Въпреки че съдейки по наборите на баща ми, повечето изглеждат по-възрастни.

Също беше много неприятно как дядото повтаряше едни и същи клишета, че така бургазлии си били гледали жените и прочие. Първо от къде на къде е това обобщение, второ - това е някаква псевдо гордост на база роден град, много хора го правят, ама предимно селяндури (не селяни). Правило ми е впечатление, че мездречани също ги повтарят тия глупости, че Мездра е център на вселената, че са най и тн 😃 Та тоя общо взето същото прави.

# 1 163
Маргарита, на 49 по скоро е изключение да НЕ можеш да правиш секс, а не обратното.

# 1 164
Е, то сексът е много разтегливо понятие... не е ясно какво точно се случва в "царството" им 🤣

# 1 165
Тома е на 50 години.   А когато е снимано предаването през 2020, е бил на 48

# 1 166
Е, то сексът е много разтегливо понятие... не е ясно какво точно се случва в "царството" им 🤣
Да, аз бях учудена, като разбрах, че за някои секс 5 пъти на нощ било 5 пъти по 1-2 минути.

# 1 167
Имам чувството, че жената на бургазлията е била медицинска сестра или нещо в тази сфера.

# 1 168
Ох, че ме напуши на смях Joy
В какъв смисъл 5 пъти по 1-2 минути?
1-2 минути занимания, после почивка, после пак занимания и накрая се събират 5 пъти секс, така ли? Joy
Ще полудея, ако ми се падне такъв "полов атлет" Joy

# 1 169
Ох, че ме напуши на смях Joy
В какъв смисъл 5 пъти по 1-2 минути?
1-2 минути занимания, после почивка, после пак занимания и накрая се събират 5 пъти секс, така ли? Joy
Ще полудея, ако ми се падне такъв "полов атлет" Joy
Да, хвалят се, че го правят по 5 пъти на нощ, пък то било 5 пъти по 1-2 минути. Не знам само колко дълги са почивките.

Общи условия

Активация на акаунт