Смени жената 2021

• 101 990
  • 1 708
  •   1
Отговори
# 1 185
Честно казано, никога не съм била в Бургас. И всъщност си мислех, че Сарафово е село до Бургас, не квартал, но сега погледнах, верно било квартал 😄 Ама какво значение има пък в крайна сметка къде ядат хората, да правят каквото искат. И аз съм радетел за домашна храна, но ако хората не искат да готвят и предпочитат да ядат навън не виждам изобщо какво има толкова да се разсъждава по темата.

# 1 186
Малко се преиграва с ролята й на слугиня, каквато се вижда, че не е. Просто тоя живот го водят хиляди нормални семейства:  не всички след работа излизат в Южняка на разходка, а уикендите да опънат одеалце на Златните мостове. В много, много семейства след работа се ходи да се ремонтира апартаментът, купен с ипотека,  уикендите се строи вила на село. Или се гледат (да се разбира - сеяд, садят, копаят, плевят , поливат и т.н.) зеленчуци в градината.
И не е задължително това да не е приятно (освен изморително) на вършещия го.
Не знаех, че в нормалните семейства бременната жена реди ламинат, докато мунчо само нарежда.

# 1 187
всъщност си мислех, че Сарафово е село до Бургас, не квартал, но сега погледнах, верно било квартал 😄
Да, вече е квартал. До летището Wink
И разбира се, всеки да яде кой където ще. Ама наистина Томата, ако е затруднен финансово, искам да го видя какъв радетел на храненето навън ще е...

# 1 188
На Тома и жена му им е много лесно. Вече са на 50, с пораснали деца, натрупали финанси (макар и със съмнителен произход), само двамата са и си гледат живота.

Я да ги видим ако бяха 30-35-годишни с деца в бебешка или училищна възраст, заробени с 20-годишна ипотека, малка заплата и спестяващи всяка стотинка за черни дни (както са повечето млади семейства у нас). Друга песен щяха да пеят.

# 1 189
Искам да знам дали бургазлиите са още заедно. Някой от Бургас? Фейсбук страници?

# 1 190
Как така ще се разделят, аз чакам размяната на мъжете да видя Ели колко дрелки и маламашки ще му връчи на Тома и колко задачи ще му даде Grinning

# 1 191
# 1 192
Не съм гледала "Фермата" и не зная нищо за Тома. Може би за това този стар текст ме впечали:

# 1 193
Изгледах му визитката от Фермата.
Зимата работел като водач на детски туристически групи. Тогава поне, уж.
В профилите му във фейса няма нищо интересно като инфо.

# 1 194
Този Тома явно си е престъпник, оттам има парички да му капят от плажно заведение и да си гледа кефа. Апарт. в Сарафово не са мн скъпи. Да го питам ако беше с 2 деца и 1000лв заплатка, но той човека обири правил.
Жена му не ми хареса, кифла с вид на... НЕкифла.
Вика за Ели, че не се гримирала? А тя?
Не я видях да е гримирана, хубаво облечена, нищо.. Антисексуална направо.

За семейството от Плевен, как с 500-1000лв заплата, живееш под наем и плащаш заем 300 000 за една къща.. доста далеч от тях? Дори не могат да отидат уикенда спокойно, ще се убиват от път всеки път. Може би им е била наследствена земята, не знам.
Желание имат явно, но нямат усет, вкус, пари, идеи.
Това с пералното помещение и външната кухня беше ужассноо!
И пак повече ми хареааха от бг мутрата и жена му.
Дали наистина им е платил сватбата? 😁

# 1 195
  • София
То е ясно, че всички послъгват здраво - къде да докарат по-висок стандарт, къде да занижат нарочно.

# 1 196
На мен бургаския апартамент ми изглеше, като ваканционен. Може затова да не дава да се готви, малък и всичко ще умирише. Ако се готви редовно, ще се усеща на целия етаж. Видях в хладилника хляб, може и да си мажат нещо. Ако има и бар, сигурно само си почиват в стаите.

# 1 197
Аз пък си мисля, че е възможно да имат предвид, че 500 лв отделят тя и съответно той, т.е общо 1000 по заема. Но да, пак са малко пари за проекта. Може и да са имали спестявания и да имат предвид, че надграждат върху тях с кредит. Ели е много симпатична жена, страхотна, просто е.. жена… с такъв мъж как да не си блъска главата. Представете си ако човека до нея беше изпълнителен и себераздаващ се като нея, щеше да са решили повечето проблеми с къщата сигурно. Тук равновесието се губи с ,, Ели в 6тия месец бременна слагаше паркет”. Не, не го казваш това, гордеейки се..

# 1 198
защо в някои предавания се държи да има известни личности, то вече не останаха известни, пускат по-малко известните. По интересно ще бъде да го правят с обикновени хорица, ще има по-голям избор на профили.

# 1 199
Те пък известните са все от Фермата, което аз никога не съм гледала и са ми неизвестни. Даже не знам каква е идеята на предаването, някакви хора с мечти да станат фермери ли се състезават 😆

Общи условия

Активация на акаунт