Смени жената 2021

• 101 957
  • 1 708
  •   1
Отговори
# 1 230
Дано да е било пратено за снимките само, че иначе е грозна картина....да си натириш 9 годишно дете да живее при баба, за да играеш на долче вита с Цар Креват.

# 1 231
Ели, обличай се с рокля и пола! Зарежи тези анцузи, прави си ноктите, прави си косата.  Използвай специалисти - иди на кредитен консултант, посъветвай се с архитект за къщата, потърси гледачка на децата, защото нямаш време да им покажеш мама щастлива с някое нейно хоби. Още малко да порастнат тези дечица ще искат и те да работят от сутрин до вечер, защото само така те виждат.

# 1 232
за да играеш на долче вита с Цар Креват.
По-грозно определение за секса не съм чувала. Joy

# 1 233
Ако детето е било пратено при баба за снимките все щеше да има вещи, легло, бюро и нямаше да се спрягат такива ежедневие и темпо.

# 1 234
  • София
Започвам да се съмнявам дали изобщо живеят постоянно на мястото, където са били снимките. Не мога да си представя как в една къща няма да се готви никак, ама никак. Дори едно яйце да реши да си свари човек.

# 1 235
И какво подобри Ели в своя модел? Каквато е идеята на предаването, пишеш. Или тя като е толкова прекрасна, няма нужда да променя и за нея горното ти съждение не важи? Тома не се вслушвал. То пък Ели много се вслуша. Дори сама даде примера със собствената си баба ли беше и дори това нищо не й дрънва в кратунката. Тома е имал преживяване, което му е обърнало приоритетите.  Ели никога няма да има подобно преживяване. Защото е до капацитет. В главата - не в ръцете.

Критиката ми е и към двете семейства. Бяха се запънали за модела си и не слушаха отсрещната страна. Но много често човек се замисля над казаните думи по-късно - аз съм такава. Тома реагираше агресивно, това не ми допадна. Ели може да повтаряше как всичко е къщата, но темпераментът й е друг. По-обрана и деликатна е, а е по-млада.
За детето на Радост не можем да съдим - може така да му е по-добре и да е печелившо за всички. Даваше съвети за повече време с децата без да гледа своето, но това не значи, че съветът й не беше на място.

Ели, ако четеш, помисли върху това: А ако утре България стане Украйна, ще си е заслужавало ли? А ако има заместресение, наводнение, ще си е заслужавало ли? Не влагай всичко нито в къща, нито в деца. Децата са неблагодарни - утре ще отхвръкнат и ще помнят какво НЕ си направила за тях. Мъжете, за съжаление, също често са. Англичаните казват: Не можеш да наливаш от празна чаша. Не бъди празна чаша, изпита от работа и себеотдаване. Покажи на децата си, че животът на никого не е казано колко ще е дълъг и трябва да се наслаждават на всеки момент. Не живей живота си заради никой друг и нищо друго.

# 1 236
за да играеш на долче вита с Цар Креват.
По-грозно определение за секса не съм чувала. Joy
Не са мои определенията, но съм съгласна, гадно е.

Започвам да се съмнявам дали изобщо живеят постоянно на мястото, където са били снимките. Не мога да си представя как в една къща няма да се готви никак, ама никак. Дори едно яйце да реши да си свари човек.
И аз си мислех същото. Дори и да не готви човек всеки ден, много хотелски вид има този апартамент. Едно мляко за кафе няма в хладилника....

# 1 237
Абе тези двамата накрая ще излезе, че са се събрали и са наели хотелски апартамент за снимките само. Grinning
Знам Лъки, просто в твоето мнение го имаше последно и те цитирах. ✌️Иначе той го повтори най малко 5 пъти.

# 1 238
  • Бургас
Човек, който държи заведение рядко готви вкъщи. Или яде там или поръчва, често пак оттам. Този апартамент си е типично ергенски, статусът на "момата" не е ясен, може и дори да не живее там постоянно - нищо, че за предаването са семейство, уж.

# 1 239
Сградата и апартамента си изглеждат ваканционен имот, много вероятно жадния за слава "пенсионер" да го е наел около снимките. Нямаше дори шалте или някава покривка - голи матраци.
Ето ви снимки от книгата им и разяснение за детето. Родост и тя една фалшива героиня...

Скрит текст:

Добавям и от Ели:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 29 юни 2022, 09:06 от Cafelate

# 1 240
  • Бургас
Сградата е затворен ваканционен комплекс с такса подръжка, в който има и постоянно живущи, закупили жилища. Няма да го споменавам, защото ще е реклама. Нищо необичайно вече, стига сте го дъвкали тоз апартамент.

# 1 241
И какво излиза, плевенчани са средностатистическо семейство, което се опитва и да развие някакъв семеен бизнес, гледайки си децата, излизайки с приятели, играейки с децата си и т.н., докато бургазлии са само един ваканционен  продукт.

# 1 242
Странно семейство си е създала тази Радост.
От 5 години пише, че е с Тома, а от друга страна пише, че майка и гледа детето,  на 9 г сега. Значи Тома не я е приел с детето за жена/съпруга/приятелка, а то, милото, с баба си, с която има силна връзка. Жал ми стана, като чета, че някой иска да учи, но така се случило, че трябвало да спре за нещо друго, което му се е случило. Нещо с психология е  искала да учи, в Русия, ами не са ли учили вече, че тя трябва да се отдели от майка си, щом ще прави семейство!  Нито първия брак и се е получил, нито втория. Иначе, да имаше усет да напипва на синеморци проблемите. И в Англия е била, може и тя да допринася с пари за щастливия живот. Не е щастлива, предполагам, с това циркулиране между Тома  и детето си.
Как само говори за него "започнала,  Ерата-Тома". Явно за нея той е много значим, може наистина да го обича и затова да се е съгласила на такъв живот.
Друго странно е, че си пишели с Тома. Видяхме го как може да пише.  Ако са от 5 години с Тома, тя да кажем преди 3 години е била в Англия  и си пишат. От писмото и се вижда, че Тома за нея е на преден план, в сравнение с  детето Мартин. Постоянно се повтаря Тома, Тома, Тома...
От предаването сигурно са я пратили в синеморсото семейство да се научи малко на постоянство и да отстоява целите си, както и да възприеме някакво все пак малко по-добро гледане на детето - в семейство, макар и нямащо много време за тях, но някакво семейство все пак.
Пренесла в живота си някои неща от Англия, там мъжете също ходят на маникюр, това не е мръсна дума. Също и тя тръгнала на маникюр и фризьор, видяла е как живеят хората.
Дано я хареса някой друг мъж, като е станала известна и тя, и да я обича просто, не знам дали е нужно да я води на ресторант.

Последна редакция: ср, 29 юни 2022, 18:37 от Pepina_n3

# 1 243
krasimilo в твоята глава излиза така.
Независимо кой къде какво пише, казва или показва, няма как да ти коригира перцепциите, само ще ги затвърждава 😁

# 1 244
При 9 годишно момченце 50 годишна жена да се обяснява по тИлевизора колко е сексуална не е проява на особено добър вкус. То и при пораснали деца не е, но пак е по-приемливо. Иначе за това, че не си гледа детето, а се "развява" с друг мъж, може да има много причини, примерно споделено родителство и бащата да е поставил условие детето да не живее при новия ѝ приятел, когато е с нея. Предвид биографията на Тома ми изглежда доста вероятно.
Колкото до апартамента, май Тома живееше пуснат по "приятелски" там и затова не искаше манджи, цветя и подобни.

Общи условия

Активация на акаунт