Смени жената 2021

• 101 966
  • 1 708
  •   1
Отговори
# 1 215
В профила му във ФБ е със статут необвързан. Прочетох коментари, че завлякъл много хора с пари.
От вчера колата му е обявена за продан.
Явно в момента ситуацията не е същата, както в " Смени жената".

Последна редакция: вт, 28 юни 2022, 08:47 от Atlanta

# 1 216
.
Хейта към мъжа с къщата според мен е леко неоправдан, от това, което видях, той работи по всички задачи наравно с жена си. При тях двамата по-скоро проблемът е, че не са си направили добре сметката финансово.
Това, което казвате обаче, не се видя. Жената бе юркана по цял ден от него, видимо супервайзър на работата й, без той самият да бъде показан да взема дейно участие във всичко това. Е, как така на повечето кадри тя все върши, той все коментира? Мрънкащ плъх си е очилаткото за мен.

# 1 217
Тома ром ли е?
Ако прочетете инфото в книгите на домакинството, интересни неща се разбират. Wink
Като цяло безобразно спестена информация и не ми е ясно защо се дава шанс за изява на меко казано хора които не могат да кажат откъде са им доходите и придобивките, но с клишета за живота, слънцето и яхтите. Новите риалити звезди - мож съм тъп, но ме дават по телевизора. Къде ли ще се изяви скоро?

# 1 218
Ццц, аз си мислех, че бургазлийката и тя е с отгледани деца, пък тя се грижела за цар Креват на първо място...
И аз си мислех същото. Грозно отвсякъде - зарязала си детето, от една година само са заедно и вече не работи, че и чупки вкарва за това какво и как да се прави в сплотено семейство, гонещо цели и амбиции.
Пълна пародия са бургазлиите и много неприятна двойка.

# 1 219
И аз не разбрах, че има малко дете.

# 1 220
Не го казаха, че тя има малко дете, но някой тук спомена, че е дал стоп кадър на книгата и там е било споменато.

# 1 221
В профила му във ФБ е със статут необвързан. Прочетох коментари, че завлякал много хора с пари.
От вчера колата му е обявена за продан.
Явно в момента ситуацията не е същата, както в " Смени жената".
Е тя ситуацията и в "Смени жената" не е била по-различна.
То няма значение какво ти говори тоя "бизнесмен". То като го погледне човек и веднага му става ясно каква е картинката.

# 1 222
Ясно е, че всички живеем различно и различни неща ни правят щастливи. Тук не би трябвало да става въпрос за това на чии животът е по-добре живян - те си знаят. А всеки да види и друг модел и евентуално да подобри нещо в своя, без да сменя кардинално ценностите си. Така че ми направи неприятно впечатление Тома, който беше груб, арогантен и невъзпитан. Един мъж трябва да умее да оцени усилието на жената отсреща - дори да не е негов тип преживяване. Да седне на масата с нея, да й благодари. А след това да каже, че оценява желанието й да му покаже нещо различно, че му е била приятна компанията й, но все още предпочита да се храни по заведения. В това отношение Любо се вслушваше и замисляше много повече. Новата жена на Тома беше написала в книгата (явно не го крие, така че споделям), че са имали връзка и паралелни връзки едновременно и накрая са останали двамата двойка. Че има 9 годишен син, който е отглеждан от майка й. А темата са секса беше много вулгарно представена, чак ми стана гнусно. Иначе си е техен избор и право да се наслаждават на живота по свой начин.
Любо трябва да изпитва срам, а не гордост, че здрав и прав мъж изобщо е позволил на бременна жена да нарежда паркет - дори тя да е изявила желание! А също и, че не се старае да й предостави най-приятните и леки условия за работата й. Нека си строят и влагат в къщата, нека имат обща цел, нека тя готви за гостите и пере - щом това им дава щастие. Но да го направи по начин, по който тя да се наслаждава и уморява минимално - вече сте казали за пералнята, кухнята. Времето с децата е безценно и липсващо в това семейство и не, на 3 не е бебе и определено трябва да спи в друга стая с брат си. Иначе Ели е прекрасна!

# 1 223
И какво подобри Ели в своя модел? Каквато е идеята на предаването, пишеш. Или тя като е толкова прекрасна, няма нужда да променя и за нея горното ти съждение не важи? Тома не се вслушвал. То пък Ели много се вслуша. Дори сама даде примера със собствената си баба ли беше и дори това нищо не й дрънва в кратунката. Тома е имал преживяване, което му е обърнало приоритетите.  Ели никога няма да има подобно преживяване. Защото е до капацитет. В главата - не в ръцете.

# 1 224
  • София
Между това да прекараш живота си в строене на къща и това да го прекараш в кражби, затвори и зарязани деца, не виждам защо Ели трябва нещо да променя.

# 1 225
Определено Любо трябва да се засрами, че е позволил на бременна жена да реди ламинат или окачва пердета сама и първото, което трябва да осигури в къщата са нормална кухня, перално и бани. Много нескопосани решения за тези помещения.

Толкова години да се мотаят с една къща. Досега да беше взел заем и наеме хора да я завършат за година и след това само да им носи доходи. А не с три работещи стаи и нефункционална разпределения да се похвалят след десет години.

Девет годишен ли е сина й на Радостина? Ама той е съвсем малко дете, не гимназист в последна година или студент както си го представях.

Ужасно решение - да си зареже работата и евентуално пенсия след време, но най- вече детето, което има нужда от нея, за да живее като пенсионерка с пораснали деца и без задължения.

Последна редакция: ср, 29 юни 2022, 00:04 от Анонимен

# 1 226
Според мен е ясно, че крайността на семейството на Тома (което незнам дали е семейство) е напълно неприемлива ако разглеждаме от къде и как си осигурят този начин на живот.От друга страна според мен е неприемливо да сравняваш две семейства който са в различни етапи на живота си от гледна точка на възраст. От друга страна семейството на Ели която ще живее живота си след 15-20години отново е неприемлив, защото животът е твърде кратък и утре може да няма...така,че не приемам за нормална нито една гледна точка така и двете семейства имат нужда от корекция като едното не съм сигурна дали е такова с другото като такова има наистина нужда от промяна...

# 1 227
  • София
Да не би детето да е само за снимките при баба си, а да драматизират допълнително, ако изобщо има дете?

# 1 228
Да не би детето да е само за снимките при баба си, а да драматизират допълнително, ако изобщо има дете?
Досега не се сещам деца да са били пращани някъде другаде заради снимките. Явно поначало там си живее при бабата.

# 1 229
  • София
Децата могат да участват в снимки само със съгласието на родителите си. Ако майката или бащата кажат, че детето отива при баба си за две седмици, значи отива. На продукцията не й вярвам особено.

Общи условия

Активация на акаунт