Смени жената 2021

• 101 980
  • 1 708
  •   1
Отговори
# 1 200
  • earth
Относно сексуалната потентност на мъжете около 50, предполагам от значение е нивото на тестостерон. А то се влияе от наднорменото тегло. Мазнините превръщат тестостерона в естроген.

Дори  мъже, които видимо не са дебели, могат да имат висок процент мазнини - така наречените skinny fat. Мускулите са важни за здравето!

# 1 201
Те пък известните са все от Фермата, което аз никога не съм гледала и са ми неизвестни. Даже не знам каква е идеята на предаването, някакви хора с мечти да станат фермери ли се състезават 😆
Не са известни хора.
А този скрийншот откога е? Тази година ще има ли Биг Брадър или това е нещо старо?

# 1 202
То и апартаментчето в Сарафово не бе нищо особено, даже бая маломерно ми се видя, ама като за от Зрънчо/ Снакс- толкова. Grinning
Голямо постижение, няма щО!

На Тома и жена му им е много лесно. Вече са на 50, с пораснали деца, натрупали финанси (макар и със съмнителен произход), само двамата са и си гледат живота.

Жената до Тома беше написала, че майка й много й помага в отглеждането на сина й.
Дотам с порасналите деца.

А тя колко финанси е натрупала идея нямам, според мен е изцяло зависима от Айляка/"цар Креват" (това пък как му го измислиха сценаристите идея нямам).  Grinning  Нали преди да заживеят заедно работила, след това той й забранил.

# 1 203
  • София
Като прочета такова с помагането, явно детето основно е на грижите на баба си, за да може майката да слуша бургазлията.

# 1 204
То детето може и 20-30 годишно да е. 🤣

# 1 205
  • София
Тогава то трябва да помага на баба си, а не баба му на майка му за него.

# 1 206
То детето може и 20-30 годишно да е. 🤣
Не е. Беше син на 9г.

# 1 207
Ако това с детето, гледано от бабата, е вярно, тогава "възрастната" дама с каква наглост написа правило да се отделя повече време на децата?

# 1 208
мисля си дали не е по-добре да вземат актьори и да покажат някакви по сценарий измислени размени на семейства. Тези от синеморец може и да си живеят така, но историята на другите нещо ми е твърде нагласена.
Или и това предаване ще се превърне в подобно на "Съдебен спор" - нямам против идеята му, но са ми странни  участниците, които подбират, все пак Национална телевизия, и дечица невръстни гледат. Някак си ми създават усещането, че в БГ няма интелигентни хора, а не е така.

# 1 209
Те пък известните са все от Фермата, което аз никога не съм гледала и са ми неизвестни. Даже не знам каква е идеята на предаването, някакви хора с мечти да станат фермери ли се състезават 😆
Не са известни хора.
А този скрийншот откога е? Тази година ще има ли Биг Брадър или това е нещо старо?
Преди цитата написах, че е стар текст. Не помня от кога. 2017 или нещо такова.Намерих го с гугъл.

# 1 210
Ако това с детето, гледано от бабата, е вярно, тогава "възрастната" дама с каква наглост написа правило да се отделя повече време на децата?

Не знам дали го казаха, но го пишеше в книгата. Понеже не винаги четат всичко, си ги спирам на пауза и чета колкото покажат и от двете книги. Там го пишеше със сигурност.

# 1 211
  • София
Бургазлиите бяха от най-неприятните участници за мен. Страхотно промотиране на долче витата на крадец и жена му, която си е оставила детето, за да долчевитства с него. Тц, мерси.
Хейта към мъжа с къщата според мен е леко неоправдан, от това, което видях, той работи по всички задачи наравно с жена си. При тях двамата по-скоро проблемът е, че не са си направили добре сметката финансово. Иначе, понеже аз съм интроверт и домошар, по-скоро се  идентифицирам с тях (изключая работенето по къщата нон-стоп). Идеята да се излиза постоянно на ресторанти и да се ходи по козметици и подобни, ми носи стрес и не би ме направили щастлива.

# 1 212
Явно детето на бургазлийката го гледа бабата. В апартамента им не видях да има признаци, че живее дете, нито стая за него. Не е ясно и тя колко време и грижи полага за детето си и колко за Цар Креват.

# 1 213
Има ли някъде актуална информация как живеят двойките от Бургас и Синеморец. Все пак са минали 2 години от снимките.

# 1 214
Ццц, аз си мислех, че бургазлийката и тя е с отгледани деца, пък тя се грижела за цар Креват на първо място...

Общи условия

Активация на акаунт