Смени жената 2021

• 101 959
  • 1 708
  •   1
Отговори
# 1 245
Не знам защо, но имам усещането, че Радост е имала от Англия някой заделен лев за детето, които обаче са потънали в "Ерата Тома".

# 1 246
Живеели в невероятен апартамент на брега на морето Laughing Да ни го бяха показали вместо тази боксониерка.  Прекъснала си образованието заради детето. Че тя на 40 ли е тръгнала тепърва да учи?
Най - вероятно само уикендите прескача до Сарафово да се сексят и тогава ядат по заведения. 1 -2 вечери навън няма да го съборят финансово Тома. Както и да е, във ФБ господинът вече е със статус необвързан.

# 1 247
  • София
Като цяло е проява на лош вкус да се говори в ефир за "цар креват" и по колко пъти на седмица си консумират връзката. Най-малкото лош вкус, да не говорим от морална гледна точка колко е неприемливо. А ако детето е момче съвсем не му се отразява добре, момчетата са много консервативни към майките си. С момичетата не е съвсем така - те са по-приемащи.

# 1 248
krasimilo в твоята глава излиза така.
Независимо кой къде какво пише, казва или показва, няма как да ти коригира перцепциите, само ще ги затвърждава 😁
   Doro, перцепциите ми са на база факти и се затвърдиха от написаното в книгата. Опитвам се и да надникна малко зад това, което ни натвърдват от екрана. И все повече ми изглеждат нормални плевенчани 🙂

# 1 249
При 9 годишно момченце 50 годишна жена да се обяснява по тИлевизора колко е сексуална не е проява на особено добър вкус.

Няма вариант и констелация, в която кой да е да се обяснява по телевизията колко е сексуален, потентен и прочее и да е проява на добър вкус. Имането или нямането на деца според мен дори не е фактор.

# 1 250
Ама как бе хора се сексува морския гларус, моля?  Ами тоз голям шкембак не му ли пречи? Обяснение за сексуалните му "подвизи" в предаването ми дойде ту мач. Проява на елементарно възпитание от въпросния е  да не ни занимава какво прави под юргана.

# 1 251
АмИ, как ще разберем,че на тази възраст още го бива господина.Презентира се "успешно". Sunglasses Joy

# 1 252
 Сега прочетох и на Елица писанията - "моето слъчево момче Любо" - иска и се да е слънчево Simple Smile Тук изобилства думата "работа", не "къща".  Възпитанието и отглеждането на децата също нарича работа. Любо мие чиниите след вечеря, а тя и децата се къпят и после в леглото. Така и не разбрах кой с кого спи...
Зимата почти не излизат (страх от вируси). Защо? Представях си хората от морето нямат какво да правят зимата, чакат сезона и си почиват. Защо не излизат, какви вируси в снега?  Лятото излизат с приятели, то в Синеморец всички са приятели. Любо добре, че на тиймбилдинг ходи, я тя - никъде, какво работеше тази Ели?
На колко години са? Как без секс си живеят? Възможно ли е въобще? Даже не се и целуват, накрая на предаването някак изкуствено ми дойде, за пред камерата.
"Моето мъжко момиче Ели".

# 1 253
  • София
Те се скапват от работа и деца, кога да имат сили и интерес за останалото? Тази жена не я виждам как ще издържи дълго време.

# 1 254
  • София
Къде сте, гледате ли?

Поизпуснах началото. Много обичам истории на успеха - бяхме зле, много работихме, живяхме по квартири и мизерия (подразбирай като вашата) и накрая татко извади едни пари и ни купи апартамент.

# 1 255
Дааааа, сеир в петък вечер изпуска ли се Joy
За момента се чудя колко е разликата между двамата в софийското семейство. Мъжът нещо не ми харесва, ще видим по-натам.
Пловдивчани не вярвам да са "успели" сами. Точно заради историята с апартамента.

# 1 256
Мятам децата на баща им  и се нареждам пред телевизора Grinning

# 1 257
Гледам и слушам с интерес - работех на 2-3 места, мъжът ми от шофьор стана продавач, издигна се до управител, 5 години сменяй квартири... и тате ни купи апартамент. Истории с неочакван край. Joy Joy
Радко е голям мрънкач, все другите му пречат, иначе да е напреднал ехее....

# 1 258
  • София
Този дървен философ ми става любим герой
- Абе, Ради, ти романтичен ли си?
- Не виждаш ли? Запечи я повечко! - каза той, седейки отегчено  на масата и ровейки си в телефона.

- Първата палачинка е като първото дете - за нищо не ставало.

# 1 259
Чудя се тоз епичен мънкащ търтей с какво е омаял Ваня Joy 23см може би? Joy
Усещам, че след раждането на детето ще има много търкания. Фактът, че дъщеря му в началото не е знаела, че му е дете, за мен е червен флаг, заедно с оплакванията му, оправданията, нежеланието да си мръдне задника. Той дори се оправдава защо не прави това, което обича (посредствен рап) с разни арт извинения.

На другата визията ужасно ме дразни - джуки и мигли като козирка - евтиният тунинг, който всяка, видяла се с пари кифла, прави. От това, което са показали досега, не са чак толкова успели, по-скоро са направили малко повече пари и са решили, че са голямата работа. Няма лошо де, просто не са ми в графата успели.
Ей, уж съм в настроение, а само ги нареждам Joy

Последна редакция: пт, 01 юли 2022, 20:55 от Donna Paulsen

Общи условия

Активация на акаунт