Смени жената 2021

• 101 950
  • 1 708
  •   1
Отговори
# 1 260
Този Радо е толкова дразнещ, че не е истина. Дървен философ, едва го слушам ...
И невъзпитан и простак.

# 1 261
Леле, тая бременната как го търпи тоя скапаняк?

# 1 262
Леле, тая бременната как го търпи тоя скапаняк?
Какво ли и дава ? 😀 секс ? Колко да е хубав тоз' секс

# 1 263
Имам чувството, че всички са в потрес от господин "в чужбина ще работя, защото тук не искам да работя, а ти си пролетариат" и не смеят да коментират повече Joy
Много искам да разбера какво се случва понастоящем с двете семейства. Всъщност пловдивския мъж ми допадна - не грабва окото на външен вид, но изглежда свестен и разбран. Хубаво е, че вече се е сближил с доведения син.

# 1 264
Жал ми стана за бременното девойче.
От тоя Радо нищо читаво не е излязло, няма и да излезе.
Не ме дразниха джуките и миглите, макар на моменти леко високомерно да говореше. Имам достатъчно близки фризьорки, за да знам, че няма как да се подценява този труд. Не са лесни пари това.
Кинезитерапевтите правят хубави пари, но трябва бачкане, предприемчивост, етика и почтеност, за да изградиш име, доверие и клиентела. Радо нищо от тези качества няма.
Охрана, шофьор...Дребен такикат и нагляр + мрънкач. Рядко отблъскваща комбинация.

# 1 265
  • София
Типичният инфантилен мрънкач, който нищо не е направил в живота си и няма и да направи. За нищо не става. Жал ми е за Ваня.

# 1 266
Как може ,да не направят и едно предаване "Смени мъжа" 🤣

# 1 267
Предишните епизоди бяха интересни - крайности и не чак такива крайности, но хората някак имаха бъдеще заедно, защото се обичаха каквито са и имаха едно и също усещане за живота.

В този епизод ми стана адски мъчно за тази бременна жена и дано с днешна дата да е добре. Самата тя се чувстваше несигурна с един 46 годишен, който живее с усещането, че някой трябва да му помага и че някъде в чужбина текат реки от мед и държавни помощи. Искал там да си работи и да си изкарва, а тук "остави ми отворен този браузър с предложение за курс и работа да го разгледам". Дървен философ, който където и да го оставиш, ще очаква да го дундуркаш. Дано поне за второто си дете е направил нещо смислено или поне финансово й помага на тази жена, защото тя ще страда много.

Семейството от Пловдив са симпатични, децата им са чудесни и им личи че се обичат и подкрепят. Всички знаят какво е да се трудиш и да се грижиш за другите. Респект към всички фризьорки, маникюристки, педикюристки, козметички и други жени със сходни професии, в които работят здраво и не подвиват крак за всеки лев. Семейството приеха правилата и препоръките на гостенката и са готови да подобрят живота си, защото са емпатични и отворени към другата гледна точка. Няма значение дали са им дали апартамента, или не - те пак щяха да си постигнат всичко сами, защото и двамата гледат в една посока и се трудят за това.

Последна редакция: пт, 01 юли 2022, 23:49 от Не се сърди, човече

# 1 268
Ох, това Ванче какво тегло го чака с тоя ми ти Радо.
Ама и тя не е от най-умните де.
Не я знам на колко години е, но сигурно гони последния влак, за да избере 46годишния рапър за баща на детето си.
Странно ми стана къде е живяло детето на Краси, че не са станали близки с мъжа ѝ толкова години.

# 1 269
Защо да гони последния влак, на мен доста млада ми се стори, може би началото на 30те. Но може да е по-възрастна и да не ѝ личи.

# 1 270
Ами защото жена, която гони последен влак би избрала този мъж за баща на детето ѝ.
Не че изглежда възрастна. Не това имах предвид.

# 1 271
За това съм абсолютно съгласна, макар че дори и гонеща последен влак жена може да се уреди по-добре от тоя непрокопсаник без грам чувство за отговорност към семейството си. А тази е според мен хубава, мила, приятна… не знам как са се намерили.

# 1 272
  • София
Изглежда малко наивна, а той е кречетало и я е впечатлил с оплаквания  колко е ощетен и не си виждаждетето.

Фризьорката много ме издразни с половината си приказки. Тъкмо са един за друг с Радко.

# 1 273
Някой ако успее да намери ФБ или Инстаграм на Ваня и Радо, нека да го сподели.
Наистина ми е жал за тази жена! Не знае какво я чака! Вързана с новородено с мъж-търтей, който не изкарва пари и не може да и е подкрепа!

# 1 274
Мен най-ме подразни, че иска да емигрира, за да живее някъде си на гърба на тамошните данъкоплатци. Не мога да ги пожаля такива хора, че нямали пари.

Аз сега съм пуснала епизода с Цар Креват и къщата 😄

Общи условия

Активация на акаунт