Смени жената 2021

• 101 029
  • 1 708
  •   1
Отговори
# 1 395
Страхотен дом на танцьорката и мъжът й.

# 1 396
Извинявам се за цинизма, но Ели май е малко gold digger  типаж. Имам чувството, че е с Никола заради стандарта, който той и осигурява.Даже сега при четенето на писмата тя ми даваше Виктория Капитонова vibes.Никой не ангажирам с мнението си , и дано да греша

# 1 397
Гледам със закъснение
Този епизод ме хвърля в яка депресия.
Аз съм една Бети, която иска да беше живяла като Ели 😵‍💫😪😪😪
Неее, няма да се възстановя скоро

# 1 398
Бети и Никола ми се видяха най-искрени. В Бети има нещо, която я прави да се опитва да угажда на хората, но е и много ведра и симпатична.
Никола пък изглежда истински отдаден на това да има добра връзка със семейството си.
Това на танцьорката не бяха правила, а нейната представа за това каква трябва да е една двойка. Не случайно да приличат на нейния модел.
И не знам как мъжът и ще работи по-малко, след като тя изглежда очаква от него да е стожерът, който поддържа финансово стандарта им на живот в неевтин столичен квартал.
Да не говорим, че тя освен да кара мъжа да е амбициозен, не я чух да има свои лични амбиции или изисквания от самата себе си.
Най безнадежден ми се видя мъжът на Бети, който дори да завърши и пет дипломи, няма да се промени особено. Ако Бети има дете с него рискува да и се налага да поддържа постоянно рамката, докато той играе добрия татко който всичко позволява, а всъщност не може да си стъпи в ролята

# 1 399
  • София
На мен ми хареса мъжът на Бети - нормално момче, готов е да гледа бебе, щом тя иска толкова да работи. Много по-надежден ми се вижда от кръчмаря. Последният ще си кара така - на работа, на работа. Той така живее, така го разбира.
Бети очевидно не е узряла за майчинство, скоро няма и да родят.
Малкото момиченце е едно разглезено дете по отношение на яденето. Ако го оставят с чинията пред него всичко ще е по-лесно след време като малко се потръшка и разбере, че няма да стане на неговата.

# 1 400
  • I want it all and I want it now.
И на мен ми се струва, че Ели си е gold digger, но мьжьт и да му мисли.
 За мен тя не е нещо особенно поне на визия, дори бих казала незабележима.за типа gold digger, но изказванията и поведението и е такова.

# 1 401
Да, Ели е голд дигър с визия на Барби, която очаква мъжът да й осигурява стандарта, не видях тя да страда, че той много работи или да го съжалява за това. Малкото дете е много разглезено, защото е от нея, а другите от предишния брак са впрегнати да го обслужват и да му изпълняват капризите. Бети е по-искрена и емоционална и за мен по-стойностен човек.

# 1 402
Жалко за Никола, изглежда свестен, но си е хванал Ели 🙄

# 1 403
Е, той Никола е достатъчно интелигентен, за да осъзнава цената на хубава и много по-млада жена. Той за това се и напъва да й подсигури стандарта.
Не е за жалене, защото сам се е вкарал в тази ситуация и много добре осъзнава плюсовете и минусите.

# 1 404
Елизабет ми е много симпатична още от Фермата. Помня, че говореше с английски акцент и дразнеше останалите, тъй като всяка втора дума й беше на английски, хаха. А Иван и Андрей най-много се кефеха, когато тя започваше да говори на чешки, помня, че тя е или от Словакия, или от Чехия.
Помня, че един идиот (Иван Милин) й удари шамар и беше веднага изгонен от Фермата.
По това време тя си беше още... мома. Сватбата беше след това. Ето малко снимки, а кума е Кристияна, пак от Фермата 5

# 1 405
Какво? Тя е МНОГО по- млада от него? Аз мислех, че са на една възраст 😂😂А и частта с хубостта е спорна .

# 1 406
Ee, пак ли едни и същи муцуни се въртят във всички предавания, не съм гледала Фермата, но това е досадно наистина.

На мен този път предаването ми беше някак по-добронамерено, критиката се поемаше с усмивка и благодарност. Откровенията на Никола и Бети ми изглеждаха искрени като си говориха за развода му. Не разбрах кои деца са негови и кои не са.
Никола учи своя урок - да не работи за стандарт, а за любов, хем го осъзнава, и пак продължава по стария начин.
Бети имаше много хубав подход към децата, мислеща, креативна е, въпреки, че не е гледала деца. Уж много амбициозна, ама трудностите сломяват духа и, поплаква си даже. Майка и имаше акцент, помислих я за рускиня, къде живееше тази жена, зад нея имаше соц мебели, но иначе, чистичко, не зная какво е работила, но се виждаше жена с претенции. Сигурно тя   е възпитавала Бети, след развода си.  Аз не гледах началото и като я слушах Бети за кариерата, не можех да си представя, че е таньорка, какви танци танцува? А този Княжеския мъж какво точно учи и дипломна работа пише? Той е в женската енергия. А Бети, скоро ще мине в мъжката, ако поживее с него. Щял да гледа детето, за да може тя да работи. Simple Smile
Бети много говори, на срещата с другата жена веднага взе думата, хем другата май беше по-опитна, по-възрастна. Бети с радост чакаше да научи другата какво ще я посъветва за мъжа и, като какъв го е видяла. А не да започне веднага да оплюва какво не и е харесало в Драгалевци.
Правилата бяха добри. Действително пренебрегват потребностите на двете по-големи деца в полза на малката сладурка. Момченцето затова е на РСто до 24ч - търси си своя свят. А средното дете само помага, за да бъде и то обичано много.Малката са я разглезили.
Русата дама какво работи точно? Или не работи, защото и осигуряват стандарт? Че и 2 часа само за нея, този мъж дето ходи на две работи откъде ще има това време? А само за него си дали има време?

# 1 407
Моля за превод на gold digger.

# 1 408
Ето прословутата сцена на Бети и Иван Милин във "Фермата" ...ай, какви спомени

И продължението

Последна редакция: пт, 08 юли 2022, 23:41 от diziler

# 1 409
Pepina -  не Бети, а русата Ели е танцьорката. Работи /танцува/ 3 дни х 4 часа, та не се е преуморила, дай боже всекиму.

Gold digger e златотърсачка

Общи условия

Активация на акаунт